Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Giftcody z minekey.pl !

czesio2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałeś ze za 23zł wyłapiesz kod do mc? Co za idiota, nawet na policje nie możesz zadzwonić bo to nawet nie jest wykroczenie (wykroczenie jest od. bodajże 250zł)

@2down no i co ale wykroczenia nie ma od 23zł, na pewno

Mi się wydaję że od 50zł ale pewien nie jestem. Co do tematu poprostu FAKE. Trzeba pomyśleć przed kupnem ;) Minecraft kosztuje 90zł a tu jest za 20zł Dziwne prawda? Sama cena mówi za siebie nikt nie sprzedałby minecraft'a za 20zł ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIE KUPICIE NIGDY UCZCIWEGO GIFT CODA | KONTA PREMIUM ZA MNIEJ NIZ 90ZŁ (20euro) !! -.-

A ja kupiłem gifta na allegro u jakiegoś użytkownika... (juz 6 mies) Działa... NIE KONTO! Jak chcecie jego nick PW

PS.

Sprzęt: Intel Core I5 3450K 3.2Ghz, 8 Gb Ram,HDD 1TB,Readon HD 7770,Windows 8 Pro.

Laptop: Intel Dual Core 1.6Ghz, 4GB Ram,HDD 60GB,Intel chipset Family 945G,Windows 8 Pro - Lenovo R60.

Moja Strona Z seed'ami do Minecraft! -> http://www.mpcforum....ierwsza-strona/

Mam lepsze sprzęty... ;D

Opublikowano

Wszystkie stronki na których klucze są za SMS to jest 100% Fake, także radzę wszystkim strzec się przed tym, na allegro minimalna wartość giftcode od oszukania to :70zł

Jak to dobrze, że kupiłem GiftCode jak była beta, zapłaciłem 20zł i działa do dziś <3

Opublikowano

Oszustwo. oszustwo i jeszcze raz oszustwo. Ja raz kupiłem GiftCode i mi też nie przyszedł e-mail. Ale potem wykupiłem na Minecraft.net i tam było :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Oszukanstwo i tyle, nic nigdy wam za darmo nic nie da. Pamiętajcie, lepiej wydać te 90zł i mieć oryginalnego minecrafta z pewnego źródła, niż jakieś przekręty.

Opublikowano

Człowiek uczy sie na błędach na następny raz już nie popełnisz takiego błędu. Ani nikt kto to przeczytał.

Na tym świecie nie ma nic za darmo sam sie o tym przekonales chciales taniej a wyszedles 23 zł w plecy

r7B70qc.png

Opublikowano

Myślałeś ze za 23zł wyłapiesz kod do mc? Co za idiota, nawet na policje nie możesz zadzwonić bo to nawet nie jest wykroczenie (wykroczenie jest od. bodajże 250zł)

@2down no i co ale wykroczenia nie ma od 23zł, na pewno

Ja kupiłem za 20 jakiś tam rok czy 2 temu i do dzisiaj działa ? Więc da się. Teraz na 100% też.

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

@Up
Takie promocje są wydawane na różne wydarzenia tj. z Minecraft'em, lecz w Boże Narodzenie (nie pamiętam kiedy) było można zakupić gift code na minecraft.net za 20 zł. Więc należy czekać, lub brać udział w konkursach różnych YouTube'rów, jeżeli jest taka okazja.

@Topic
Takich stron naciągających jest tak mnóstwo, że po prostu o tym nie wiemy. Opinie ludzi w komentarzach pod filmem są ważne, lecz trzeba liczyć się z tym, że to nie jest tak kolorowo. Lepiej kupować od sprawdzonych źródeł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...