Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabiaj 102zł za nagranie próbek własnego głosu

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę więcej niż godzinna/dwugodzinna, od razu mówię ;) Siadasz przed komputerem, logujesz się i czytasz to co tam Ci wyskoczy, z reguły są to kilkusekundowe teksty czasem nie mające większego sensu typu "Pan Jan ma 25 lat, a Tomasz 42".

Jeśli chodzi o jakoś dźwięku... Nie mają jakichś specjalnych wymogów, grunt żeby nie było słychać żadnego trzaskania i dużego szumu. Jeżeli jesteś w stanie bez problemu sam odsłuchać to co nagrałeś to jest OK. Po godzinie nagrań warto poprosić ich o weryfikację tego co masz do tej pory żebyś wiedział czy kontynuować.

fs_overall.png

Opublikowano

Hmm, to napewno skorzystam, tylko ja mam o tyle lipnie ze u mniew domu nawet 15 minut nie jest cicho ...

Ale postaram sie ogarnac godzinke i podam polecajacego ;) Dzieki za info :D

Ale wydaje mi sie ze w lapku mam lepsze mikro niz w stacjonarnym zewnetrzne, jak oni to sprawdza jakie mam mikto?

Mozna rozlozyc sobie to po pol h dziennie? przykladowo, czy trzeba nagrac jednorazowo zeby dostac 124 102 zl?

Opublikowano

Dzięki :) Nie wiem prawdę mówiąc jak to sprawdzają ale myślę że jak nagrywasz wewnętrznym to bardzo słychać np. kliknięcie myszką żeby rozpocząć lub zakończyć nagrywanie. Po opiniach niektórych osób wiem że raczej nie uda się jakoś ukryć tego że nagrywasz wewnętrznym ale niektórzy kombinatorzy podłączali słuchawki do portu od mikrofonu i do nich mówili - podobno działa. Jeżeli chcesz to wyślij mi kilka sekund nagrania to powiem Ci czy będzie OK, sporo osób ma głośny komputer a i tak to co nagrają przechodzi. Ci którzy to weryfikują nie odsłuchują wszystkiego bo musieliby u każdego kilka tysięcy plików sprawdzić.

fs_overall.png

Opublikowano

To jest oczywiste, ze z kazdego nagrania bedzie wykorzystany odpowiedni ton czy tam barwa glosu.

Przeczytalem teraz ze po rejestracji jest mozliwosc sprawdzenia swojego mikrofonu czy nie jest za glosno czy za cicho i czy nie ma szmerow.

A powiedz mi jeszc tylko czy po zrobieniu nowego konta, zmiana ip itp itd podaniu innego konta bankowego, bede mogl znow nagrac glos? Nie wykryja oszustwa? :DWiesz nie wiem czy warto probowac :D A za 2h 100 to nie jest malo :D

Opublikowano

Napisałem Ci na PW, owszem na stronie można nagrać coś testowo i przesłuchać czy jest odpowiednie.

fs_overall.png

Opublikowano

Pytanko :D ile lat minimum ? mam 16. mogę załatwić zgodę opiekuna ;d a przy kompie siedzę z 3 godziny a 100 to nie mało ;d

wiek nie ma absolutnie żadnego znaczenia, ja mam 14 (rocznikowo 15) i nie ma problemu. nie potrzebujesz zgody.

Jak jest z tymi godzinami, one są na dzień/tydzień/miesiąc czy jak ? ;d

na jedno konto przysługuje Ci 2 godziny nagrań że tak powiem "dożywotnio" ;) z czasem pojawią się nowe zadania typu przepisywanie tego co usłyszysz za co też będą płacić.

fs_overall.png

Opublikowano

dopóki nie będziesz chciał nagrywać jeszcze raz, z innego konta- tak. jak nagrasz już te 2 godziny i będziesz miał chęć na więcej to pisz na PW, postaram się powiedzieć Ci co zrobić żeby bezproblemowo nagrać jeszcze raz.

@z tego co widzę to już 3 osoby się zarejestrowały, miło :)

fs_overall.png

Opublikowano

Czy ja dobrze zrozumiałem ?

Za nawijanie 2 godziny dostane 102 zł ? bez żadnych problemów ?

