Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajomości i lizanie ( ciąg dalszy )

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wam sie chyba w głowach poprzerwacało od internetu i tu nie ma nic przytaczać "sprawiedliwości", bo to internet, walczycie na śmierć o plakietke, walczcie tak w Polsce, aby żyło nam się lepiej

To dlaczego nie mozemy hejtować ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

wam sie chyba w głowach poprzerwacało od internetu i tu nie ma nic przytaczać "sprawiedliwości", bo to internet, walczycie na śmierć o plakietke, walczcie tak w Polsce, aby żyło nam się lepiej

Jaką plakietkę...VIP, kolor i w ogóle jego osoba obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg. Ale nie zaakceptuję tego, że ma wgląd do AZ. Koniec.

Opublikowano

Ja nie zaakceptuje też tego, że dostał Moda bez napisania aplikacji, bez przejścia okresu próbnego.

Kim on jest, że tak go wynagradzają, czy my - użytkownicy, nie powinniśmy być "równi" ?

Opublikowano

Ja nie zaakceptuje też tego, że dostał Moda bez napisania aplikacji, bez przejścia okresu próbnego.

Kim on jest, że tak go wynagradzają, czy my - użytkownicy, nie powinniśmy być "równi" ?

widać że na mpc forum nie ma takiego słowa

Opublikowano

Czytając nie raz MPC widzę jak użytkownicy są tutaj 'silni' 'władczy' jak to oni nie walczą ! TO MY ANONYMOUS ! - Beka jednym słowem. Dajcie sobie spokój bo i tak nic nie wskóracie. Tylko się ośmieszacie..

ravensygna.png
Opublikowano

Mi też się nie podoba to, że SkR ma VIPa, pomimo tego, że nic takiego nie zrobił + reklamował inne forum :3

Ale raczej nic z tym się nie da zrobić. Jak dali to już zostanie.

Opublikowano

wiem że zostanie , ale trzeba coś zrobić z tym , zeby za nic się nic nie dostawało . Tak jak w temacie , Znajomości i Lizanie

Opublikowano

I tak ta facetka kiedyś upadnie na dno. Pewnie jara się tym gównem jak niewiadomo co.

A zachowuje się jak max pięciolatek ( zgadnij dlaczego ).

*Na realu też tak liżesz dupe? Np.: nauczycielce o lepsze oceny lub pracowdawce o awans ?

I gówno nas to obchodzi co o nas myślisz i jakie wypowiedzi konstruujesz. Po prostu jesteś hujem.

*wypowiedź skierowana do typa.

Opublikowano

Kurwa, co to ma byc? Kolejny bezsensowny temat?

Nie masz nic do powiedzenie , to się nie wypowiadaj

@ up2 , niestety są tacy ludzie . Na krzyż !!

Opublikowano

tak ale coś trzeba z tym zrobić

za co bany ? w żaden sposób nie łamię regulaminu .

To jest decyzja administracji. Mają do tego prawo więc nie wtrącaj się w nie swoje sprawy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...