Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszę sprytnego bota 24/7 do gry przeglądarkowej

Axs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja proponuje: lord of ultima, ale do tego to chyba będzie ciężko go zrobić, musiał by mieć funkcje takie jak ministrowie dostępni w tej grze za realna kasę ;D

5113992856.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shakes and Fidget (sfgame) jestem za gierka wyśmienita i wiele osób w nią gra.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

A moim zdaniem powinienes napisac bota do Taern.pl bardzo latwo to zrobic nic skomplikowanego a pozatym nie ma wogole bota do tej gry ;) wiec to dopiero byl by debiut

Opublikowano

Margonem/Darkorbit. Bot do SF Game już jest, kolejny jest nie potrzebny (działa w tle, nie pobiera dużo ramu). Racja- przestał być aktualizowany ale to, do czego został stworzony robi bardzo dobrze. :)

oudcdy.jpg

/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ,

Moja propozycja to bot do zoomumba

Może zacznę tak , jest to gra firmy B.P. , Firma ta ma podobna grę farmerama do tej gry bocik już jest śmiga cieszy się ogromna popularnością , ale wróćmy do tematu , dlaczego zoomumba

- gra fajna , ale czasochłonna

- jest w niej aż 7 asystentów , wyciąganie wybiegów i zwierzaków koszmarne , nie wspomnę karmieniu i całej reszcie czynności

- no zarobek na tym by był ludzie się skuszą , bo niestety twórcy gry mają kosmiczne ceny tych asystentów

Gdyby na początek bocik chociaż karmił , poił , głaskali i czyścił zwierzaki te podstawowe czynności , to by ułatwiło bardzo gre , nie musiał by to być pełen automat , jak w przypadku farmy , ale taki co by zastępował asystentów .

p.s

Zoo składa się z 5 plansz ;

1.centrum zarządzania ,

2.zoo główne

3.zoo nowe,

4 zoo tajemnicze ,

5 . zoo nad rzeką .

Ale takie podstawowe funkcje mogły by być takie :

- karmienie ,( najważniejsza funkcja )

- pojenie , ( najważniejsza funkcja )

- czyszczenie , ( najważniejsza funkcja )

- głaskanie , ( najważniejsza funkcja )

- zbieranie śmieci , ( najważniejsza funkcja )

- zbieranie kasy , ( najważniejsza funkcja )

-leczenie ,

- wyciąganie i chowanie wybiegów

- wyciąganie i chowanie zwierzaków

- wyciąganie i chowanie budek z kasa ,

- wyciąganie i chowanie dekoracji ,

- jeszcze dochodzą zadania z puzlami ,

- zadanie codziennie jest ich 5 na dzień,

- koło fortuny jedno kręcenie dziennie ,

- można podłączyć tez safari , z którego dostajemy narzędzia , zwierzaki i mnóstwo innych nagród ,

- no i są eventy co jakiś czas ,

- jak już ktoś skończy puzzle dostaje orkiestrę , która daje 1 ZL dziennie , tez mógł by go bot zbierać ,

- z wybiegów wypadają , łapki które się zbiera

- dochodzą jeszcze kolekcje i nagrody z kolekcji ,

więc jest tego trochę , jak ktoś lubi wyzwania , ale pewnie dla wszystkich co grają w ta grę , wystarczyło bo jak bot by tylko zastępował tych bardzo drogich asystentów , po za tym wykonywanie tych 7 funkcji na setkach wybiegów , no

idzie dostać oczopląsów heheheheheheh. Jeżeli twórca się zdecyduję na swtorzenie owego bota , to ja służę wiedzą jaka posiadam co do gry

Opublikowano

Do tygodnia/dwóch powinienem skończyć pisać w 100% funkcjonalnego bota do Miasta Zbrodni narazie da się farmić ale brakuje mu funkcji inwestycji pobierania z nich pieniędzy kupowania narkotyków :) Wiec dziś/jutro wrzucę wersje 1.0 i będzie rozbudowywany :)

csgolist.gq  // Darmowe 7.3$ na betowanie! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do Hero Zero,

dlaczego?, Poniweaz ta gra jak na gre przegladarkowa zabiera duzo czasu od 5h-10h.

Nie ma zadnego dobrego bota za ktorego by sie nie dostalo bana, bot musial by byc ala symulator i nie ingerowac w przegladarke itp.

12345ab.jpg

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

sf ma nie dość, że dużo botów to są dobre, a ja jestem za PRISONWARS, ponieważ nie ma dobrego bota do tej gry.

Zbieram minusy, daj - i 5 ja nie gryzę. Z góry dziękuję. ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...