Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] program przestał działac privy na win7

lololo1132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka , mam problem z prywatnymi serwerami do metin2 otóż często mam tak iż gram na jakimś (zawsze gram na oryginalnych clientach bo net szybki i pobieram) i często mam tak iż gram kilka dni-godzin , i jak chce uruchomić od nowa (np po tym jak pójdę spać) to przy odpalaniu wyskakuje mi program przestał działąć ..... mam win7 , próbowałem opcji zgodności , uruchamiania w 16bit , jako administrator , wielokrotne reinstalki , i nic nie dało , teraz mi na tym zależy bardzo bo gram na 1 serwerem i mam mentala w którego dużo poświęciłem (czasu i nerwów żeby być pro) i chce pograć dalej , dzieje się tak na serwerze hikari , hammer(z tym plikiem startowym , klikam start i ten błąd) , oraz na kilku innych , są też privy które normalnie działają , np nevious czy funmt2 , lecz gra nie ogranicza się do 1 serwera , bardzo proszę o pomoc , poniewaz windows nic nie wyszukuje ,

PS.

dam czyszczenie rejestru i różnych śmieci z kompa i powiem czy coś pomogło !!!!!!

Opublikowano

Hmm, na moje to powinieneś zaktualizować frameworka lub też zaktualizować sterowniki co niektóre oraz servicepacka... albo odpalaj plik przez obejscie własne ( notatnik> metin2client.bin > zapisz jako metin2.bat > odpalaj przez to)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Hmm, na moje to powinieneś zaktualizować frameworka lub też zaktualizować sterowniki co niektóre oraz servicepacka... albo odpalaj plik przez obejscie własne ( notatnik> metin2client.bin > zapisz jako metin2.bat > odpalaj przez to)

hym , zaraz spróbuje tak zrobić , najpierw obejście , jak nie to famework zaktualizuje

jak coś dam edita

edit.

nic nie dało fameworka zainstalowannie , a obejścia się nie da zrobić na hikari i hammer !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...