Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Usunięcie Modlogs

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam taką sugestie żeby usunąć modlogs dlaczego ? bo to już troszeczkę dziwne że kidmoderator/moderator ścigają kto będzie pierwszy w modlogs.Pamiętam że wcześniej nie było takiego czegoś i było fajnie i nikomu nie zależało żeby był lepszy od innych.Tak na prawdę Kid/Mod pomagają żeby dostać się o jedno wyżej w modlogs.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcę cię martwić, ale modlogsy są od lata 2011 i ci, którzy mają rangę po to, żeby pracować, nie patrzą na modlogsy tylko robią swoje.

Ode mnie na NIE.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Nie, fajnie czasem sprawdzić jak sie pracuje. :-)

Poza tym to nie jest żaden wyścig szczurow, po prostu dobrze jest sie sprawdzić na tle innych.

Opublikowano

Dobra dobra rozumiem xD nie bijcie xD.Można zamknąć sugestie xD

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Będę miły - pojebało Cię?...

Niech się ścigają, chuj Cię to powinno obchodzić.

Przynajmniej będą zapierdalać ale trafiają się takie wypierdki co zaznaczają całą stronę raportów na 'Complete' i gówno z tym robią..

Byłem moderatorem i nie raz takie coś widziałem.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Nie chcę cię martwić, ale modlogsy są od lata 2011 i ci, którzy mają rangę po to, żeby pracować, nie patrzą na modlogsy tylko robią swoje.

Ode mnie na NIE.

Mam takie same zdanie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Ode mnie na NIE.

Pierwszy raz się z tobą zgodzę, nie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A ja jestem na tak.

Jakiż problem, żeby to zostało tylko adminów i globali? Tak jak kiedyś to było z ilością wysłanych raportów - replogs czy coś takiego.

Patrząc na modlogs momentami bierze mnie na śmiech, a czemu? Odpowiedź jest prosta, widać jakie są wyścigi szczurów. Wiele osób próbowało sobie oszukiwać nabijając sobie akcje w celu pochwalenia się wysokim miejscem w tej śmiesznej walce.

1334497071-U17330.png

Admin Cienia
Opublikowano

Pamiętam że wcześniej nie było takiego czegoś i było fajnie i nikomu nie zależało żeby był lepszy od innych.

Logi były zawsze, lecz wgląd do nich mieli tylko admini, a potem także gmi. Myślę, że tak mogło zostać ponieważ upublicznianie tego nie jest konieczne i powoduje wyścig szczurów.

Wystarczy hook wyświetlajacy logi danej osobie.

Jestem na tak.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Logi były zawsze, lecz wgląd do nich mieli tylko admini, a potem także gmi. Myślę, że tak mogło zostać ponieważ upublicznianie tego nie jest konieczne i powoduje wyścig szczurów.

Wystarczy hook wyświetlajacy logi danej osobie.

Jestem na tak.

To jeżeli nie usunięcie to "zakrycie" tego modlogs i niech będzie tylko dostępny dla GM/Administratorów.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Na tak, niech zostanie dla administracji. Jak ktoś pracuje dla cyferek, a nie by pomagać userom to nie powinien mieć tej rangi :x

A ja jestem na tak.

Jakiż problem, żeby to zostało tylko adminów i globali? Tak jak kiedyś to było z ilością wysłanych raportów - replogs czy coś takiego.

Patrząc na modlogs momentami bierze mnie na śmiech, a czemu? Odpowiedź jest prosta, widać jakie są wyścigi szczurów. Wiele osób próbowało sobie oszukiwać nabijając sobie akcje w celu pochwalenia się wysokim miejscem w tej śmiesznej walce.

Dokładnie :)

Opublikowano

Siema.Mam taką sugestie żeby usunąć modlogs dlaczego ? bo to już troszeczkę dziwne że kidmoderator/moderator ścigają kto będzie pierwszy w modlogs.Pamiętam że wcześniej nie było takiego czegoś i było fajnie i nikomu nie zależało żeby był lepszy od innych.Tak na prawdę Kid/Mod pomagają żeby dostać się o jedno wyżej w modlogs.

Ja jestem za tym, aby dostęp do tego mieli tylko Administratorzy i wybrani Global Moderatorzy. Użytkownikom to się nie przyda, ale jest ogółem potrzebne na forum. Można by też wyciągać konsekwencje po pracy moderatorskiej, bo kiedy widzę, że Moderator Metin2 (ogromnego działu) ma 2% logów (na tydzień), to się zastanawiam, co on robi, jeżeli minimum tam powinno być 10%+ (nawet 25% to nie jakiś problem).

Opublikowano

Anyway... ale nie wiem co to zmieni...

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...