Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A Ty jakie piwo lubisz ?

BoilerFirst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piwa raczej nie tykam, chyba, że się nadziubię na jakiejś dyskotece, to potem co mi wpadnie w łapę. Oczywiście często z efektem zwrotnym.

Jeśli jednak umówię się z kimś na piwo, to coli pić nie będę, więc pozostaje mi jakieś smakowe. Najbardziej lubię desperadosy, a w szczególności tego czerwonego. ;)

Poza tym, nie widzę sensu szpanowania alkoholem na takim forum. Wszystko jest dla ludzi i nie widzę nic złego, że 15/16-latek napije się przed 18. Ważne tylko, żeby nie robił po tym głupstw, żeby nie pił na pusty żołądek i przede wszystkim - żeby nie budziła się w nim agresja. Jeśli zagłębić się w medycynę, organizm człowieka uodparnia się na czynniki uzależniające dopiero po 21 roku życia, dlatego np. w Stanach to właśnie ten wiek jest kojarzony z dorosłością. ;)

Ciekawe, czy ktoś to przeczyta :D

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Ja zazwyczaj jak lece na browarka do kumpli to Gingers imbirowy wtedy kiedy mam ochote na cos slabego a tak to zazwyczaj Leszka lub Zubra zielonego, i nie gardze tez Sommersby, zajepyszne piwko :D

@UP Ja przeczytalem ;)

Udowodnione naukowo zostalo, ze piwo jest alkocholem uspokajajacym, nie wzbudzajacym agrsji. Reszta pozostalych trunkow czy wina z wyzszej polki wzmagaja agresje, a najbardziej ludzie staja sie agresywni po bimbrach, wodkach czy maxach :D

Czemu jak napisalem "gor nej" to wyskoczylo mi "MPCej" ? xD

Opublikowano

Piwa raczej nie tykam, chyba, że się nadziubię na jakiejś dyskotece, to potem co mi wpadnie w łapę. Oczywiście często z efektem zwrotnym.

Jeśli jednak umówię się z kimś na piwo, to coli pić nie będę, więc pozostaje mi jakieś smakowe. Najbardziej lubię desperadosy, a w szczególności tego czerwonego. ;)

Poza tym, nie widzę sensu szpanowania alkoholem na takim forum. Wszystko jest dla ludzi i nie widzę nic złego, że 15/16-latek napije się przed 18. Ważne tylko, żeby nie robił po tym głupstw, żeby nie pił na pusty żołądek i przede wszystkim - żeby nie budziła się w nim agresja. Jeśli zagłębić się w medycynę, organizm człowieka uodparnia się na czynniki uzależniające dopiero po 21 roku życia, dlatego np. w Stanach to właśnie ten wiek jest kojarzony z dorosłością. ;)

Ciekawe, czy ktoś to przeczyta :D

Piwa nie lubisz bo cały hajs przepalasz :>

742611478555387739101.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

Najlepsza i tak wódeczka, jeśli bronek to lech i żubyrybyrybyry

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Pro kiki nie rób z siebie takiego pijaka ;)

Co do tematu to rzadko piję piwo, raz na tydzień do trzech tygodni napiję się piwka, max trzech przy blancie po robocie.

Opublikowano

Jako ,że jestem niepełnoletni to okazyjnie tylko Desperados ,ale ten żółty nie ten wakacyjny guaranna czy coś.

Opublikowano

Nie jestem jakimś piwoszem, nie piję codziennie, tylko jak jest ciepło lub idę gdzieś z kumplami.

Najbardziej mi wchodzi Żubr i jasny piast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...