Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Projekt POP 24/7

Axs

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witajcie,

Chciałbym wam przedstawić mój nowy projekt bota do Plemion.

Różni się tym od pozostałych, że działa online - 24 godziny przez 7 dni w tygodniu. Takie rozwiązanie pozwala na szybszą rozbudowę, rekrutację no i efektywniejsze farmienie!

Zapraszam do przetestowania!

Podstawowymi funkcjonalnościami są:

• Planowanie budynków - opcja planu statycznego i dynamicznego
  • Planowanie armii - zautomatyzowana rekrutacja wojsk
  • Planowanie ataków - wysyłanie ataków o danym czasie
  • Rynek - automatyczne przesyłanie surowców między wioskami
  • Farmy - surowce zaczynają napływać już po kilku kliknięciach
  • Wykresy - do analizy rozwoju wiosek i armii
  • Monitorowanie ruchów wojsk - przewidywanie rodzajów jednostek w nadchodzących atakach
  • Wygodny przegląd wszystkich wiosek - dla jeszcze większej kontroli
  • ... i kilka innych
Bota przetestowałem pomyślnie na polskich światach: 73, 72, 71, 70, 69, 68, 67, 66, 65, 64, 63, 62, 61, 58, 57, 56, 54, 46, 41, 40.

Nowe światy są dodawane na bieżąco. Inne światy mogą zostać dodane na prośbę użytkowników, dotyczy to jednak (na razie) tylko światów oficjalnych.

Stworzyłem sobie kilka kont i dzięki temu botowi dobrze się rozwijają - praktycznie bezobsługowo.

Konieczne jest podanie w konfiguracji bota loginu i hasła do konta - to niezbędne do działania takiego programu, musi przecież w jakiś sposób się logować. Proszę się jednak nie obawiać. Nie mam w tym interesu by klientów oszukiwać. Jak dotąd nikt nie skarżył się na kradzież konta bądź zablokowanie konta w wyniku używania tego bota.

Test

Możliwe jest przetestowanie bota przez 5 dni. Ze względu na ograniczone zasoby, mogę jednak czasem odmówić.

Zakup

Polecam więc opcję zakupu dostępu do bota w cenie 10 zł za 30 dni.

Wprowadzam także atrakcyjny program partnerski - za polecenie jednej osoby: 10 dni gratis! Czyli polecając trzem osobom mamy bota za darmo.

Przyjmuję przelewy tradycyjne oraz przez PayPal.

Jeśli ktoś miałby chwilowe problemy z dokonaniem płatności, może bez problemu poprosić o kilka dodatkowych dni.

W sprawie testu bądź zakupu, proszę o kontakt poprzez GG: 43941720 , gdzie także można zgłaszać problemy techniczne, pytać o porady, itp.

A inne pytania/opinie można pisać tutaj ;)

Bot jest dostępny na stronie bot-plemiona.pl tutaj można kliknąć.

Screeny "od środka": tutaj

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahaha bot czemu go tutaj nie podasz razem ze skanem co ??? Bo takiego bota nie masz dasz komuś keygana i ta osoba ściągnie i będziesz miał konto na plemionach ... taka jest prawda

Nowicjusz
Opublikowano

Bo to nie jest aplikacja, którą się uruchamia/instaluje. Bot jest obsługiwany poprzez interfejs www i działa na serwerze.

W razie niejasności polecam zobaczyć jak to wygląda ;)

Rozumiem takie obawy - w końcu jestem tutaj pierwszy raz, ale zawsze można wypróbować bota na "nieprawdziwych" danych.

Nowicjusz
Opublikowano

"Nie daje", bo go widocznie nie skonfigurowałeś - samo dodanie konta przecież nie wystarczy. Skąd program ma wiedzieć co chcesz osiągnąć?

Po kliknięciu na nazwę konta, a później na nazwę wioski zaczyna się zabawa ;)

Opublikowano

sratatata, i już wierzymy że to jest super , nie kradnie kont i do tego za free ahhaha, gościu lepiej idź do pracy i jak już nie umiesz sam to kup sobie konto na allegro pozdro.

