Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft4U [Survival+Frakcje][Nowe bronie][Nowe Potwory][1000 nowych itemow][Wbij juz teraz!]

Fr3sHu

Craft4U  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcieliby?cie prezentacje na youtube=20 tak=Prezentacja glosujcie

• Prezentacja na temat,,Jak zainstalowac"
    • Prezentacja na temat,,Wojny Serwerowe"
    • Prezentacja na temat,,Top Guilds"
    • Prezentacja na temat,,Zycie Gildi ......"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• Odpowiedzi 267
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj znać.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Jak nie wypala to zrobimy tak ze dam protect spawn-20 i bedziecie grac bez pluginow survivala a my bedziemy starac sie ogarnac pluginy

Opublikowano

A dostanę tego ultravipa?

Opublikowano

A dostanę tego ultravipa?

Opublikowano

Opublikowano

Co do działąjących?

Freshu, dodaj mnie do wl QuickDeQ będziemy pisac na serwie nie na mpc.

Opublikowano

Opiszcie problem + jakie pluginy na jaką wersje....

3.09 to chyba werska 1.5.1 czyż nie ?

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Freshu, później poszukasz pluginów, wyłacz wl albo dodaj mnie: QuickDeQ

Opublikowano

@up

wiesz jak ja nie lubię takich hjeterów ?? lepiej tego nie powtarzaj bo stanie sie nie mile i co z tego że przekładają niech przekładają po prostu serwer ma problemy to go udoskonalają a ty od razu z hejtem :)

Opublikowano

krzysiek2071 posluchaj taki kozak znajdz pluginy dzialajaae na dns techpack to dam ci 50 zl sms

wojtaszek a wiec

mam paczke plikow dns techpack 3.09

all ladnie smiga lecz

gdy wgrywam obojetnie jaki plugin na wersje 1.4.7 1.5.1 1.5.0 1.4.6 1.4.5 poporstu zadna wersja nie dziala nic jakby nie bylo pluginow

Opublikowano

ehh, może jakbym miał twoją paczkę to bym coś wykombinował....

Technikiem nie jestem, serwerami zajmuję się amatorsko....

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Może to głupie pytanie ale wkleiłem paczkę tak jak trzeba i gdy włączam mc to jest brak odpowiedzi czemu tak ?? :)

Opublikowano

Apropo ludzie mam pomysl jesli zadziala zaraz wylacze wl i beda pluginy modlimy sie

bo czytalem ze trzeba dodac pluginy ported sporbowac nie zaszkodzi

menel6 usuwasz all z %appdata% .minecraft next wklejasz wchodzisz na normal mc wpisujesz nick i enter game next klikasz na mc i czekasz max do 5 min

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...