Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

16 lat, jaki zawód wybrać , co zrobić ze swoim życiem ? [Boje się nowego życia,szkoły]

TheDubiDab

Zawód a Praca....  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który zawód jest op?acalny w dzisiejszych czasach ? ( W tych si? widz? )

• Elektromechanik pojazdów samochdoowych
    • Mechanik
    • Tapicer
    • Lakiernik Samochodowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fotografia. Ale do tego trzeba mieć zajawkę i talent. Nie wystarczy dobry sprzęt. :)

Teraz mnie naszło na tego " elektromechanika " .; f Nie mam talentu do zdjęć .

Opublikowano

Tak zgodzę się dlatego ten zawod jest bardzo przyszłosciowy i tym bardziej trzeba się cały czas dokształcac jesli chodzi o ten zawod

Skłaniam się ku Elektronik Samochodowy .

Opublikowano

Elektromechanik.Jeśli będziesz w tyym dobry i będziesz miał sprzęt to będziesz miał mase klientów i za 30minut roboty zgarniesz 100zł albo więcej;)

Opublikowano

Elektromechanik pojazdów samochodowych, jest chyba najlepszy z dostępnych tutaj. Nie bój się, będzie dobrze. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

hmm stwierdzając ze każdy teraz wbija na średnie wykształcenie wiem !

Idź gdzieś na jakiś zawód nie do na studnia .

Po studniach co masz ? każdy teraz na studia idzie

Zawód taki jak np Spawacz , jedziesz do holandi na stocznie hajsu masz dużo :)

A z tej twojaj listy to mechanik , rób to co cie wciąga .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Chcesz sie dalej uczyc, czy tylko zawodowka? Bo lepiej byloby mature i studia, w zawodowce sie nie nauczysz wspolczesnej technologi

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Usiądź sobie i poważnie sam się zastanów to twoje życie, które forumowiczów myślę, że nie interesuje.

Zrób z nim to co chcesz.

Jak już chcesz się dowiedzieć co "my" (forumowicze) Ci radzimy to ja odpowiadam Lakiernik samochodowy, a żeby być fotografem trzeba mieć jakieś doświadczenie, a ty nigdy nie trzymałeś aparatu w dłoniach (to twój wybór, zawsze można się nauczyć).

Opublikowano

idź do technikum, może w 4 lata zmądrzejesz i będziesz chciał iść na studia. I to na technikum budowlane albo mechaniczne

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

lakiernk samochodowy zawsze mój wujek narzekał po stłuczce ze malowanie samochodu jest dosyć drogiee ;) i jakbyś zakupił sprzęt i otworzył lakiernie to na pewno biedny byś nie był :p ale z tym wiaza sie koszta ;)

Opublikowano

lakiernk samochodowy zawsze mój wujek narzekał po stłuczce ze malowanie samochodu jest dosyć drogiee ;) i jakbyś zakupił sprzęt i otworzył lakiernie to na pewno biedny byś nie był :P ale z tym wiaza sie koszta ;)

No ale teraz są te maszyny prawda , itd.. ?

Opublikowano

No ale teraz są te maszyny prawda , itd.. ?

Interesujesz się mechaniką ?

Jak nie wiesz gdzie się znajduje tłumnik w samochodzie to daruj sobie taki zawód.

Co cię w ogóle kręci ?

Elektronika , komputery , IT, programowanie ?

A może coś z gastronomią ?

Jest dużo zawodów które masz do wyboru .

Usiądź zastanów się co chcesz robic , bo skończysz na mój kolega poszedł na elektronika co go wcale nie interesowało .

Z czego jesteś dobry ?

Chodzi mi o przedmioty podstawowe ? z matmy , geografii ? itp .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Dziwne pytanie, słuchaj głosu serca. Rób to co chcesz robić a nie to co doradzają inni.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...