PS. Sprawdził to ktoś oprócz założyciela tematu ?

Coś mi sie nie wydaje ze za 2h gadania 102 zł dostane :(

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Tak.

Bo widzisz, wśród wielu osób panuje błędne przekonanie że żeby zarobić pieniądze trzeba machać łopatą. :)

I to nie jest tylko 2h bo zawsze zejdzie się trochę dłużej, ja sobie to rozkładałem na 30 minut nagrań dziennie.

fs_overall.png

Opublikowano

Nagranie głosu jest jednorazowe, jak będziesz miał wolny czas i usiądziesz na spokojnie to powinieneś w ciągu jednego dnia te 2 godziny zaliczyć a później tylko czekać na weryfikację i wypłatę. A inne zadania które z czasem się pojawią zależą tylko od własnego wkładu.

Jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do tej firmy to dość niedawno byli w jakimś programie w TVP.

Hmm to mam pytanie ?

Będzie taka możliwośc nagrywania kilka razy po 2h ? to znaczy 3-4 razy ?? dało by rade ?

Jak nagrasz już te 2 godziny to napisz mi na PW, wytłumaczę co trzeba zrobić żeby nagrać ponownie ale nie daje tutaj już 100 procent gwarancji że wtedy wypłacą (chociaż nie spotkałem się z kimś komu by nie wypłacili jak już mówiłem).

@@@@o, znalazłem ;D http://www.tvp.pl/wiedza/nauka-i-technika/polski-wynalazek-2013/galeria-wynalazkow/technologia-rozpoznawania-mowy/10117203

fs_overall.png

Opublikowano

Nagranie głosu jest jednorazowe, jak będziesz miał wolny czas i usiądziesz na spokojnie to powinieneś w ciągu jednego dnia te 2 godziny zaliczyć a później tylko czekać na weryfikację i wypłatę. A inne zadania które z czasem się pojawią zależą tylko od własnego wkładu.

Jak ktoś ma jakieś wątpliwości co do tej firmy to dość niedawno byli w jakimś programie w TVP.

Jak nagrasz już te 2 godziny to napisz mi na PW, wytłumaczę co trzeba zrobić żeby nagrać ponownie ale nie daje tutaj już 100 procent gwarancji że wtedy wypłacą (chociaż nie spotkałem się z kimś komu by nie wypłacili jak już mówiłem).

@@@@o, znalazłem ;D http://www.tvp.pl/wiedza/nauka-i-technika/polski-wynalazek-2013/galeria-wynalazkow/technologia-rozpoznawania-mowy/10117203

Dlaczego link aktywacyjny nie chce się załadować ?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Stary, 5minut temu własnie czytałem i mam zamiar to własnie sprawdzić... zobaczymy co z tego bedzie bo wypłacalne jest o ile mi wiadomo :)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ten z e-maila czy strona? Bo jeżeli strona wolno chodzi to nie jesteś sam, ja też tak teraz mam.

Jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda ta technologia w praktyce to zarejestrowanym wysyłali na Wielkanoc życzenia a w nich coś takiego: http://85.219.144.220/wielkanoc/

fs_overall.png

Opublikowano

Nie jesteś sam, ale nie ma co się obawiać bo to się już zdarzyło np. 12 marca.
Chyba mają przeciążenie serwerów po tym jak napisałem ten temat xD

@napisałem do supportu w tej sprawie, z reguły odpisują w ciągu kilku minut więc jak tylko się czegoś dowiem to tutaj to napiszę.

@@DAT SUPPORT :D

516568abbb6a3.jpg

fs_overall.png

Opublikowano

Nie jesteś sam, ale nie ma co się obawiać bo to się już zdarzyło np. 12 marca.

Chyba mają przeciążenie serwerów po tym jak napisałem ten temat xD

@napisałem do supportu w tej sprawie, z reguły odpisują w ciągu kilku minut więc jak tylko się czegoś dowiem to tutaj to napiszę.

@@DAT SUPPORT :D

516568abbb6a3.jpg

Widać, że pełna profeska, skoro tak szybko odpisują na zgłoszenia. Serwis będzie rozchwytywany i to nieźle, dlaczego trzeba korzystać póki można :P

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...