Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Usunięcie Modlogs

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile razy była już taka sugestia...

Nie, modlgos przydaje się dla kidów by Global mógł wiedzieć czy kid pracuje czy nie i czy zasługuje na awans.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Rowniez jestem na nie. Powodow jest sporo, przede wszystkim kazdy chce wiedziec jak idzie mu praca, jak wychodzi jego praca na tle innych uzytkownikow. Moderator tez moze sprawdzic jak dany kid mod sobie radzi i przy okazji zdrowo go opierdolic. Dla mnie jest to niezbedna rzecz do prawidlowego funkcjonowania forum.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ można to wrzucić dla Global Moderatorów i Administracji czasami patrzę na statusy jak jakiś kid/moderator piszę ''o jestem pierwszy w modlogs!!!'' dla mnie to dziwne gdyż moderator i kid powinni pomagać nie dla jakiś statystyk tylko głównie dla użytkowników a jeżeli ktoś dobrze pracuje to administracja widzi jego pracę i docenia. Ogólnie mówiąc przydało by się wprowadzić to dla Global+.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ale Wy mylicie pojęcia.

Pomaganie - post, odpowiedź na problem/pytanie.

Modlogs - wysyłanie raportów na użytkownika, który łamie regulamin.

A więc co ma pomaganie do modlogs? Chyba kid nie pomoże userowi i wyśle raport pod tytułem "pomogłem!!!".

Btw. Skoro Kid Moderatorzy idą w górę, to czemu nazywacie ich pracę "wyścigiem szczurów"? To chyba dobrze, że wypełniają swoją pracę.

Poza tym to nie powinno się tak nazywać, ponieważ jest dział Metin2, gdzie raportów może być 200 na dzień i NosTale, gdzie mogą być 2/3 raporty na dzień?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ale Wy mylicie pojęcia.

Pomaganie - post, odpowiedź na problem/pytanie.

Modlogs - wysyłanie raportów na użytkownika, który łamie regulamin.

A więc co ma pomaganie do modlogs? Chyba kid nie pomoże userowi i wyśle raport pod tytułem "pomogłem!!!".

Btw. Skoro Kid Moderatorzy idą w górę, to czemu nazywacie ich pracę "wyścigiem szczurów"? To chyba dobrze, że wypełniają swoją pracę.

Posty też zaliczają się do ML.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Tak czy siak - pomaganie to jedno, a nabijanie postów to drugie.

Wyścigiem szczurów można nazwać wzbijanie się na topke użytkowników w danym dniu, ale nie modlogs.

Sam patrze tylko na ilość wykonanych raportów lub wysłanych.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dajcie ludzie wrzeszczcie spokój z tym WYŚCIGIEM SZCZURÓW!

Zdrowa rywalizacja nikomu jeszcze nie zaszkodziła. Modlogs motywuje moderatorów do tego, aby się w końcu wziąć za siebie i wyjść na prostą.

Między innymi dzięki Modlogsu teraz wszystkie działy są zadbane, bo nie da się ,,Ściemniać" gdyż jasno pisze.

Podsumowując jestem całkowicie na nie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jestem na tak, ponieważ można to wrzucić dla Global Moderatorów i Administracji czasami patrzę na statusy jak jakiś kid/moderator piszę ''o jestem pierwszy w modlogs!!!'' dla mnie to dziwne gdyż moderator i kid powinni pomagać nie dla jakiś statystyk tylko głównie dla użytkowników a jeżeli ktoś dobrze pracuje to administracja widzi jego pracę i docenia. Ogólnie mówiąc przydało by się wprowadzić to dla Global+.

Jestem zdania kolegi.

Opublikowano

Nie, ponieważ za pomocą tego, wiem czy mój kid mod pracuje ... jeżeli zostanie to usunięte, to chcę mieć wgląd do logów 0.0

9368_gold.png

Opublikowano

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie, ponieważ za pomocą tego, wiem czy mój kid mod pracuje ... jeżeli zostanie to usunięte, to chcę mieć wgląd do logów 0.0

No to będziesz miał ale niech widzą tylko Global Moderatorzy/Admini no i elita.Bo po all żeby widzieli to tylko te 3 grupy mają patrzeć na postępy i aktywność teamu

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

"PIERWSZY W MODLOGS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PENIS UP MODE ON "

Proponuje by było jak kiedyś, by modlogs był dostepny tylko dla administracji/gm

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

"PIERWSZY W MODLOGS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PENIS UP MODE ON "

Proponuje by było jak kiedyś, by modlogs był dostepny tylko dla administracji/gm

Pomyślałeś, że mnie jako moderatora interesuje, jak pracuje mój kid mod? Prawdę mówiąc gówno mnie interesuje ten ich wyścig szczurów. I tak na to już od dawna nie zwraca uwagi ...

Najpierw robiliście sugestie w 2k11 o modlogs, a teraz chcecie go usunąć ... Nie rozumiem takiego toku rozumowania ...

9368_gold.png

Opublikowano

Pomyślałeś, że mnie jako moderatora interesuje, jak pracuje mój kid mod? Prawdę mówiąc gówno mnie interesuje ten ich wyścig szczurów. I tak na to już od dawna nie zwraca uwagi ...

Najpierw robiliście sugestie w 2k11 o modlogs, a teraz chcecie go usunąć ... Nie rozumiem takiego toku rozumowania ...

Popieram i nie tylko Omek chce miec wzglad jak pracuje jego kid, tylko rowniez wiekszosc moderatorow. Wam jako zwyklym uzytkownikom moze to nie pasowac, wiec proponuje zrobic modlogs od kida w gore, jak wam dalej nie bedzie pasowac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Popieram i nie tylko Omek chce miec wzglad jak pracuje jego kid, tylko rowniez wiekszosc moderatorow. Wam jako zwyklym uzytkownikom moze to nie pasowac, wiec proponuje zrobic modlogs od kida w gore, jak wam dalej nie bedzie pasowac.

A po co KidMod'owi ModLogs ? to tylko administratorzy i w górę mają patrzeć jak Pracuje team czyli KidMod i Moderator.Gdyby Modlogs został ukryty i był tylko dostępny dla po szczególnych rang to może wtedy KidModeratorzy i Moderatorzy by normalnie pomagali a nie tylko dla modlogs ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Skoro masz jakiś dział pod opieką, to raczej widzisz czy dany kid moderator jest aktywny czyż nie? To jest własnie za duże ułatwienie moderatorów, bo zamiast obserwować danego kida, to sobie popatrza na modlogs i już wiedza czy cos robi czy nie

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Bo za wszelką cenę każdy chce dorzucić swoje 5groszy.

Skoro masz jakiś dział pod opieką, to raczej widzisz czy dany kid moderator jest aktywny czyż nie? To jest własnie za duże ułatwienie moderatorów, bo zamiast obserwować danego kida, to sobie popatrza na modlogs i już wiedza czy cos robi czy nie

Pierdolisz ostatnio tak że aż czytać się tego nie chce.

Co wam kurwa to przeszkadza ? Nie chcecie to nie wchodźcie nikt was nie zmusza. Ja np. lubie sobie popatrzeć kto pracuje.

Dwa lata temu większość chciała by to powstało teraz gimbusom się w dupie przewraca i chcą zmieniać to co dobre.

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...