Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach Powraca - Naruto się kończy max 4 miech. - Fairy Tail w WAKACJE :d info dla fanów

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do Naruto to doprecyzuj, ze chodzi o mangę, bo anime jeszcze troche pociągnie. Z resztą materiał pojawił sie bardzo blisko prima aprolis, więc to równie dobrze moze byc troll.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Film był ukazany 18-19 h temu

..

@up kto wie lepiej anime24pl czy ty?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dałem ten link w temacie z bleachem nie wiem czy był sens robienia tego tematu, w dodatku nie można też wszystkim informacjom tak ufać.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja temu zródle zaufałem nie raz i zawsze jest prawdą to co mówi to zródło, cóż to wy wybieracie czy uwierzycie..

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ale koniec mangi nie oznacza koniec anime w czasie gdy skończy się manga.

Będzie jeszcze ponad 100 odcinków anime, obiecuję.

@up

pożyjemy zobaczymy

1351898823-U722206.png
Opublikowano

Moim zdaniem to lekki fake ,bo cos nie chce mi się jednak wierzyć , że naruto manga pociagnie jeszcze tylko z 4 miesiace ...
Co do Bleacha to wiem ,że ma powrócić a czym prędzej tym lepiej ;d

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

kto wie lepiej anime24pl czy ty?

Ok, zrobię portal anime48pl i zacznę nagrać filmiki. Powiem w nich, że Fairy Tail ma trwać jeszcze przez 10 lat i Hiro Mashima rozdaje za darmo mangi z okazji Wielkanocy.

Srsly ufasz serwisowi bez źródeł?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

z tego co czytałem przerwa w ft nie koniecznie będzie trwać do wakacji, decyzja jeszcze nie zapadła a na informacje mamy jeszcze czekać, jest nadzieja że potrwa tylko miesiąc.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Przerwa w FT zapewne będzie długa, ale nie jakoś specjalnie. Na początku mi to nie pasowało, że moje ulubione anime ma przerwę i to przed mega akcją (Festiwal Smoka), ale po głębszym zastanowieniu, takie posuniecie jest mimo wszystko lepsze dla widza. Większa luka pomiędzy anime a mangą daje większą swobodę, a tym samym mniej fillerów. Popatrzcie sobie np. na Naruto. To anime przez fillery zrobiło się strasznie denne. Kilka odcinków, gdzie Naruto pokazuje w mizernych walkach parę nowych umiejętnosći, a potem miesięczne fillery... Nie mówię, że od razu ma być końcowy wątek, pokazowe walki z umiejętnościami zmiatającymi pół globu, ale bez przesady <_<.

Co do Bleacha, to uczucia mam mieszane. Z jednej strony - anime24 zazwyczaj podaje rzetelne info, ale z drugiej strony - termin wypuszczenia filmu i sekstylion fake dat.

7m9a.png

Opublikowano

1. Naruto to prima aprilis :P

Bleach mi obojętny, czytam mangę i chciałbym aby się skończyła już :) Takie na siłę ^^

Fairy Tail to chujnia z grzybnią, strasznie irytuje mnie to anime. Zbyt stary już na nie jestem ^. Wiem, że się podoba młodszym widzom jednak samo w sobie jest niczym więcej niż całkowicie prosta fabuła połączona z ładną kreską i świetną muzyką :P

Sytuację i tak zawsze utrzyma niekończący się, od 20-30 odcinka do końca bezsprzecznie najlepszy tasiemiec i możliwe, że ogólnie najlepsze anime (choociaż mangę ma lepszą :P, co roku najlepiej sprzedająca się manga na świecie, za niedługo łącznie przegoni Dragon Balla, który jest czarnym koniem :P) One Piece :D. Schowajcie się z FT, Naruciakiem (gdyby nie fillery i wspomnienia w mandze to może by miał szansę), Bleachem i innymi śmieciami :). Kto raz zacznie OP i dotrwa do motywu z Arlogiem już pozostanie z tym anime na zawsze :P

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

1. Naruto to prima aprilis :P

Bleach mi obojętny, czytam mangę i chciałbym aby się skończyła już :) Takie na siłę ^^

Fairy Tail to chujnia z grzybnią, strasznie irytuje mnie to anime. Zbyt stary już na nie jestem ^. Wiem, że się podoba młodszym widzom jednak samo w sobie jest niczym więcej niż całkowicie prosta fabuła połączona z ładną kreską i świetną muzyką :P

Sytuację i tak zawsze utrzyma niekończący się, od 20-30 odcinka do końca bezsprzecznie najlepszy tasiemiec i możliwe, że ogólnie najlepsze anime (choociaż mangę ma lepszą :P, co roku najlepiej sprzedająca się manga na świecie, za niedługo łącznie przegoni Dragon Balla, który jest czarnym koniem :P) One Piece :D. Schowajcie się z FT, Naruciakiem (gdyby nie fillery i wspomnienia w mandze to może by miał szansę), Bleachem i innymi śmieciami :). Kto raz zacznie OP i dotrwa do motywu z Arlogiem już pozostanie z tym anime na zawsze :P

Czy ja wiem czy za stary xD, nie wiem czy całe ft oglądałeś ale ja niedawno skończyłem i powiem że jeśli chodzi o fabułę i charaktery to zależy od gustu (jak dla mnie charaktery epik) porównując do bleacha gdzie według mnie są tylko bohaterowie zajebiści albo do odstrzału ( i tragedie typu orihime xD ) to ft wypada lepiej, wydaje mi się że jeśli ft będzie dalej normalnie kontynuowane to stanie się popularne na równi z resztą tasiemcy typu one piece,bleach,naruto.

NJxbd4x.png

Opublikowano

FT kiedyś będzie na szczycie. Ten tasiemiec mnie zainteresował. Bleacha nie oglądałem do końca, One Piece mnie znudziło, a Fairy Tail zaciekawiło ;) Według mnie to nie jestem za stary.

Jak studenci oglądają kucyki pony, to czemu nie mogę oglądać tak epickiej fabuły połączonej z postaciami? ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Moim zdaniem to lekki fake ,bo cos nie chce mi się jednak wierzyć , że naruto manga pociagnie jeszcze tylko z 4 miesiace ...

Co do Bleacha to wiem ,że ma powrócić a czym prędzej tym lepiej ;d

Naruto seryjnie już się kończy, prawdopodobnie po pojedynku Naruto - Sasuke, o ile do takiego dojdzie to się skończy..

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...