Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajomości i lizanie ( ciąg dalszy )

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem że tematy będą zamykane... Tak więc nic nie zdziałacie tematami :]

to jest forum , każdy ma prawo do dyskusji . i wyrażania własnych poglądów

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

to jest forum , każdy ma prawo do dyskusji . i wyrażania własnych poglądów

W takich kwestiach wątpię. Zobaczysz za kilka minut ponownie temat bd zamknięty :f

Opublikowano

Jak dostaniecie kilka banów to zamknie wam mordy i znudzi was.

Aż przypomniały mi się wakacje 2k12 i akcja z adblockiem, wielcy "wojownicy" byli banowani tak długo, aż odechciało im się robić kont.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie ma sensu dalej drązyc tego tematu bo ,kazdy wie jak jest

tak ale coś trzeba z tym zrobić

Jak dostaniecie kilka banów to zamknie wam mordy i znudzi was.

Aż przypomniały mi się wakacje 2k12 i akcja z adblockiem, wielcy "wojownicy" byli banowani tak długo, aż odechciało im się robić kont.

za co bany ? w żaden sposób nie łamię regulaminu .

Opublikowano

Czekam, aż napisze tutaj na forum to, co mnie na GG. ^^ Ale boi się. Bo wie, że za to by poleciał. Cwaniaczek. ;>

Czego innego można się po nim spodziewać? :P

....

Opublikowano

Czekam, aż napisze tutaj na forum to, co mnie na GG. ^^ Ale boi się. Bo wie, że za to by poleciał. Cwaniaczek. ;>

ale kto taki >

Opublikowano

A powiedz co on Ci takiego napisał?

Może dostanie za to bana, szansa jakaś jest.

Opublikowano

A powiedz co on Ci takiego napisał?

Może dostanie za to bana, szansa jakaś jest.

Miyoshi. udostępnił :) nie pożałujesz .

Opublikowano

Nie dostanie bana, bo za to, co pisał na GG nic nie można mu zrobić. :) Ale ci, którzy powinni to widzieć na pewno dostaną, żeby wiedzieli jakiego człowieka sobie biorą na VIP-a. :)

Opublikowano

Nie dostanie bana, bo za to, co pisał na GG nic nie można mu zrobić. :) Ale ci, którzy powinni to widzieć na pewno dostaną, żeby wiedzieli jakiego człowieka sobie biorą na VIP-a. :)

no to upublicznij .

Opublikowano

Nic wam nie dadzą takie dyskusje. Same hejty będą lecieć, a SkrandeR napisze coś w stylu "jem popcorn i się śmieje". Nie ma sensu drążyć temat, VIP mu zostanie, a będzie zamknięty.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nic wam nie dadzą takie dyskusje. Same hejty będą lecieć, a SkrandeR napisze coś w stylu "jem popcorn i się śmieje". Nie ma sensu drążyć temat, VIP mu zostanie, a będzie zamknięty.

ale mnie to boli że takie nooby dostają coś za nic . Nie sorki mnie nic nie boli tylko coś trzeba z tym zrobić , My tworzymy te forum nie administratorzy

Opublikowano

@up

"Wy tworzycie" - szkoda, że akcją SkrandeR'a interesuje się...2% forum? Z czego 1,9% ma coś do niego i piszą o tym.

Wszyscy siedzą w swoich działach i mają coś do roboty. Nie wiedzą, że pogaduszki istnieją i nie znają SkrandeR'a. Nie patrzą na jego profil, jego wypowiedzi - na nic.

Dostał coś za nic - życie. Trzeba się z tym pogodzić i iść na przód, może kiedyś też zyskasz rangę za jakąś pracę? Wtedy będziesz z siebie zadowolony, że Ty dostałeś nagrodę, a on nie.

Bo chyba przywileje nałożone na użytkownika bez powodu nie możemy nazwać nagrodą?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dziwi mnie to, dlaczego temat zostanie zamknięty, a tamten już jest zamknięty. Czemu o tym nie można podyskutować, a np. o swoim powrocie ze szkoły można, mija się trochę to z celem.

@up

Dostał coś za nic - życie. Trzeba się z tym pogodzić i iść na przód, może kiedyś też zyskasz rangę za jakąś pracę? Wtedy będziesz z siebie zadowolony, że Ty dostałeś nagrodę, a on nie.

Ja jestem na forum ponad 2 lata, ponad 6k postów, 2 kidy, zasuwałem jak szalony w metinie, wiele pomogłem, włożyłem cząstke siebie w ten dział metina i co?

Wiadro mam.

Opublikowano

@Miyoshi

daj screena tej rozmowy na gg, ja wiem, że tak nie powinno się robić i wgl., ale w tej sytuacji to nie będzie nic złego.

Opublikowano

Dziwi mnie to, dlaczego temat zostanie zamknięty, a tamten już jest zamknięty. Czemu o tym nie można podyskutować, a np. o swoim powrocie ze szkoły można, mija się trochę to z celem.

Ja jestem na forum ponad 2 lata, ponad 6k postów, 2 kidy, zasuwałem jak szalony w metinie, wiele pomogłem, włożyłem cząstke siebie w ten dział metina i co?

Wiadro mam.

Witaj na MPC forum

Opublikowano

wam sie chyba w głowach poprzerwacało od internetu i tu nie ma nic przytaczać "sprawiedliwości", bo to internet, walczycie na śmierć o plakietke, walczcie tak w Polsce, aby żyło nam się lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...