Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'błąd'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • MMO
    • Metin2
    • Minecraft
    • League of Legends
    • Tibia
    • MU Online
    • Gry Blizzard Entertainment
    • Via WWW
    • Inne Gry MMO
  • FPS
    • Counter-Strike
    • Apex Legends
    • Fortnite
    • Seria GTA
    • Inne Gry FPP
  • Gry Mobilne
    • Gry Mobilne
  • Single Player
    • Single Player
  • Elektronika
    • Elektronika - Oprogramowanie
    • Elektronika - Sprzęt
    • Elektronika - Urządzenia przenośne
    • Elektronika - Konsole
  • Niezbędnik Programisty
    • Piaskownica
    • Tworzenie aplikacji internetowych
    • Programowanie - języki i technologie
    • Niezbędnik Programisty - Pozostałe
  • Giełda MPCforum
    • Giełda MPCforum
  • Forum Ogólne
    • Newsy z życia forum
    • Projekty MPCforum
    • Niezbędnik Forumowicza
    • Pogaduszki
    • TeamSpeak
    • Discord
    • Platformy gier
    • FanART
    • Aplikacje na KidModeratorów działów
    • Sugestie dotyczące forum
    • Filmy Użytkowników MPCforum
  • Inne
    • Zbanowani
    • Kosz
  • Kryptowaluty Tematy
  • Test1 Test
  • Fani Asy Akiry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy Asa Akira przyjedzie kiedyś do polski?
  • Klub opinii! Tematy
  • Największy Klub Hakierski Tematy
  • Metinczycy Zapraszać Metinowów
  • Miłośnicy Miklósia Horthego Zdjęcia
  • mpc joint club fajne piosenki do ćpania
  • SB Mafija Tematy
  • Gta Maniacs Tematy
  • White Site of Dream Gry
  • Bestie Disa Tematy
  • SubNautica Team Mody
  • SubNautica Team Tematy
  • SubNautica Team Ciekawostki
  • SubNautica Team Poradniki

Blogi

Brak wyników do wyświetlenia.

Brak wyników do wyświetlenia.


