Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabiaj 102zł za nagranie próbek własnego głosu

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypłaty są przeprowadzane zawsze 20 dnia miesiąca. Nagranie najlepiej zakończyć jakieś 3-4 dni wcześniej żeby zdążyli zweryfikować.

jakby kogoś to interesowało to tego co zarobimy jest już odprowadzony podatek.

strona już działa.

fs_overall.png

Opublikowano

Bez żadnych problemów, jedyne co Ty musisz zrobić w kwestii wypłaty to potwierdzenie tego że udostępniasz swoje nagrania do ich badań. Dodatkowym ułatwieniem jest to że oni sami odprowadzają podatek więc nie ma się o co martwić.

fs_overall.png

Opublikowano

Dzięki, oczywiście zarejestrowałem się i już mam 1 minute, ale trochę ciężko bo jak powiem to potem czekam 10 sekund na następne zdanie :D

Ale zarobić można :P

Oczywiście wpisałem twój e-mail :D

Opublikowano

Nie rejstrowałem sie jeszcze :) Sądziłem ze bede musiał odrazu gadac jak sie zaloguje . Ps jutro przy rejestracji możesz na mnie liczyc wpisze twój e-mail bo dużo pomagasz :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dzięki, oczywiście zarejestrowałem się i już mam 1 minute, ale trochę ciężko bo jak powiem to potem czekam 10 sekund na następne zdanie :D

Ale zarobić można :P

niestety takie uroki javy :/ jakby nie to to byłoby dużo, dużo szybciej nagrywać

Nie rejstrowałem sie jeszcze :) Sądziłem ze bede musiał odrazu gadac jak sie zaloguje . Ps jutro przy rejestracji możesz na mnie liczyc wpisze twój e-mail bo dużo pomagasz :D

dzięki ;)

fs_overall.png

Opublikowano

Nie sprawdzają tego, możesz podać fałszywe. Ważne żeby imię i nazwisko się zgadzało, reszta pewnie może być zmyślona.

fs_overall.png

Opublikowano

Tak jak pisałem w pierwszym poście, tylko bank. Chyba że podasz moje konto bankowe a ja Ci prześlę na PayPal po wypłacie.

fs_overall.png

Opublikowano

Tak jak pisałem w pierwszym poście, tylko bank. Chyba że podasz moje konto bankowe a ja Ci prześlę na PayPal po wypłacie.

Bez zbytnie poufałości, ja bym nie ryzykował. Podejrzana ta strona, wychodzi 50 zł za godzinę siedzenia na dupie. Studenci już by dawno podchwycili pomysł.

Opublikowano

Nikomu nie każę spróbować, jak ktoś nie wierzy to jego sprawa. I nikogo nie namawiam do przesyłania mi pieniędzy. Jeżeli uważasz że nie można w ten sposób zarabiać to Twój wybór i nie mam zamiaru zmieniać Twojego zdania ani pokazywać Ci wypłat osób którzy jak to nazwałeś "siedząc na dupie" zarabiają po kilka tysięcy złotych miesięcznie.

Aaaa i to nie jest 50zł na godzinę bo nagranie tej godziny zajmuje więcej czasu.

fs_overall.png

Opublikowano

Nie ufam takim próbom głosu i "badaniom", potem można łatwo wymusić od ludzi, że przyznali się do czegoś, co jest na ich niekorzyść...

Opublikowano

Serio? :huh: http://ppnt.pl/voice-lab-finalist%C4%85-konkursu-polski-wynalazek-roku-2013.html

Ja rozumiem jakby to był jakiś no-name, jakby nie było dowodów wypłat. Ale takowe są tylko niektórym się nie chce ich szukać. A jak ktoś nie ma chęci nawet na zrobienie czegoś takiego to to nie jest dla nich bo i tak nie nagrają nawet kilku minut sądząc że to idiotyzm.

fs_overall.png

Opublikowano

Nie trzeba być pełnoletnim a jak nie masz konta to możesz poprosić rodziców żeby na ich konto przesłać. Nie piszę już o tym PayPalu bo zaraz ktoś mi wyjedzie że chcę go okraść...

fs_overall.png

Opublikowano

to mnie rozjebalo :D hahahahhaah

wypłatę na moje konto a ja mu przerzucę to pieniądze na PayPal

piatka ziomus !!

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Nie piszę już o tym PayPalu bo zaraz ktoś mi wyjedzie że chcę go okraść...

jak tak bardzo chcecie to to usunę, w końcu jestem złodziejem :ninja:

ale fajnie wiedzieć że jak ktoś daje prosty sposób żeby zarobić 102zł i tylko wspomina o tym że może pomóc tym którzy nie mogą do banku tego wpłacić to patrzysz tylko na to pomijając resztę :)

fs_overall.png

Opublikowano

jak tak bardzo chcecie to to usunę, w końcu jestem złodziejem :ninja:

ale fajnie wiedzieć że jak ktoś daje prosty sposób żeby zarobić 102zł i tylko wspomina o tym że może pomóc tym którzy nie mogą do banku tego wpłacić to patrzysz tylko na to pomijając resztę :)

Niby takie proste, a trzeba się jednak pomęczyć i trzeba dobrze gadać, by jakość była dobra bo nie wszystkie teksty przecież akceptuja ;) Jak na razie jestem zadowolony, tylko mi java troszq szwankuje co mnie dobija =)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Niby takie proste, a trzeba się jednak pomęczyć i trzeba dobrze gadać, by jakość była dobra bo nie wszystkie teksty przecież akceptuja ;) Jak na razie jestem zadowolony, tylko mi java troszq szwankuje co mnie dobija =)

Prawda, ale jeżeli jesteś niepełnoletni lub ogólnie nie masz stałej pracy to chyba jednak łatwiej w ten sposób poświęcić kilka godzin i mieć stówę niż iść do pracy :) Fajnie że nie poddajesz się i nagrywasz.

xxXGAJOSXxx, jak już nagrasz przynajmniej godzinę i będziesz chciał wypłacać to mi napisz na PW ;)

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...