Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Giftcody z minekey.pl !

czesio2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !!!

Mam taki problem , bo na stronie minekey.pl , kupilem sms 23,21 zl z vat , giftcode ;/

Na stronie napisali ze w 2 sekundy wysyłają na e-maila wiadomości . a nic od godziny nie przychodzi

Oglądałem filmik na yt , to większość ludzi tam kupiło i im działało :((

Pomocy !! moze ktos tam kupował !!

Prosze help !

Opublikowano

Japier...... to jest oszustwo. Poczytaj sobie na google. .. ..

Opublikowano

Taa napewno działa. Tylko trochę dziwne, że masz 1 post -.-

I 6min od zrobienia konta ;) jak chcesz mieć gift code to kup na minecraft.net

tenor.gif

Opublikowano

@up

nie możesz :) dobrowolnie wysłałeś SMS'a a to, że cię oszukali i to FAKE to już nie sprawa psów xD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Regulamin

§1 Postanowienia ogólne

2. Korzystanie z serwisu jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu

3. Serwis zobowiązuje się, wysłać gift code, który jest do wykorzystania w serwisie minecraft.net.

Niestety stawiam że to oszuści. Po wpisaniu w googlach minekey nie da się znaleźć żadnej wypowiedzi o serwisie sprytnie to zamaskowali :) Udało im się znaleźć tag pod którym jest wyszukiwane yahoo.

Teoretycznie nie dostosowali się do swojego regulaminu czyli w tym wypadku przysługuje ci prawo do reklamacji. Jeśli serwis go nie uwzględni masz prawo podać go do sądu. Jednak czy odzyskasz pieniądze marne szanse. Próbowałeś z nimi pisać (zakładka kontakt) ? Uzyskałeś jakąś odpowiedź ?

Opublikowano

Regulamin

§1 Postanowienia ogólne

2. Korzystanie z serwisu jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu

3. Serwis zobowiązuje się, wysłać gift code, który jest do wykorzystania w serwisie minecraft.net.

Niestety stawiam że to oszuści. Po wpisaniu w googlach minekey nie da się znaleźć żadnej wypowiedzi o serwisie sprytnie to zamaskowali :) Udało im się znaleźć tag pod którym jest wyszukiwane yahoo.

Teoretycznie nie dostosowali się do swojego regulaminu czyli w tym wypadku przysługuje ci prawo do reklamacji. Jeśli serwis go nie uwzględni masz prawo podać go do sądu. Jednak czy odzyskasz pieniądze marne szanse. Próbowałeś z nimi pisać (zakładka kontakt) ? Uzyskałeś jakąś odpowiedź ?

tak !!! pisałem i nic ...

Opublikowano

to jak regulamin jest i gwarancja też...to do sądu o to 23zł xD ale jeśli przegrasz zapłacisz jakieś 2300zł a nie 23zł heheeh bym sobie odpuścił. Zrobili cię w dupę i tyle xD

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Myślałeś ze za 23zł wyłapiesz kod do mc? Co za idiota, nawet na policje nie możesz zadzwonić bo to nawet nie jest wykroczenie (wykroczenie jest od. bodajże 250zł)

@2down no i co ale wykroczenia nie ma od 23zł, na pewno

beznazwy1za.png

Opublikowano

Nie polecam kupować nigdzie indziej jak na minecraft.net. Inni to ottalni oszuści, chca tylko kase !

Serwer Minecraft 20 slotów [survivial/Klany]

Super serwer sponsorowany !Brak lagów, wkrótce rekrutacja !

IP: 94.23.91.50:25575

Opublikowano

Myślałeś ze za 23zł wyłapiesz kod do mc? Co za idiota, nawet na policje nie możesz zadzwonić bo to nawet nie jest wykroczenie (wykroczenie jest od. bodajże 250zł)

Znawca prawa... Wykroczenie to drobne przewinienie DO 250zł... Powyżej to jest przestępstwo...

Opublikowano

To jest fake . Jezeli inni dostali to chyba od kolegow . Nie ufaj nigdy takim stronom i uswiadom to sobie prosze Cie nigdy takie strony nie powstana chyba,ze zarzadza tym bardzo uczciwy czlowiek a nie zlodzieje i oszusci :) . Kup sobie na allegro.pl albo na ceneo.pl za 30 zl a w empiku bodajze masz za 100 zl wiec .. ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

(...) Kup sobie na allegro.pl albo na ceneo.pl za 30 zl a w empiku bodajze masz za 100 zl wiec .. ;)

30zł? Nie bądź śmieszny. Klucz zablokują ci po kilku dniach i znowu będziesz o 30zł do tyłu.

Opublikowano

Weście z tym minecraft.net a jak ja bym mugl wogule kupywac to w sklepie a nie na internecie !!itka w sklepach tego niema

xxx

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tam swoje konto kupiłem podczas BETA 1.8 za 35zł i jakoś mi działa :C

Jeżeli kupujecie na Allegro to patrzcie na błędy ort. i styl., a takie "sprzedam MC za SMS" to zawsze FAKE

76561198044975849.png

Best Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...