Grupa


Telegram


Discord


GG


Skype


Strona WWW


Lokalizacja

Znaleziono 33 wyników

  1. Witam, Ostatnio musiałem zmienić jedną rzecz w moim panelu sterowania Nvidia. Wchodząc w panel sterowania/Panel sterowania Nvidia napotkałem na błąd, Wyświetla mi się alert z takim czymś ,,Program NVIDIA Control Panel Application, 7.4.740.0 przestał działać." Nie wiem o co chodzi, jeszcze niedawno wszystko było w porządku. Ktoś wie w czym problem? Karta graficzna (dość stara): NVIDIA GeForce GT 240M
  2. Witam :) Przychodzę dziś z problemem ikonek na ts3. Nie moge ich wgrać na swój serwer. Przykładowo Ranga GTA V, ikonka 16x16, klikam by dodać ikonkę wybieram, klikam 2 razy i nic okno znika a ikonki nie ma.
  3. Cześć wszystkim! Po baaardzo długim czasie postanowiłem powrócić do starego, dobrego metina na jednym z prywatnych serwerów, jednak ku mojemu zdziwieniu napotkałem się z kilkoma niedogodnościami, których wcześniej nie doświadczałem na moim starym komputerze parę lat wstecz. Największy problem pojawia się przy ekranie ładowania, który trwa czasem nawet po kilka minut, gdzie w między czasie klient się zawiesza i wyskakuje 'Brak odpowiedzi' na górnym pasku (gram w oknie), jednak po czasie wszystko wraca do normy i jestem w stanie się zalogować, czy też zmienić lokację. Również wejście do miasta, które nawet nie jest jakoś mocno zaludnione powoduje tragiczne ścięcia i tzw. "pokaz slajdów" przez pewien czas. Takie ścięcia również łapię zupełnie losowo przy różnych dungeonach typu DT, zawsze na piętrze z reaperem. Nie jestem pewny czym może być to spowodowane, gdyż na dużo gorszym sprzęcie parę lat wcześniej nie miałem żadnych w/w problemów. Próbowałem różnych rozwiązań, również tych najtrywialniejszych takich jak reinstall, uruchamianie przez administratora, robienie wyjątku dla klienta w Data Execution Prevention, instalacja na innym dysku SSD, uruchamianie w oknie/full screenie, zmiana częstotliwości odświeżania, czy też zmiania TLN w configu z GPU na CPU, aktualizacja sterowników karty graficznej. Nie mam pojęcia co mógłbym jeszcze zrobić. Dodam jeszcze, że dzieje się tak nie tylko dla tego konkretnego serwera, ale również dla innych, więc jest to problem związany ogólnie z Metinem, niekoniecznie z danym serwerem. Może ktoś z Was miał podobny problem i udało mu się go rozwiązań. Byłbym wdzięczny za każdą pomoc. Oto specyfikacja mojego sprzętu: Windows 10 Pro x64, AMD Ryzen 5 2600, Nvidia GTX 1060, 6GB, 16GB Ram Aorus M B450
  4. Witam Jak w temacie, ja i mój znajomy mamy błędy w grze Apex Ja- Mój Znajomy- Mi to się dzieje po chwilce grania w grę (1min) Znajomemu gdy chce ją uruchomić Z góry dziękuję i pozdrawiam Oraz przepraszam że telefonem zdjęcia.
  5. Witam. Mam problem z pluginem IslandWorld. Gdy gracz tworzy lub usuwa wyspe, wyspa normalnie się usuwa/tworzy ale po chwili wyskakuje mu na czacie "Nie masz dostępu do tej komendy" Mimo tego że wszystko przebiegło pomyślnie. Dlaczego to wyskakuje? Jak to naprawić?
  6. witam :) jako że jestem nowy na forum przyznam że miło mi was wszystkich poznać :) piszę w sprawie mojego nowego "smartfona" kupionego jeszcze dzisiaj (06.01.2019). producent: myphone, model: pocket 18x9 nie długo po zakupie zrobiłem wszystkie oczywiste żeczy jakie robi się z nowym smartphonem tj: 1. włożyłem kartę sim, microSD i baterię 2. zalogowałem się w google (jak to z telefonami na androidzie zazwyczaj trzeba) 3.walczyłem przez chwilę o kontakty z karty sim (puźniej magicznie się pojawiły) 4. zainstalowałem messenger'a i jakąś aplikację do muzyki (pierwsza z brzegu w sklepie google) 5. cieszyłem się zakupem... ... do momętu kiedy zaczął się sam wyłączać. pomyślałem że może to jednorazowy wybryk ale nie, sprzęt sam się wyłącza nawet wtedy kiedy ODBIERAM TELEFON ! słyszałem o rużnych żeczach, o tym że aparat może być do bani czy o tym że szybko się grzeje ale coś takiego pierwszy raz widzę. jak by ktoś chciał dokładne info odnośnie użądzenia tutaj podaję link: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjXx-Tv_qfgAhVEFCwKHSf-CxEQFjAAegQIBRAC&url=https%3A%2F%2Fwww.mgsm.pl%2Fpl%2Fkatalog%2Fmyphone%2Fpocket18x9%2FmyPhone-Pocket-18x9.html&usg=AOvVaw2vkyQX_IS8cAOwXF_-G3Hg z góry dziękuję za pomoc :)
