Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabiaj 102zł za nagranie próbek własnego głosu

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

c80a249406_serio.jpg

Hmm, a uwzględniłeś to że jak ktoś nagra tą godzinę to dostanie kasę więc chyba nie robi mu różnicy czy ja też coś z tego mam czy nie? To jest taka forma odwdzięczenia się, przynajmniej ja tak uważam. Ale nikogo nie bronię przed rejestrowaniem się bez mojego refa, po prostu w takich sytuacjach gdy mam się zarejestrować gdzieś i ktoś mi proponuje refa to uważam że skoro nic na tym nie tracę to czemu tego nie zrobić.

@down: spoko ;)

fs_overall.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawda, ale jeżeli jesteś niepełnoletni lub ogólnie nie masz stałej pracy to chyba jednak łatwiej w ten sposób poświęcić kilka godzin i mieć stówę niż iść do pracy :) Fajnie że nie poddajesz się i nagrywasz.

xxXGAJOSXxx, jak już nagrasz przynajmniej godzinę i będziesz chciał wypłacać to mi napisz na PW ;)

Aktualnie jestem chory, do poniedziałku mam wolny czas... spróbuje na chociaż dwóch kontach dobić tą setke :P Propo, jak ktoś chce może też się rejestrować z moim mailem < [email protected] > odwdziecze się lajkami jak cos (sorry ManXer za reklame :C)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Cieszcie się że był tak miły i udostępnił swój sposób na zarobek, a my tylko się odwdzięczamy rejestrując się na jego link.

Tak więc, coś za coś : ]

Opublikowano

Nie sprzedam swojego głosu xD.

Zastanawiam się czy tutaj nie ma żadnych haczyków itp.

Masz umowe, przeczytaj to się dowiesz :) Jakby jakieś haczyki były, a nie ma ich w umowie/regulaminie to sprawa jest prosta... ;) Wypłacalne jest... dowody są... szybki zarobek i to bardzo... czego chcieć więcej? :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Dokładnie, wszystko jest w umowie. A jak nawet tego nie sprawdzisz tylko od razu piszesz posta to wątpię w to że coś w ogóle nagrasz z braku chęci.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...