Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszę sprytnego bota 24/7 do gry przeglądarkowej

Axs

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Szanowni gracze!

Po sukcesie bota do Plemion (o tego tutaj), który ładnie działa sobie całą dobę a użytkownicy są z niego zadowoleni, przychodzi pora na kolejny projekt.

I w tym momencie chciałbym Was prosić o pomoc:

W jakiej innej grze przydałby się takiego rodzaju bot?

Proszę podawać swoje propozycje z krótkim uzasadnieniem, dlaczego akurat do tej gry warto. Mile widziane będzie także sporządzenie krótkiej listy funkcji, jakie idealny bot miałby posiadać.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PrisonWars ponieważ dużo osób w to gra i napewno będzie zadowolone (po południu liczba osiąga 5000 graczy on)

Przydało by się robienie siłowni , przestępstwa,fucha,dilerka,omijanie captchy firmy google itp.

Opublikowano

Eloelas.. Jest taki bot już. Kto szuka nie błądzi.. Ale nie. PO CO? Google są dla jaj.. o.O

Nie ma takiego jest tylko od furi ,ale to przez program , a Axas ma przez strone http wiec działa 24/7

Opublikowano

Witam ja mam dla ciebie dobrą alternatywę! Wargame1942 i Desert-operations !!!

nawet pokaze ci filmik jak to moze wyglądać czyli bedziesz wiedzial bez opisywania i domyslania sie co ma byc zrobione.

Dlaczego te?

1. Są bardzo popularne! Reklamy widać czesto na o2.pl, onet.pl, gg, itp.

2. Gra w nie masa ludzi na Desert 1 front np 168tys ludzi., na Wargame np 50tys ludzi ZNAM Na tych grach mase ludzi cale TOP.

3. Boty mogą być podobne bo Wargame to prawie ze idealna kopia Desert jak ktos troche popatrzy to tylko wizualizacja inna poza tym nic! Więc mozna zrobic dwie pieczenie na jednym ogniu:) A boty i tak dwa;)

4. Jeżeli myślisz żeby go sprzedać to juz kupca masz :D

5. Znalazłem filmiki ktore ktos prezentuje jak to ma wygladac i co jest potrzebne do tej gry zebys sie nie musial zastanawiac czy tam surowce jakie robic czy kamienie... te strony maja tam zadania do zrobnia na platne smsy wiec dlatego nie znam nikogo komu by sie to udalo dla tego ten bot jest potrzebny.

6. Te gry mają błędy zdarzalo sie ze same surowce się dopisywaly tym co zauwazyli błąd... dzieki temu moze bedzie łatwiej to zrobic...

oto link gdzie są filmiki: (ja nie umiem sciagnac tych botow z tych stron platnych...)

Wargame1942: http://imperiumfiles.com/wargame-1942-hack-v-2-19/

Desert Operations: http://imperiumfiles.com/desert-operations-hack-v4-37a/

Czekam na pozytywna odpowiedź :) Z przyjemnością będę testerem bo mam opcykane te gry ostro:)

Pozdrawiam

Daniel

gg: 5782834

Nowicjusz
Opublikowano

Dziękuję za dotychczasowe propozycje. Niestety, jak na razie, żadna pozycja się nie powtarza, więc wybór będzie trudny.

Proszę o dalsze sugestie. Oczywiście, mogą być to gry, do których już boty istnieją.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

SF GAME!

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...