  7. Witam, otóż od pewnego czasu miewam problem. Mianowicie nie mogę uruchomić CS:GO. Wyskakuje okno uruchamiania po czym nie dzieje się właściwie nic. W procesach widziałem, że csgo.exe normalnie się pojawia ale po chwili znika. Sprawdzałem spójność plików, aktualizowałem sterowniki, odinstalowałem grę i nic, cały czas to samo. gdy uruchamiam grę jako administrator nie mogę korzystać z oficjalnych serwerów, które korzystają z systemu VAC. Nie pobierałem niczego do CS'a nigdy, jedyne co to zmieniałem celownik i to tyle. Niby są poradniki ale żaden nie naprawia mojego problemu...
  8. Witam, mam problem z pluginem iBans. Chodzi mi oto żeby wyświetlało się innym graczom że ktoś został np.zbanowany. Wiadomości standardowego essentials mi się nie podobały więc zastąpiłem je iBans. Administracji się wyświetla więc wychodzi na to że to jakaś permisja. Config iBans Config PermissionsEx
  9. Mój problem polega na tym że po zrobieniu już drugiej mapki do połowy nadal nie mam dostępu do zakładki badań czy ulepszeń jak i ekspedycji co uniemożliwia mi rozwój mojego konta i od kilku dni stoję praktycznie na tym samym etapie gry, bardzo prosłbym o pomoc gdyż moi znajomi mają już dostęp do tych opcji od dłuższego czasu.
  10. Mianowicie po wypakowaniu i podczas odpalania wyskakuje błąd ,,private einweisung ,, pomożecie z tym, co zrobić żeby działało, mam wykupione premium.
  11. Gdy ściągnąłem Crystal Launchera, chciałem kliknąć "pokaż wszystkie pliki", i mi pokazało, że ten plik mi może zniszczyć komputer, potem zeskanowałem przez stronę VirusTotal, i mi pokazało, że "Trapmine" wykrywa wirusa "malicious.moderate.ml.score". Czy ten Launcher ma wirusa?
  12. Sprawa wyglada tak że jak chce wejść na jakis serwer to wywala mi błąd "zostałeś wyrzucony przez punkbustera" bez zadnego ban itp zadne hasztagi nic. samo "zostałeś wyrzucony przez punkbustera" Wchodze normalnie na serwer, wchodze na niego, jestem przez jakies 2sekundy na nim strzele sb 2 razy i nagle czarny ekran laduje sie do menu i ten komunikat co pisalem wyzej. Robilem chyba wszystko, naprawa na origin, aktualizacja net framework, tego Bustera naprawialem w plikach tam, reinstalowałem tego punkbustera, pobierałem z neta jakas wersje tego punkbustera, bawiłem sie w "usługi" włączałem wylaczalem, ustawiłem jako administrator all, wyłączyłem firewalla Nic... kompletnie nic... Edit. Zapomniałe dodac ze konto kupiłem ale nie ma nic o tym ze konto jest z banem gdziekolwiek.
  13. Witam, każdy switchot uruchamiany przez injectora (sprawdzalem kazdego injectora) wywala clienta pandory. Nie wiem co z tym zrobić, proszę o pomoc odwdzięczę się
  14. Yo! Mam niezłego mindfucka. Ostatnio dostałem zadanie domowe (napisać stronę o sobie i wysłać na serwer). Ogólnie tam prosta robótka, tylko HTML i CSS. Problem w tym, że po delikatnym ostylowaniu scrollbarów (chciałem, żeby były dostosowane kolorystycznie), były ostylowane. Na dysku xD. Po przesłaniu na serwer scrollbary są defaultowe. W style.css na serwerze nie ma zapisu o nich, ale kiedy go pobieram za pomocą filezilli to już jest. Dodam, że kiedy ręcznie wpisuję to samo przy 'zbadaj element', wszystko działa. Robię coś źle, nazwa.pl mnie nie lubi, czy zwalamy to na prawa Murphy'ego? :P Załączam fragment. body::-webkit-scrollbar { width: 5px; } body::-webkit-scrollbar-track { background-color: #c7f7d4; } body::-webkit-scrollbar-thumb { background-color: #65c269; border-radius: 2px; } body { background-image: url(img/tlo.png); font-family: 'Open Sans', sans-serif; font-size: 18px; }
  15. Witam. Mam problem mam taki event gdy klade skrzynke nazwana nie ma bledu, a gdy postawie zwykla skrzynie mam blad: BŁAD: https://pastebin.com/38tGiq4T KOD klasy: https://pastebin.com/5ZaFkF3f
  16. Witam, zna ktoś rozwiązanie na błąd CD20 mta? Treść błędu: Error downloading requested files. Time out was reached. [Connection timed out after 10000 miliseconds][pl-bankomaty/bankomaty_pozycje_c.lua]
  17. Witam bardzo serdecznie mam problem z ts3 , kiedy go zaktualizowałem zaczął mi się sam zamyka wszystko jest przedstawione na filmie. Bardzo proszę o pomoc. Dodam że jak robię reinstala to działa ale tylko na 1 dzień
