Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach Powraca - Naruto się kończy max 4 miech. - Fairy Tail w WAKACJE :d info dla fanów

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba przyznać ze udany ten zart i gdybym obejrzał ten film w poniedziałek to na pewno dałbym się nabrać :)

Zamiast pisać takich postów to szczerze powiem poczekajmy zobaczymy, jeżeli wszystko to co powiedziało anime24pl będzie prawdą, wszystkie like moje.

To że wy uważacie ze godzina przesłania to fake, to wasz najgorszy błąd, gdybyś sie urodził w 1 kwietnie twoje zycie było by fake. A poza tym Godzina była jasno napisana że to nie był 1-04 -,-

Więc tak sprawa nastawia się następująco: Czekamy 4 miechy i patrzymy czy bleach już nadał nowe odcinki,FT powróci, Naruto będzie się kończyło

Bleach:

post-873208-0-76448100-1365106001.jpg

@edit2

1. Naruto to prima aprilis :P

Bleach mi obojętny, czytam mangę i chciałbym aby się skończyła już :) Takie na siłę ^^

Fairy Tail to chujnia z grzybnią, strasznie irytuje mnie to anime.

Zbyt stary już na nie jestem ^. Wiem, że się podoba młodszym widzom

jednak samo w sobie jest niczym więcej niż całkowicie prosta fabuła

połączona z ładną kreską i świetną muzyką :P

Sytuację i tak zawsze utrzyma niekończący się, od 20-30 odcinka do

końca bezsprzecznie najlepszy tasiemiec i możliwe, że ogólnie najlepsze

anime (choociaż mangę ma lepszą :P, co roku najlepiej sprzedająca się manga na świecie, za niedługo łącznie przegoni Dragon Balla, który jest czarnym koniem :P) One Piece :D.

Schowajcie się z FT, Naruciakiem (gdyby nie fillery i wspomnienia w

mandze to może by miał szansę), Bleachem i innymi śmieciami :). Kto raz zacznie OP i dotrwa do motywu z Arlogiem już pozostanie z tym anime na zawsze :P

Nie wiem jak tobie ale jak dla mnie to naruto powinno się skończyć jak najszybciej bo fillery zepsuły całe anime prawdą może być to ze 1/3 tego anime to fillery -,-

Bleach na portalach takich jak

kreskówka

Już dawno przegoniło DBZ

FT i ta fabuła strasznie mi się podoba ale jak dla mnie dużo jest mówiono o "przyjaźni" której i tak nie ma na tym świecie :/

OP jest bardzo dobre, zgadzam się z tobą jak ja obejrzałem całą serie z arlongiem i ją skończyłem to pamiętam że tak mnie ciągneło do tego anime że obejrzałem serie 530 odc ponad 3-4 razy ^^

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Loool xD Nawet nie zauważyłem, bądz co bądz może to być prawdą :p

Czekamy!

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Heh faktem jest to że naruto się popsuło przez te fillery ale kisiel zapewnił że manga potrwa do 2 lat a ten filmik to wielki żart zapraszam na http://shippuuden.pl/news.php (strona poświęcona naruto itp)

Czyli wyliczając że będą fillery to z jakieś 2-3 latka będzie naruciak

2. A co do blecha dopiero będe oglądać zobaczymy czy warto :)

Opublikowano

Loool xD Nawet nie zauważyłem, bądz co bądz może to być prawdą :P

Czekamy!

Sami przyznali, że to żart. Nie może to być prawdą.

FT wyjdzie na polskich stacjach może kiedyś, jak się seria zakończy.

Bleach wyjdzie, ale nie wiadomo kiedy.

QtiV6xY.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ponowny start Bleacha jest wiadomy, jedyną rzeczą jakiej nie wiemy jest czas, kiedy to się wydarzy.

//Nie powielaj wiadomości

CvS

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...