Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ntense-Network: Server Hades 100Cap Chin only | Silk za godzinę gry i wiele innych. Wiele zalet!

Aeris_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że coraz więcej osób z MPC wbija =) to dobrze że wszyscy się jednoczymy. Mam nadzieję że będzie nas jeszcze więcej , bo server godny uwagi.
Dzisiaj jechałem karawanką ale niestety 2 thiefów mi wyszło xD i padłem.

jest super zabawa , dużo osób chodzi karawaną ale też dużo osób zakłada thiefa i poluję , super rozwinął się Job co na nie których serverach nie istnieje.
GM robi Event unique , fakt faktem , ale nie ma nudy , każdy ma szanse bo jest i dla hogh lvli jak i dla low lvli.
CTF działa ;) silki też ;) właśnie sobię kupiłem clocka do grab peta bo mi padł a miałem dużo elków.
Co do silks itemów , sprzedają ludzie :) wymieniają za elixiry weapony :)

privat ma zaledwie kilka dni , a już ponad 400 osób gra ! ;)

@EDIT

lada dzień zaczynam Farmić chara więc jbc nick KrK w grze ;)

Opublikowano

Nyaruko-San

Posted Today, 04:17 PM

Hello this is Intense-Network,

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, the servers will be undergoing inspection.

Server will be down for round about 2,5 Hours , so it will be back at ~18:30 UTC+1

Edit : there will be a little content update, i think you guys will like it
&

Posted Today, 05:40 PM

Actually i cant right now but all i can say is there will be a "new" area available

Zapowiada się ciekawie. Mam nadzieję że to mi poprawi humor po straconym "majątku" i czasu na alchemie z której nic nie wyszło...

@Edit

Posted Today, 06:46 PM

04.08.2013
- New launcher design
- Samarkand opened and mobs changed to lvl 90-99 mobs
- The 4 Element Uniques were added in Samarkand
- Silver coins added at the Uniques

Wow, podoba mi się!

Widzicie sami, serwer naprawdę godny polecenia, aktywni i pomysłowi gm'owie, nie chodzi mi tu jedynie o ten update. Na serwie spotkałem się z bardzo pomysłowym eventem w którym uczestniczyło bardzo dużo ludzi i z ktorym nie spotkałem się nigdzie indziej, mianowicie. Event polegał na wydropieniu 10 straw ze słomiaków, znalezienia jednego z 3 GM'ów którzy znajdowali się w rejonie spawnu słomy i przekazaniu im tego. Za pierwsze miejscie nagrodą był avatar, za miejsce 2 - ja je zdobyłem ;) był dowolny grab pet, a za miejscie 3 podajże był clock.

Zapraszam same konkretne osoby na serwer i gildii. Gdyż nie potrzeba nam ludzi którzy pograją parę minut, czy godzin czy nawet jeden dzień wbiją 50 lvl i stwierdzą że nuda.

Wczoraj kilka godzin przed FW 2 największe unie zorganizowały sobie pvp war. Było naprawdę fajnie przypomnieć sobie dawne czasy.... czasy tego Dobrego Starego SRO. :)

@Edit

Wydaje mi się że ok. 19:15 serv OPEN

14mxpnc.jpg
Opublikowano

438 Online :) Możliwe że było więcej, ale tak przypadkowo wszedłem na stronkę serwa.

Na serwie mam ZEROWE szczęście do "+" w alchemii, przynajmniej % lepiej mi wchodzą, % w grze nie na imprezie. :D

Glevia. Gdyby była +10 było by prze zaj******* ! Ale x3 na +9 póki co fail...

xfyeet.jpg

14mxpnc.jpg
Rekrut
Opublikowano

No no, gratki Diox. Ja chciałbym Was zachęcić do gry na serverze, jest fajna zabawa itd. Nie będę się rozpisywał i powiem tylko, że guild Corruption rekrutuje(international guild). Każde lvle są mile widziane, oferujemy plvl, pomoc oraz przezajebiste towarzystwo. Mamy potężną unię. O guild proszę pisać do Katara, SnickU, DaKurlzz, Terrorist, Nemo.

xxx

Zakaz handlu.

/Miyoshi

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

po 1 nie reklamuj innego serwa, po 2 miałeś przerwę a przez ten czas dodali samakrand gdzie ludzie przenieśli się z jg do sm

po za tym gra dużo ludzi a odeszło raptem kilka noobów z klasycznej przyczyny "fail +12 qq im left from noob serv" taki noob przejdzie na inny serv spali broń na podobny + i zmieni go ponownie...

ja uważam że serwa zaletą jest isro alchemy rate, oraz pomysłowe eventy, serwer ma może 2 tyg. i nadal przychodzą ludzie którzy chcą zagrać gdzieś na poważnie

btw. ^^ Glevia jest +9 :P

15.04 +10

16.04 i tak już się nic na serwie nie dzieje postanowiłem spróbować +11, ale wyszło +0, bez względu na wyniki i tak bym odszedł :)

Zapomniałem dodać że koleś (polak) zrobił bowa+14 sam .

14mxpnc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...