Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Profesjonalni gracze.

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

jakich macie faworytów jeśli chodzi o profesjonalnych graczy z regionu eu na różnych liniach ?

Jacy są wg. was najlepsi, piszcie i dyskutujmy :P

Tutaj macie jak coś drużyny i pokazanych graczy jak by ktoś nie pamiętał :)

http://eune.lolesports.com/teams

jak dla mnie na midzie najlepszy jest na dzień dzisiejszy Bjergsen z Copenhagen Wolves

Koleś pokazuje jak grać na midzie, gra genialnie, zawsze się zachwycam jak widzę różne akcje w jego wykonaniu.

Na drugim miejscu postawiłbym xPeke, też jest dobry, ale jak dla mnie Bjergsen jest lepszy.

Na topie postawiłbym Kev1n'a. Bardzo fajnie się ogląda jak gra i kosi. (SK)

W jungli jest tylko jeden ! Diamondprox ! (GBG)

Koleś cały czas wprowadza coś nowego na jungli, to on zaczął chodzić nasusem i voliberem do jungli i inni to podłapali, koleś zmienia metę jeśli chodzi o junglę ! jest niesamowity, w s2 zachwycałem się jakie akcje robił LeeSinem i jak dla mnie był najlepszym graczem całych zawodów s2

na bocie jako AD carry postawiłbym yellowpete, widziałem kilka razy jego streamy i na zawodach tez widać jak kosi, może nie jest najlepszy, ale bardzo fajnie się ogląda jego grę. (EG)

Za to moim faworytem ad carry jest Genja z M5, zawsze kiedy przegrywa linię za chwilę w TF robi rozpierdol, szybko się feeduje i świetnie gra na swojej pozycji, jest geniuszem :D

Jako supporta postawiłbym EDwarda (GBG), bardzo dobrze gra Soną i Threshem.

Z tego co pamiętam ze statystyk wynikało, że ma 80% celnych przyciągnięć Threshem, ogólnie jest zabawny, jego Ksy supportami chyba przejdą do historii :D

A wy ? Jakich macie faworytów ?

Opublikowano

jak dla mnie to wgl jest dziwne że istnieje coś takiego jak "profesionalni gracze" Znając życie gdzieś są lepsi którzy po prostu sie nie pokazują.

tumblrlwzt1oh3xg1r6plab.jpg

Opublikowano

xpeke - Nie przez tego backdoora, po prostu jest dobry.

shushei - Jako jeden z pierwszych grał gragasem ap, alistarem na midzie/topie czy eve pod ap.

Czasami troluje gry, ale wg. mnie on kilka razy stworzył nową mete poprzez to "trolowanie;]"

Opublikowano

Moim zdaniem Fnatic oraz Gambit.

I nie chodzi mi tu o to, że mają najlepsze ratio W:L. Tylko o ich styl gry.

(a jeżeli chodzi o SAMYCH graczy to faworytów nie mam ;))

1994993994.png
Opublikowano

Mid - Alex Ich ( to co on wyczynia np. Fizzem lub TF-em )

Jungle - Snoopeh ( Ap Malza Jungle )

Top - Dyrus

Support - EDward

Diss_Stream.png

Opublikowano

Mid - Alex Ich ( to co on wyczynia np. Fizzem lub TF-em )

Jungle - Snoopeh ( Ap Malza Jungle )

Top - Dyrus

Support - EDward

Od kiedy Dyrus gra na EU?

Opublikowano

Top - sOAZ

Mid - Alex Ich

Jungle - Snoopeh

ADC - Genja

Support - EDward

Jakoś bardziej interesuje się amerykańską sceną LoLa.

w NA stawiam na

top - Dyrus

jungle - Saint

Mid - Scarra

adc - Doublelift

support - Xpecial

@UP

top-wickd
jungle-snoopeh
mid-bjergsen
adc-chaox
support-edward

Od kiedy Chaox gra na EU? btw. on już wgl nie gra w profesjonalnym teamie, perzcież TSM go wyrzuciło.

Opublikowano

W sumie to mnie to śmieszy xD bo nie wiem kim jest połowa tych ludzi. Osobiście bardziej wolę graczy z NA ( TSM <3 )

Ale:

Top- Wickd

Mid- Alex Ich

Support- Edward

ADC- yellowpete

Jungla- Diamondprox

Od kiedy Chaox gra na EU? btw. on już wgl nie gra w profesjonalnym teamie, perzcież TSM go wyrzuciło.

Podobno jest w jakimś Chińskim xD ale co to ze team to nie wiem

heh

Opublikowano

Uśmiałem się jak przeczytałem że Diamondprox ustala mete w jungli, że to on zapoczątkował Voli'ego w jungli... haha! Volim w jungli grało się od dnia w którym go wypuszczono, dopiero potem zaczeli grać nim na topie.

Żeby nie było że Spam..

Mid - xPeke

Adc - YellOwStaR

Top- Wickd

Jungle - Snoopeh

Support - nRated

Opublikowano

Ludziom chodzi o to, że Diamond zaczął nim grać w jungli na turniejach, bo wcześniej nie był wgl widziany. Wiadomo, że w Solo Q był grany już dawno, ale dla ludzi META, to to co widzą na turniejach. pfff

Opublikowano

Był widziany, po wyjściu Volim junglowało się przez grube tygodnie.

Ale potem zaprzestali ludzie, a teraz to hyrqbot np gra tym volibearem, nasusem.

To właśnie diamondprox zapoczątkował nasusa w jungli.

Teraz w większości meczy jest ten volibear, a diamond ogólnie zasłynął poprzez swoje akcje lee sinem ;)

@@@@

Top - Soaz/Kev1n/Darien

Mid- Alex Ich

Support - thresh king (Edward)

Jungle- Diamondprox

Adc- GENJA!

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...