  18. Cześć i czołem, od niedawna mam mały problem ze swoim serwerem Teamspeak. Otóż: Rozchodzi się o to, że przy zmianie hasła na jakimkolwiek kanale, (w tym nowych, dopiero co utworzonych) nie mogę zmienić hasła. Na każdy z nich ustawione jest jednakowe, po wpisaniu nowego hasła to po prostu się nie zmienia, zostaje stare. Macie może pomysły co jest przyczyną tego błędu? Dodam tylko że jest to uciążliwe jak cholera. Ts3 oczywiście robiony na VPS'ie.
  19. Witam. Ze strony CA pobrałem downloader klienta CA Classic, ale wyskakuje mi komunikat: "Currently you are not able to reach the server. (12031)". Wiecie jak to naprawić? Z góry dzięki. SS z problemem
  20. Witam. To znowu ja, tylko że teraz mam oto taki problem, że przed logowaniem wywala mi takie informacje: (Oto kod z tych trzech linii 26,27,29): #26 $login = htmlspecialchars(mysql_real_escape_string($_POST['login'])); #27 $pass = mysql_real_escape_string($_POST['pass']); #29 if ($_POST['send'] == 1) { ale gdy je zignoruję i postanowię się zalogować wyskakuje mi taka informacja: kod php który pobiera user::getData() : public function getData ($login, $pass) { if ($login == '') $login = $_SESSION['login']; if ($pass == '') $pass = $_SESSION['pass']; self::$user = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM users WHERE login='$login' AND pass='$pass' LIMIT 1;")); return self::$user; } kontynuując gdy wyskoczy mi informacja z linii 52.. i wyskakuje mi tak jak powinno wiadomość że zostałem zalogowany i żebym kliknął Strona główna (na dole jak ta treść wygląda): i gdy kliknę strona główna przenosi mnie na index.php w którym zdefiniowałem taki oto kod który powinien wyświetlić mi czy jestem zalogowany czy też nie: <?php if (@user::isLogged()) { // Widok dla użytkownika zalogowanego // Pobierz dane o użytkowniku i zapisz je do zmiennej $user $user = user::getData('', ''); echo '<p>'.$user['login'].'!</p>'; echo '<p><a href="profile.php?id='.$user['id'].'">Profil</a> | <a href="logout.php">Wyloguj się</a></p>'; echo 'ZALOGOWANY'; } else { // Widok dla użytkownika niezalogowanego echo 'NIEZALOGOWANY'; } ?> I problem polega na tym że w ogóle mnie nie loguje. (Jeżeli natomiast wpiszę złe hasło czy też login to mnie nie zaloguje i to działa dobrze, tulko że nie mogę się zalogować nawet jeżeli wpiszę dobre dane "login", "hasło"). Tutaj macie główny, cały kod do podglądu z formularzem html: <?php session_start(); require './config/config.php'; // Dołącz plik konfiguracyjny i połączenie z bazą require_once './config/user.class.php'; // Zabezpiecz zmienne odebrane z formularza, przed atakami SQL Injection $login = htmlspecialchars(mysql_real_escape_string($_POST['login'])); $pass = mysql_real_escape_string($_POST['pass']); if ($_POST['send'] == 1) { // Sprawdź, czy wszystkie pola zostały uzupełnione if (!$login or empty($login)) { //echo ('<p class="error">Wypełnij pole z loginem!</p>'); if (empty($login)) @$errors .= '<p class="error">Wypełnij pole z loginem!</p>'; } if (!$pass or empty($pass)) { //echo ('<p class="error">Wypełnij pole z hasłem!</p>'); if (empty($pass)) @$errors .= '<p class="error">Wypełnij pole z hasłem!</p>'; } @$pass = user::passHash($pass); // Posól i zahashuj hasło // Sprawdź, czy użytkownik o podanym loginie i haśle isnieje w bazie danych $userExists = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM users WHERE login = '$login' AND pass = '$pass'")); if ($userExists[0] == 0) { // Użytkownik nie istnieje w bazie echo '<p class="error">Użytkownik o podanym loginie i haśle nie istnieje.</p>'; echo ''[email protected]$errors.''; } else { // Użytkownik istnieje $user = user::getData($login, $pass); // Pobierz dane użytknika do tablicy i zapisz ją do zmiennej $user // Przypisz pobrane dane do sesji $_SESSION['login'] = $login; $_SESSION['pass'] = $pass; echo '<p class="success">Zostałeś zalogowany. Możesz przejść na <a href="index.php">stronę główną</a></p>'; } } else { /** * FORMULARZ LOGOWANIA (nie musi ty być bo czyta go poniżej to opcjonalnie) */ } ?