Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A Ty jakie piwo lubisz ?

BoilerFirst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze nie piję alkoholu gdyż dla mnie jest zbyt gorzki ;)

Ten napój używany jest głównie do popisywania się, jak i również ten temat. Wolę Coca Colę bądź Tymbarka o smaku Kaktusa ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Szczerze nie piję alkoholu gdyż dla mnie jest zbyt gorzki ;)

Ten napój używany jest głównie do popisywania się, jak i również ten temat. Wolę Coca Colę bądź Tymbarka o smaku Kaktusa ;)

Są też piwa które nie są gorzkie , są o smaku cytryny,maliny i wiele innych .

Procentów dużo też nie mają .

Każdy ma inny gust i ja szanuje Twój wybór .

Opublikowano

Są też piwa które nie są gorzkie , są o smaku cytryny,maliny i wiele innych .

Procentów dużo też nie mają .

Każdy ma inny gust i ja szanuje Twój wybór .

To nie są piwa, tak dla sprostowania.

Lepsze od tego czegoś są soczki typu Kubuś lub Pysio.

w83od2.jpg

Opublikowano

nie rozumiem po chuj ludzie robią takie tematy w internecie na forach, co cie interesuje co pije osoba której i tak nie znasz? tym bardziej, ze tutaj tematów takich jak ten było już kilka...

druga sprawa to to, że tutaj wiekszosc i tak jest niepełnoletnia i może pary razy miała alkohol w ustach i tera bedzie szpanowac jakie piwo najbardziej lubi

ale zeby spamu nie było to lech

@januszq

nie bedziesz mi mówił czy mam pisać czy nie, wyraziłem tylko swoją o opinie odpowiadając też na pytanie zadane w temacie więc na chuj sie czepiasz? to pogaduszki więc dyskutuje, ze ten temat jest bez sensu.

@BoilerFirst

" Jest to w dziale "POGADUSZKI"

Tutaj każdy może "pogadać" o czym chce , fakt nie znam w Realu dużo osób z forum ale przynajmniej każdy może wypowiedzieć własne zdanie , nikt Cię nie zmusza byś zostawił tutaj swój post ."

nie rozumiem, po co to napisałes? przeciez wyraznie wyzej odpowiedziałem, ze nie bedziecie mi mowic czy moge sie udzielic w temacie czy nie a ty napisałeś dokładnie to samo co ten typ tylko ubrałeś w inne słowa, czytanie ze zrozumieniem się chyba komuś kłania, wyraziłem poprostu swoje zdanie jak i ty teraz.

Opublikowano

To zależy bo czasem jak poczuję smak piwa to aż obrzydzenie mnie bierze ale preferuję kanclerza albo lecha bo jakieś inne mi nie podchodzą.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Od czasów podstawówki, gdy tylko napiję się jednej puszki to mnie głowa zaczyna boleć.

Jeżeli mam okazję i nie muszę nic robić, to wypiję sobie Lech'a. Ale nie piję codziennie.

Tak w ogóle czemu Cię interesuje taki temat? Zaraz ludzie będą zakładać tematy "A Ty jaki kolor koszulki lubisz najbardziej?".

Btw. Przed znakiem zapytania nie stawiamy spacji, ot co.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Sobieski, tak ze 40% jest dobre.

Lech.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

dordo12, w dziale przeznaczonym do pogaduszek chyba można podyskutować na różne tematy... :O Nie pasuje Ci ten wątek, to nie pisz.

A wracając do tematu: Podchodzi mi ostatnio Perła oraz jej odmiany smakowe.

@edycja

Czepiać zacząłeś się Ty, dordo12... Po co sprawdzasz dyskusje na zupełnie inny tor? Załóż inny temat i tam sobie pisz , co chcesz. Zresztą idź do kolegów z taką kulturą.

Opublikowano

Ja nie lubię piwa ; P

Wolę tak jak większość forumowiczów pepsi lub tymbarka kaktusowego...

Opublikowano

Piwa nie pijam, bo potem masa rośnie :P.

Jeżeli coś mam wybierać to Carlsberg oraz Tuborga (zagraniczne piwo, dostępne chociażby w Bułgarii czy we Włoszech)

Opublikowano

nie rozumiem po chuj ludzie robią takie tematy w internecie na forach, co cie interesuje co pije osoba której i tak nie znasz? tym bardziej, ze tutaj tematów takich jak ten było już kilka...

druga sprawa to to, że tutaj wiekszosc i tak jest niepełnoletnia i może pary razy miała alkohol w ustach i tera bedzie szpanowac jakie piwo najbardziej lubi

ale zeby spamu nie było to lech

@januszq

nie bedziesz mi mówił czy mam pisać czy nie, wyraziłem tylko swoją o opinie odpowiadając też na pytanie zadane w temacie więc na chuj sie czepiasz? to pogaduszki więc dyskutuje, ze ten temat jest bez sensu.

Jest to w dziale "POGADUSZKI"

Tutaj każdy może "pogadać" o czym chce , fakt nie znam w Realu dużo osób z forum ale przynajmniej każdy może wypowiedzieć własne zdanie , nikt Cię nie zmusza byś zostawił tutaj swój post .

Btw.

Ja szanuje tych którzy lubią piwo i nie , jestem tolerancyjni i jak ktoś nie pije to nie jest dla mnie lamą czy kimś .

Każdy ma swój gust . B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...