Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie gry na dwa pady do xbox360?

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MW3, BF3, BO2

BF3? Od kiedy gra się bez xbox live , na podzielnym ekranie?

No to tam grasz ty i drugi gracz (oczywiście bez live) na podzielonym ekranie we dwóch w drużynie i przejmujecie bazy broniąc ich od hordy wrogów. A tutaj szybki gameplay z rozgrywki jak to wygląda :

No tak , ale ten link co pokazałeś to jest kampania. Chyba że chciałeś tu tylko pokazać że da się grac na podzielnym ekranie. :)

Opublikowano

Na 2 pady to taken 6

Tak szczerze to nie rajcują mnie gry typu właśnie tekken. Wole bardziej jakieś strzelanki , rycerskie typu np. skyrim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W cod'zie masz tak ze bez neta na podzielony ekran do 4 padów moze być i masz kazdy tryb dostępny

(Deathmatch, TeamDM,FFA, do tego masz strefe zrzutu, walka na kolosa, zainfekowany, zabawa z bronią, jeden w komorze...)

zainfekowany- normalny zombie mod

Strefa zrzutu- spadają ci rózne rzeczy typu pocisk predator i musisz utrzymać strefe przed wrogiem

Walka na kolosa-jeden jest kolosem i ty go musisz zabić, a potym ty jesteś i tak w kółko

zabawa z bronią- jest to gungame czyli zaczynasz od jednej broni kończysz na ostatniej..

jeden w komorze- jest to gra w której masz jeden ammo i zabijasz przeciwnika by dostać amunicje

I oczywiście moje ulubione to to ze mozna grać w 3-ciej osobie..

Masz pełno broni, do tego jak nie grasz przez neta to mozesz i tak wbijać levele.. Tak jakbyś grał na normalnym multi... Mozesz tez robić klasy njormalnie z złotymi i kolorowymi broniami, kazda bron jest odblokowana.

Tyle na temat MW3 mi sie podoba, cisne w niego codziennie (brak kompa- by nie było ze noł lajf)

Osobiście polecam BO2, teraz w niego cisne i mi sie strasznie podoba, czekam na COD:GHOSTS ciekaw jestem co tam bd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BIJATYKA NA 2 NA 1 TV TO TAKEN6 POLECAM !

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...