> A oto formularz HTML: <form method="post" action="" > <h1>Logowanie</h1> <p>Login:</p> <input type="text" name="login" maxlength="24" id="login"/> <p>Hasło:</p> <input type="password" name="pass" maxlength="32" id="pass"/><br/> <p id="login-info"><a href="remind-password.php#form-remind">Nie pamiętasz hasła?</a></p> <p>Nie posiadasz konta? <a href="register.php#form-register">Zarejestruj się już teraz!</a></p> <input type="hidden" name="send" value="1" /><br/> <input type="submit" value="Zaloguj" class="login"/> </form> Wcześniej coś podobnego miałem tylko że z rejestracją takie błędy ale tam udało się je już naprawić a teraz to samo tylko że z logowaniem mi wywala i nie wiem co tu może być źle.
  21. Witam. To znowu ja, tylko że teraz mam oto taki problem, że przed logowaniem wywala mi takie informacje: (Oto kod z tych trzech linii 26,27,29): #26 $login = htmlspecialchars(mysql_real_escape_string($_POST['login'])); #27 $pass = mysql_real_escape_string($_POST['pass']); #29 if ($_POST['send'] == 1) { ale gdy je zignoruję i postanowię się zalogować wyskakuje mi taka informacja: kod php który pobiera user::getData() : public function getData ($login, $pass) { if ($login == '') $login = $_SESSION['login']; if ($pass == '') $pass = $_SESSION['pass']; self::$user = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM users WHERE login='$login' AND pass='$pass' LIMIT 1;")); return self::$user; } kontynuując gdy wyskoczy mi informacja z linii 52.. i wyskakuje mi tak jak powinno wiadomość że zostałem zalogowany i żebym kliknął Strona główna (na dole jak ta treść wygląda): i gdy kliknę strona główna przenosi mnie na index.php w którym zdefiniowałem taki oto kod który powinien wyświetlić mi czy jestem zalogowany czy też nie: <?php if (@user::isLogged()) { // Widok dla użytkownika zalogowanego // Pobierz dane o użytkowniku i zapisz je do zmiennej $user $user = user::getData('', ''); echo '<p>'.$user['login'].'!</p>'; echo '<p><a href="profile.php?id='.$user['id'].'">Profil</a> | <a href="logout.php">Wyloguj się</a></p>'; echo 'ZALOGOWANY'; } else { // Widok dla użytkownika niezalogowanego echo 'NIEZALOGOWANY'; } ?> I problem polega na tym że w ogóle mnie nie loguje. (Jeżeli natomiast wpiszę złe hasło czy też login to mnie nie zaloguje i to działa dobrze, tulko że nie mogę się zalogować nawet jeżeli wpiszę dobre dane "login", "hasło"). Tutaj macie główny, cały kod do podglądu z formularzem html: <?php session_start(); require './config/config.php'; // Dołącz plik konfiguracyjny i połączenie z bazą require_once './config/user.class.php'; // Zabezpiecz zmienne odebrane z formularza, przed atakami SQL Injection $login = htmlspecialchars(mysql_real_escape_string($_POST['login'])); $pass = mysql_real_escape_string($_POST['pass']); if ($_POST['send'] == 1) { // Sprawdź, czy wszystkie pola zostały uzupełnione if (!$login or empty($login)) { //echo ('<p class="error">Wypełnij pole z loginem!</p>'); if (empty($login)) @$errors .= '<p class="error">Wypełnij pole z loginem!</p>'; } if (!$pass or empty($pass)) { //echo ('<p class="error">Wypełnij pole z hasłem!</p>'); if (empty($pass)) @$errors .= '<p class="error">Wypełnij pole z hasłem!</p>'; } @$pass = user::passHash($pass); // Posól i zahashuj hasło // Sprawdź, czy użytkownik o podanym loginie i haśle isnieje w bazie danych $userExists = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM users WHERE login = '$login' AND pass = '$pass'")); if ($userExists[0] == 0) { // Użytkownik nie istnieje w bazie echo '<p class="error">Użytkownik o podanym loginie i haśle nie istnieje.</p>'; echo ''[email protected]$errors.''; } else { // Użytkownik istnieje $user = user::getData($login, $pass); // Pobierz dane użytknika do tablicy i zapisz ją do zmiennej $user // Przypisz pobrane dane do sesji $_SESSION['login'] = $login; $_SESSION['pass'] = $pass; echo '<p class="success">Zostałeś zalogowany. Możesz przejść na <a href="index.php">stronę główną</a></p>'; } } else { /** * FORMULARZ LOGOWANIA (nie musi ty być bo czyta go poniżej to opcjonalnie) */ } ?> A oto formularz HTML: <form method="post" action="" > <h1>Logowanie</h1> <p>Login:</p> <input type="text" name="login" maxlength="24" id="login"/> <p>Hasło:</p> <input type="password" name="pass" maxlength="32" id="pass"/><br/> <p id="login-info"><a href="remind-password.php#form-remind">Nie pamiętasz hasła?</a></p> <p>Nie posiadasz konta? <a href="register.php#form-register">Zarejestruj się już teraz!</a></p> <input type="hidden" name="send" value="1" /><br/> <input type="submit" value="Zaloguj" class="login"/> </form> Wcześniej coś podobnego miałem tylko że z rejestracją takie błędy ale tam udało się je już naprawić a teraz to samo tylko że z logowaniem mi wywala i nie wiem co tu może być źle.
