Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Profesjonalni gracze.

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie to wgl jest dziwne że istnieje coś takiego jak "profesionalni gracze" Znając życie gdzieś są lepsi którzy po prostu sie nie pokazują.

Profesjonalizm może się objawiać na różne sposoby. Osoba profesjonalna to nie tylko taka która dobrze gra, ale też pojawia się na różnych turniejach etc

Opublikowano

jak dla mnie to wgl jest dziwne że istnieje coś takiego jak "profesionalni gracze" Znając życie gdzieś są lepsi którzy po prostu sie nie pokazują.

Czyli CR7 i Messi nie są najlepsi, po prostu jest masa innych ludzi którzy nie są "profesjonalni" i sie nie pokazują światu, Twoja logika ;]

Oczywiście Mid Ocelote (fanboy i choy), jungle Diamond (przytoczę słowa Veggiego ze studia Tychach, "gdy Diamondprox mówi skacz, wszyscy inni pytają jak wysoko"), carry HosaNN (bo chyba najlepszy carry z Polski), support EDward (lulu 5/0 op) i top Wickd (rakieton <3)

Opublikowano

TRUE STORY. XJ9 to jeden z lepszych junglerów, a nie jakiś snoopeh. Może i nie oddaje blue midderowi, ale imo jeden z lepszych.

Ale jak już mam wybierać;

Jungle - Diamond

Mid - Alex

Top - sOAZ

Ad - pete

Supp - edward

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...