NIE WCHODŹCIE W TO NAWET, SYF !

Nowicjusz
Opublikowano

Niestety, nie masz żadnych dowodów na poparcie swoich tez. Jest za darmo, no bo kto by kupował kota w worku?

I, owszem, jest super - mi się podoba ;) A kont mam już wystarczająco dużo i nie potrzebuję ich kraść.

Pozdrawiam

Opublikowano

To jest genialne. Rekrutuje mi wojsko, podnosi budynki, farmi koczowników i barbarki, cud miód i orzeszki.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Przecież sa kody test-12 test-13 itd

Ja osobiście polecam, pięknie farmi i wszystko śmiga

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

heh wygląda na to że ktoś zrobił pięknego bota ;p a propo jak byś chciał dorobić zobacz najpopularniejsze privy typu low i dodaj je ;p

gorzej jak admin zobaczy typka co napier...ala 24/7 ;p wcale się nie kapnie że to bot ale do pierwszych x -xx wiosek czemu nie ;pp

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

heh wygląda na to że ktoś zrobił pięknego bota ;p a propo jak byś chciał dorobić zobacz najpopularniejsze privy typu low i dodaj je ;p

gorzej jak admin zobaczy typka co napier...ala 24/7 ;p wcale się nie kapnie że to bot ale do pierwszych x -xx wiosek czemu nie ;pp

Myślisz że tak hop siup dodać serwer ?;s

Jak ma sprawdzić jak serwer łączy się z grą w tedy jak potrzeba a nie cały czas :)

Nowicjusz
Opublikowano

Minęło już kilka dni testów.

Dziękuję za obdarzenie mnie zaufaniem i te kilka pozytywnych opinii ;)

Szkoda tylko, że spora część użytkowników szybko porzuciła swoje konta, nie ustawiając bota na żadne działania. A myślę, że warto się trochę pobawić.

Zapraszam do dalszych testów i ewentualnie polecania dalej.

Jeśli chodzi o dodawanie kolejnych światów - sens ma jedynie dodawanie takich, gdzie gra sporo graczy - czyli oficjalnych.

Opublikowano

Minęło już kilka dni testów.

Dziękuję za obdarzenie mnie zaufaniem i te kilka pozytywnych opinii ;)

Szkoda tylko, że spora część użytkowników szybko porzuciła swoje konta, nie ustawiając bota na żadne działania. A myślę, że warto się trochę pobawić.

Zapraszam do dalszych testów i ewentualnie polecania dalej.

Jeśli chodzi o dodawanie kolejnych światów - sens ma jedynie dodawanie takich, gdzie gra sporo graczy - czyli oficjalnych.

Jak serwer nie da rady to nie zapomnij o mojej propozycji na GG:)

gadałem z kilkoma osobami dużo osób przestało używać po tym jak ustawili coś a tu bot zaczął robić to np. za 15 minut i nie wiedzieli jak to działa :)

Specjalista
Opublikowano

Kawał dobrej roboty oddany za darmo ;)

Półki co to ładnie to wszystko działa , jestem bardzo zaskoczony funkcjonalnością tej aplikacji .

Gratulacje dla tego Pana ;))

@edit

Półki co to dla mnie jestes KIMS.

Napisz w 2 zdaniach jak to wszystko zrobiłeś, może być pw ;p

Chyba że to informacja poufna, to nie nalegam .

Nowicjusz
Opublikowano

Jak serwer nie da rady to nie zapomnij o mojej propozycji na GG:)

Na razie daje radę i jest jeszcze spory zapas ;)

Napisz w 2 zdaniach jak to wszystko zrobiłeś

To proste. Serwer, kilka[dziesiąt] procesów w tle - każdy zajmujący się innym kontem + interfejs www do komunikacji z nimi. Do tego trochę doświadczenia, kilka dobrych pomysłów i jakoś to działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...