Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie gry na dwa pady do xbox360?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce zakupić gierkę najlepiej strzelaninkę ( nie chce żadnych wyścigów ani sportów ) na dwa pady by można grać na jednym TV. Podobnie jak GearsOfWar ( to już mam ). Chciałem zakupić Callofduty mw3 ale nie wiem czy to można na dwa pady bez podłączenia do internetu...

Ps: Bardzo proszę by to była strzelanika lub jakaś rycerska z góry dzięki

Ps: Nie ma być potrzebny do tego internet...

Opublikowano

FarCry3

FarCry jest spoko , ale jak dla mnie jest mało akcji... Tam nie ma czegoś takiego jak współpraca... Tam biegasz i zabijasz co się rusza

Opublikowano

Ja bym chciał jeszcze dostać trochę więcej informacji na temat COD MW3 a właśnie i jeszcze medal of honor warfighter...

Opublikowano

MOH to wg mnie mlodszy braciszek CoDa.

Cod to dopracowana gra szczegolnie w singlu, lecz w multi tez mozna pograc.

Tak , ale w Moh nie ma czegoś takiego jak szybka bitwa , znaczy jest ale multiplayer którego nie chce.A co myślicie o COD 6 ? Nie mam pojęcia , nigdy nie grałem , bym chciał o tym wiedzieć , jaka grafika i tryby gry.

Opublikowano

Wszystkie CODY od Call of Duty 4 wzwyż sa takie same, troche podrasowany silnik graficzny i tyle.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Ok , a COD MW3? To jest nowa gra tylko nie wiem jaki są tam tryby gry bez internetu ( nie multipalyer )

Opublikowano

Survival i spec ops.

Spec ops już miałem... Pograłem sobie z dwa miesiące ale nie zbyt mnie wciągneło , a survival to chyba jest coś takiego jak FarCry , czy tak?

Opublikowano

Nie, masz mapy z multi i się bronisz przed falami wrogów. Można z kolegą.

Aha to ok , to to sprawdze. A teraz proszę o info z tego COD MW3

Opublikowano

Seria HALO, polecam ;)

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

W call of duty masz mutli masz takie tryby:

-operacje specjalne ( wersje modern warfare 2 i 3 )

-multiplayer podział ekranu ( dzieli ci ekran na max 4 graczy :D )

Chociaż ja i tak na piracie jade na xbox live od roku i nic mi nie jest - 0 banów.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

A bijatyki mogą być ? Jeżeli tak to : Mortal Kombat , Street Fighter X Tekken i także cała seria Naruto.

Co do strzelanek to już koledzy wcześniej wymienili CoD 4 wzwyż a ja dorzucę także Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier no i Resident Evil 6 można przejść fabułę we dwie osoby na split screena.

Opublikowano

Fajne gierki na paru graczy na 1 xboxie to są u mnie :

-COD z seri MW

-fifa

-recling

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

W call of duty masz mutli masz takie tryby:

-operacje specjalne ( wersje modern warfare 2 i 3 )

-multiplayer podział ekranu ( dzieli ci ekran na max 4 graczy :D

Chociaż ja i tak na piracie jade na xbox live od roku i nic mi nie jest - 0 banów.

Ale ja też słyszałem przynajmiej że w cod mw3 jest coś takiego jak tryb horda ( jakoś inaczej to się nazywa ale nie pamiętam jak ) . Po prostu bronisz się przed falami wrogów i czy do tego jest potrzebny xbox live.

A bijatyki mogą być ? Jeżeli tak to : Mortal Kombat , Street Fighter X Tekken i także cała seria Naruto.

Co do strzelanek to już koledzy wcześniej wymienili CoD 4 wzwyż a ja dorzucę także Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier no i Resident Evil 6 można przejść fabułę we dwie osoby na split screena.

A w ghost recon jak to jest? Można grać na podzielnym ekranie we dwuch. Tylko jak mówię bez xbox live. I nie chodzi mi o kampanię tylko właśnię horde czy dethmat z botami.

Opublikowano

Ale ja też słyszałem przynajmiej że w cod mw3 jest coś takiego jak tryb horda ( jakoś inaczej to się nazywa ale nie pamiętam jak ) . Po prostu bronisz się przed falami wrogów i czy do tego jest potrzebny xbox live.

A w ghost recon jak to jest? Można grać na podzielnym ekranie we dwuch. Tylko jak mówię bez xbox live. I nie chodzi mi o kampanię tylko właśnię horde czy dethmat z botami.

No to tam grasz ty i drugi gracz (oczywiście bez live) na podzielonym ekranie we dwóch w drużynie i przejmujecie bazy broniąc ich od hordy wrogów. A tutaj szybki gameplay z rozgrywki jak to wygląda :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...