Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ntense-Network: Server Hades 100Cap Chin only | Silk za godzinę gry i wiele innych. Wiele zalet!

Aeris_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
headerjkk.png

Kim jest ekipa Intense Network? Jest to grupa deweloperów kierujących i wspierających graczy. Oferują oni prywatne serwery gier MMO.

Prezentuję serwer, który ma wystartować jutro i cieszy się już sporym zainteresowaniem na epvp! Polecam każdemu, a jeżeli kogoś denerwują euro pt 8/8 ustawione przez jednego gracza to ten serwer z pewnością przypadnie mu do gustu! :)

Start Serwera: Piątek 29.03.2013 o godzinie 16:00 (planowo)

Specyfikacja serwera Hades:

-Level Cap: 100

-Skill Cap:100

-Limit mastery: 300

-Exp/Sp rate: 60x

-Party Exp/Sp rate: 80x

-Race: China

-Pliki: vSRO

-Gold rate: 3x

-Quest Reward: 5x

-Job Rate: 120x

-Zwiększony stack przedmiotów

Clienty:

Media pk2:

Administratorzy oferują nam:

-Oryginalne połyski broni

-Brak sun dropów

-Coin system

[gold coins można kupić za normalnego golda u Intense NPC, silver coins- dropią z uników, arena coins- nagroda za CTF]

-NPC od coinów, u którego można kupić sprzęt Som i wiele innych

-1silk na godzinę

-Zwyczajne(normalne) spawny unique

-Wiele świetnie zarządzanych typowych eventów

-Teleporty do kilku miejsc

-Brak Magic PoP

-Fortress War raz w tygodniu

-Działający CTF

-Działające emblematy gildii

-Oparty na jobie ( łatwo można zdobyć golda za przewożenie towarów, bądź ich kradzież)

-Tygodniowe joby i eventy pvp

-LIMIT IP: 3

-Obniżona szansa na dropnięcie Soma

-Brak Advance Elixirs

Przedmioty na początek gry:

ewegnep7.jpg

Screenshoty to na epvp tylko uniki, więc nie będę dodawał :)

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer wyglądający całkiem przyjaźnie dla graczy. Job rate kosmiczne, czyli wszystko będzie się kręciło wokół joba, duży plus. Na takim serwie to polecał bym nawet IP-2 acc. Tak czy siak, życzę powodzenia! :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Rekrut
Opublikowano

Dzienkóje za powodzenia, ale mnie to ni poczebne. Mnie śę bardzo tó podoba wjenc rzegnaj z Bogjem i do widzenja na świńceniu kożyczga.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Po długiej przerwie od silka zacząłem grać na tym serwie, nick Jaguar ofc. :)

16:35 Inspa

14mxpnc.jpg
Opublikowano

1. Wiec quest reward 5 x nie dziala , sprawdzalem specjalnie robilem questa, niewiem tez jakim cudem niektorzy maja 40 lv o.O , no tak zapomnialem silki .... A najbardziej rozwalilo mnie to , gm mi napisal tak sam od siebie ' wypierdalaj ' exp nie wydaje mi sie aby wskazywal na 60 ani na 80 , server dobry dla ludzi ktorzy maja czas mu poswiecic ja niemam , pozdrawiam : )

Opublikowano

jest 60x i wydaje się taki być, 100lv to kwestia paru dni, więc nie wiem czemu narzekasz na brak czasu, skoro i tak bot expi o.O 40lv jakim cudem? Po prostu expią w odpowiednich miejscach, nie trzeba mieć silków. No nic jeżeli interesują Cię raty x1000 to nie jest to serwer dla Ciebie:)

Opublikowano

Mi tam serwer pasuje. Nie ma ani grama laga, itemki przekładasz bez żadnych opóźnień i za to ekipie serwera należą się wyrazy uznania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm, ściągam. Zobaczymy jak będzie się grało, wygodnie czy nie. Okaże się to wszystko w grze. Jakąś gildia, bo tak w sumie samemu nudno się gra.

Topic:

Życzę wszystkim powodzenia. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Jak na razie widać, że nikt nic nie piszę o Gildi. Jest może jakąś osoba co się może jutro ze mną skontaktować w grze?

Nick podaje - ForeverKari

Postać założę jutro od razu po ściągnięciu, ponieważ dziś słabo mi idzie więc nie chcę mi się czekać godziny lub 2.

Topic:

Powodzenia w jedbawnym szlaku! Samych soxów i wiele innych rzeczy <3!

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Rekrut
Opublikowano

Ktoś tam gadał o x30 ratach, powiem tak... jebnij się w dekiel. W pierw wbij na server i na nim pograj zanim bedziesz osadzal jakie raty powinny byc. Tutaj sa normalne x30 raty a nie jak inni robia x300 i wielce podjarany jestes, bo szybko wbiles lvl a potem odchodzisz bo ktos poswiecil wiecej czasu na alchemie. Ja na 42 lvlu gap -5 wyciagam zaledwie 40%/h takze nie gadaj tutaj o za duzych ratach. Wbicie 100 (nie chodzi mi o bota 24/7) nie bedzie tutaj takie latwe i bedzie to kosztowalo tydzien, moze dwa.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Pany, mam denerwujący problem z mBotem. Nie widzę nazw itemów(po prostu jest puste pole), w miejscu skilli mam "?????", nie mam na mapce też nazw miast, i nie ma niektórych opcji dialogowych u npc. Spotkał się ktoś z czymś takim?

Post zamieściłem tutaj, a nie w temacie o mBocie z tego względu, że dzieje się to tylko na tym serwerze.

W razie potrzeby mogę dorzucić SS'y

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...