Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchamianie NosTale

VaBa20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to rozwiązuje problem z instalką, a mi się już jakieś błędy z nią zrobiły i nie mogę nic z nią zrobić, a ten co podałem to od folderu i teraz chcę właśnie go zamiast instalki, bo nie chce mi się znowu iść xD

Opublikowano

Moze na pc twojej siostry sciagnela sie wersja z inna wersja bitowa, ktorej tobie nie pojdzie. Jedynym teraz sposobem, aby to sprawdzic jest sciagniecie instalki. Pobieraj przez torrenta, to zawsze lepsza troszke predkosc. Support z tym bledem ci nie pomoze, bo sami nie potrafia tego rozwiazac.(po 2 tyg dostalem odp ze zglosili ten blad do tych wyzej stojacych nad nimi, zamiast rozwiazanie problemu).

Zycze cierpliwosci ;)

Opublikowano

To, że Ty masz XP, który jest 32 bitowy już wiemy, ale oświeć nas informacją jaki sioistra ma system. Też XP czy może 7? Jeżeli 7 to możliwe, że automatycznie ściagnęła instalke 64 bitową, a takie na 32 bitach nie śmiegają.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

No to siostrze ściagnęła się instalka 64 bitowa. Zostaje Ci tylko samemu ściagać. Ściągaj przez torrent lub przez flash geta ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Mi przez torrenta pobiera o 50kb/s więcej. Może to mało ale z moim netem 2mb przy którym transfer normalnie wynosi po 200-250 kb/s to te 300kb/s to całkiem dobry wynik. Ja też osobiście Ci polecam przez torrenta :) Czekamy na dalsze Twoje pytania i takie tam jak już pobierzesz :)

Opublikowano

spróbuję pobrać nt tu, ale torrent ponad 1 minute mi się pobierał... xD

Jak będzie nie realny czas to yebię to... biorę komputer do siostry i ściągam :3

EDIT:

Jak będę miał czas to idę do siostry :/

Opublikowano

Ok, można zamknąć, jakoś pobrałem na moim baaardzo szybkim internecie i zajęło to tylko 4h i 30 minut xD pobierło się 40 - 170 kb/s więc nawet spoczko :)

SorQ za double post :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...