Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft account

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otóż niedawno grałem na różnych serwerach premium w minecrafcie ale po przerwie około 2 miesięcy od jakiegoś czasu nie mogę ponieważ gdy się loguje "User not premium" a nawet został skin na tym nicku "Hopasek". Tak samo na stronie nie mogę teraz zmienić skina ale cały czas gdy wchodze na piracie mam skina... Macie może jakieś propozycje jak pomóc ?

Opublikowano

Minecrafta kupiłem od mojangu za 40zl jak jeszcze byłą beta, a co do tego normalnie grałem na wszystkich serwerach premium normalnie (hardcore skkf etc.) aż do teraz puki nie miałem przerwy. Nawet mam skina na tym nicku więc o co chodzi ?

@UP4,5

Nauczcie się czytać ze zrozumieniem bo wyraźnie napisałem że gdy próbuje się zalogować wyskakuje "User not premium" a nie gdy łącze się z serwerem...

Opublikowano

A moim zdaniem teraz chyba trzeba bedzie kupywac od nowa konta, bo nie mozna grac na tych "betowych" Nie wiem czy dobrze mowie, ale na jakims portalu czytalem, ze ma tak byc. Stare konta nie beda dzialac.

OndteAw.png

Opublikowano

Widzę, że tu się wypowiadają idioci po prostu ;/

ehh nauczcie się czytać mój kolega z reala też miał taki sam problem "wygasło" mu premium ale skin został. Nie może się łączyć na serwery typu skkf a kiedyś mógł ;]

Dodam, że na allegro premka była kupiona, 2 sztuki ja i kolega za 20 zł...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Konto, jeszcze raz napisze było kupowale OD MOJANGA ze strony głównej a nie z allegro, a co do supportu napisze do nich jak wróce do domu.

Opublikowano

w/w lezy w tym, ze mojang musial zablokowac konto (mial przyczyne) albo po prostu wygaslo.

Konto mc nie może wygasnąć bo ja już konta bym nie miał.

Konto zablokowane pewnie z przyczyn, że było kupione na wersjach NIESTABLINYCH(BETA).

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...