Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]ModPack | Autorski Launcher nonpremium! | Bez instalacji | Tylko najlepsze mody! | sAdventure !

piotrek54PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

thaumcraft 2 czy 3? Zakaz używania o ile się nie mylę 3.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

thaumcraft 2 czy 3? Zakaz używania o ile się nie mylę 3.

Przykro mi ale według prawa nic mi nie mogą zrobić. W modzie jest zawarta notka o autorze, jest licencja oraz źródło skąd mod pochodzi, więc ja jedynie dodałem go do swojej listy, a launcher pobiera mod z Oficjalnej strony (oficjalnego źródła) więc: nie powielam, nie rozpowszechniam (bo pochodzi z oficjalnej strony), ani nie modyfikuję go :)

Premium ;(

@edit dobra już sobie poradziłem

Wystarczy wpisać nick nonpremium, czyli taki którego nikt premium nie ma (To jest by nie było podszywek np. pod skkf) oraz zostawić puste pole z hasłem :D

@edit

UWAGA Dostępna jest wersja 1.0.1 do pobrania !

Dodałem do launchera informację o wyjściu nowej wersji, oraz zmieniłem hostera plików na szybszy !

Opublikowano

Propsy, super paczka. Na pewno mi się przyda, czekam na kolejne odsłony.

Opublikowano

Powinienieś dodac moda RedPower 2 RP6, AdvencedSolarPanels, Advenced Machines i InventoryTweaks. Ja się b. dobrze znam na modach. Jak chcesz to Ci mogę pomóc w robieniu paczki ;)

Opublikowano

Mam 1 GB, wolnego i mi ścina jak nie wiem co.

Naprawdę mi przykro że nie masz dobrego komputera 8S

Mam pytanko gdzie jest folder z modami, które instaluje launcher?

C:\Users\NAZWAUZYTKOWNIKA\weedcraft\.minecraft\mods Ale i tak nie wgrasz nowych :) Bo launcher automatycznie kasuje nowe podczas startu.

brakuje mi 2x najważniejszych modow

buildcraft + redpower (najfajniejsze są w nim pół blocki i zabawa pradem )

Buildcraft jest, z redpowerem miałem problem bo gryzą się ID, postaram się to naprawić i wrzucić :)

Opublikowano

Paczka i ten launcher podoba mi się, starania również widać. Ale przyczepie się tego, że launcher uruchamia się w rogu ekranu, a nie na środeczku. I jeszcze jaka jest pewność, że wpisane dane nie lądują u ciebie ? Takie małe przyczepienie, ale jednak

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Dodaj jeszcze SmartMoving

Nie dodam, bo miała to być mała paczka, dodaję tylko te mody na które jest największy popyt :D I są wg. mnie najfajniejsze. I tak trochę z modami przesadziłem o.O

Paczka i ten launcher podoba mi się, starania również widać. Ale przyczepie się tego, że launcher uruchamia się w rogu ekranu, a nie na środeczku. I jeszcze jaka jest pewność, że wpisane dane nie lądują u ciebie ? Takie małe przyczepienie, ale jednak

Nie ma żadnej pewności, ale powiem ci tak, że gdy logujesz się nawet oficjalnym launcherem to każdy mod, każda modyfikacja minecrafta może przechwycić twój sessionID , innaczej mówiąc może grać na twoim koncie na serwerach premium :) Powiem też że gdyby się tak o wyszystko bać, bo szansa na to że jakiś launcher weźmie sobie twoje pasy jest taka jak to że masz je zapisane w %appdata%/.minecraft/lastlogin więc wg. mnie to nie ma co wpadać w panikę ...

PS Na chuj by mi były wasze pasuy ? o.0

PS2 Zawsze możesz sobie zdekompilować lanczer i zobaczyć co w trawie piszczy :D A jak nie potrafisz to zostaje 1 wyjście: Użyć nicku nonpremium :)

Dlaczego jak wciskam "graj" launcher zawsze mi się update'uje?

Pobiera wszystkie pliki od nowa ? Pierwsze słyszę o.O Bo u mnie np. tylko sprawdza updejty a nie aktualizuje :D

AAA Chyba że patrzyłeś teraz, bo teraz to bawiłem się trochę z plikami więc mógł coś pobierać :D

Za jakieś 1h dam apdejt lanczera, dodałem kilka zmian. UPDATE IS OUT ! :D

Opublikowano

Dobra, szybki news, miałem problem z konfliktem ID, ale już wszystko naprawiłem, jeśli macie crash gry lub jakieś inne błędy to zróbcie tak:

1.Wejdźcie do folderu %USERPROFILE%\weedcraft\.minecraft
2.Skasujcie foldery coremods i config
3.Uruchomcie launcher jeszcze raz!

Pozdr. i zapraszam do pobierania ! Jeszcze tylko naprawić to MorePistons o.O

Opublikowano

Do pliku lastlogin mam dekompilator. Kod mogę przeglądnąć, ale nie zrobie tego. Ty byś pewnie banem nie ryzykował + pewnie antywirus zablokowałby wysłanie z tego co wiem (znajomy mi ukradł konto premium i kminiłem nad tym, że zrobie mu jakiś program, a plik lastlogin wyśle mi się na ftp a ja mam dekompilator i miałbym swoje hasełko :)) Ale już zrozumiał i oddał.. I tak natknąłem się na problem, bo antywirus zablokował wysłanie.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Do pliku lastlogin mam dekompilator. Kod mogę przeglądnąć, ale nie zrobie tego. Ty byś pewnie banem nie ryzykował + pewnie antywirus zablokowałby wysłanie z tego co wiem (znajomy mi ukradł konto premium i kminiłem nad tym, że zrobie mu jakiś program, a plik lastlogin wyśle mi się na ftp a ja mam dekompilator i miałbym swoje hasełko :)) Ale już zrozumiał i oddał.. I tak natknąłem się na problem, bo antywirus zablokował wysłanie.

Hehehe, co prawda to prawda. Powiem jeszcze raz: Na chuj mi wasze konta ? :) Właśnie dla takich niektórych ludzi którzy boją się o swoje konta zrobiłem opcje grania nonpremium, wystarczy wpisać dowolny nick nie używany przez żadne konto premium i zostawić puste pole z hasłem :)

PS More Pistons naprawiłem, wreszcie wsio działa :D

@edit

Tutaj akurat trzeba zezwolić na połączenie bo musi jakoś pliki minecrafta pobrać ._.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...