  22. Witam. Otóż mam problem z formularzem rejestracji wywala mi taki oto komunikat: oto kod z 75 linii: $pass = user::passSalter($pass); dane które są pobierane z formularza: $login = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['login'])); $pass = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['pass'])); $pass_v = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['pass_v'])); $email = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['email'])); $email_v = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST['email_v'])); a tutaj jest sam formularz HTML: <form method="post" action=""> <p>Login:</p> <input maxlength="24" type="text" name="login" id="login"/> <p>Hasło:</p> <input maxlength="32" type="password" name="pass" id="pass"/><br/> <p>Powtórz hasło:</p> <input maxlength="32" type="password" name="pass_v" id="pass_again"/><br/> <p>E-mail:</p> <input type="text" name="email" maxlength="50" id="email"/><br/> <p>Powtórz e-mail:</p> <input type="text" maxlength="50" name="email_v" id="email_again"/><br/> <p id="register-info">Posiadasz już konto? <a href="login.php#form-login">Zaloguj się.</a></p> <input type="hidden" name="send" value="1" /><br/> <input type="submit" value="Zarejestruj" class="register"/> </form> Wie może ktoś jakby naprawić ten błąd?
  23. Witam otóż mam problem z formularzem kontaktowym nie wysyła mi wiadomości na pocztę. Oto kod HTML: <form method="post" action="" > <h1>Formularz kontaktowy</h1> <p>Imię / Nick</p> <input type="text" name="name" maxlength="20" class="contact-input"/> <p>Temat:</p> <input type="text" name="subject" maxlength="64" class="contact-input"/> <p>Twój e-mail:</p> <input type="text" name="email" maxlength="50" class="contact-input"/><br/> <p>Kategoria:</p> <input type="text" name="category" maxlength="18" id="category" class="contact-input"/> <p class="p-mini">(Nie pamiętam hasła, Forum, Inna, Współpraca)</p> <p class="p-mini">Wybierz jedną z czterech kategorii, a następnie opisz nam swój problem, lub zadaj nam pytanie dotyczące tej kategorii, którą wybrałeś/łaś.</p> <p>Treść:</p> <textarea type="text" name="message" maxlength="1000" id="message" rows="10" class="textarea-contact"></textarea><br/> <input type="submit" name="submit" id="submit" value="Wyślij" class="contact"/> </form> A to kod PHP odpowiedzialny za wysyłanie wiadomości: <?php $name = $_POST['name']; $subject = $_POST['subject']; $email = $_POST['email']; $category = $_POST['category']; $message = $_POST['message']; $from = 'Moja strona'; $to = 'mó[email protected]'; $body = "Przysłał - $name\n E-Mail: $email\n Temat: $subject\n Kategoria: $category\n Wiadomość:\n $message"; if ($_POST['submit']) { if (mail ($to, $subject, $body, $from)) { echo '<br/><p class="p-mini">Wiadomość została wysłana.</p>'; } else { echo '<br/><p>Twoja wiadomość nie została wysłana.</p>'; } } ?> Jest tu gdzieś jakiś błąd? Ponieważ chciałem se przetestować ten kod i wszystko dobrze pokazuje po wypełnieniu pól że wysłana a na poczcie nic niema :/ Próbowałem również ten kod PHP dać do osobnego pliku mail.php i wtedy <form> wyglądał tak: <form method="post" action="mail.php"> Ale i to nie przyniosło żadnego efektu (dodam że sprawdzałem to na darmowym hostingu na CBA a nie na lokalu).
  24. Witam. Mam problem odnośnie M2BOB'a odpalam i wyskakuje ten błąd... zrobiłem to co było napisane, firewall wyłączony antywirus usunięty i dalej nie działa, grę też przeinstalowałem. Pomoże ktoś?

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...