Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSeed - Portal z seed'ami do gry Minecraft!

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Chciałem wam przedstawić moją stronę o tematyce Minecraft a dokładniej z seed'ami do niego ;) Strona jest Ciągla rozwijana o nowe oraz ciekawe funkcje.Szablon strony jest w połowie zrobiony przeze mnie, Został całkowicie zedytowany.No cóż zapraszam do oceny! ;)
http://mineseed.xaa.pl

Wprowadzone Zmiany:

- Nowy Header, oraz tło strony.
- Dużo małych zmian w szablonie.
- Dodano Favicon.
- Generator Publikacji serwera.
- Dodano system Komentarzy Disqus.
- Kilka poprawek wizualnych.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona nawet miła dla oka ;) Popracuj troche to może coś z tego wyjdzie.

1354039679-U475504.png

Sygna by WaLo :)

Opublikowano

Fajna strona ale dodaj jej wiecej aury ;) jest duzo wolnego miejsca ktore jest puste xD i zmien kolor ( czarny to zuo ) ;D

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Nie ma tu nic "innowacyjnego".

Zwyczajna prosta strona na Wordpressie, theme też bez wodotrysków jakieś takie zwyczajne, chłodne...

Ale pracuj dalej i ulepszaj bo chętnie zobaczę jak się strona zmienia i jak wprowadzasz tam swoje pomysły :)

Opublikowano

Wcale że nie :P Szablon prawie w całości edytowany ;)

Opublikowano

Strona na szabko, ale jest ok.

Szybko? ;) O Nie Nie nawet nie wiesz ile czasu na nia poswiecilem :D Trzeba było cały prawie szablon przerobić ;) W dodatku strone bardzo czesto ulepszam o nowe ciekawe funkcje ;)

Mnie się strona nie podoba, bez sensowna tematyka i brak katalogowania ... Nie ma co więcej pisać o tym ...

Bez sensowna tematyka? Moze i dla ciebie tak ;) Ale dla mnie Nie. Robie strone o tym co lubie ;). Katalogowanie? Strona jest nowa więc jeszcze się tym nie zastanawialem.

Mimo to dziękuje za oceny ;) I postaram sie to poprawic ;)

EDIT: 666 POST :D

Opublikowano

Powiem szczerze..moją subiektywną opinię.. Strona mi w ogóle nie podoba. Ten niewątpliwie wysiłek który włożyłeś w przerobienie tego themesu, mogłeś włożyć w jakiś inny motyw - a najlepiej we własny, to nie takie trudne. Dla mnie jest brzydki.

Tyle chyba.. bo w sumie nie ma co oceniać.

No nic chłopie, pracuj dalej. Owocnej pracy życzę!

Opublikowano

Nie dość że to nie w całości twoja praca to jeszcze strasznie uboga.

Wszystko się zlewa ze sobą.

Na razie nie ma nawet co tutaj oceniać...

Uboga ? ;) A co mam dodac? Robiąc tę strone. Robiłem ją z myślą żeby była Prosta.

Zlewa ze soba? Troche nie rozumiem tego ;)

Jesli macie jakies propozycje jak urozmaicić. Strone z wielką chęcią wysłucham ;)

Mimo wszystko dziękuję za oceny ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuje za ocenę Odświeżam ponieważ zaszły duże zmiany ;)

Opublikowano

Czasami szukając jakiegoś ciekawego seed'a trzeba spędzić godzinę na yt. Dzięki tobie udręka zmienia się w przyjemność. Daję zasłużonego like'a.

Opublikowano

Dziękuje za opinie, Bardzo mnie to cieszy. Codziennie dodaję nowe seed'y :) Jeśli macie jakieś propozycje jak urozmaicić stronę. Śmiało piszcie.

Opublikowano

Coraz coraz lepiej musze przyznać. Jedyne co przeszkadza to zbyt długie przewijanie (mógłbyś np. dodawać tylko jedno zdjęcie każdego seeda i jak kogoś on zainteresuje to ma tam coś takiego jak "Czytaj dalej..." gdzie jest więcej zdjęć przedstawiających danego seeda.

Opublikowano

Dziękuje bardzo za opinie i postaram się poprawić.Strona od opublikowania przeszła dość duże zmiany wizualne. Mam nadzieję że wygląda lepiej ;)

Opublikowano

Codziennie dodaję nowe ;) Jest ich coraz więcej to jedynie kwestia czasu. ;)

Opublikowano

Właśnie został dodany generator publikacji serwera minecraft, Który jest obecnie w fazie BETA. ;) Zapraszam do wypróbowania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...