Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ntense-Network: Server Hades 100Cap Chin only | Silk za godzinę gry i wiele innych. Wiele zalet!

Aeris_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popraw ten topic ^^ "Intense"

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale wy zmieniacie te serwer szybko widzę ehh....

Jak by ten serwer powstał wczesniej niż Nuvo pewnie bym zagrał

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

SERVER jest naprawdę godny uwagi =) 0 lagów , 0 crashy , Amini są ciągle w grze.

co do expa , sp i dropa są naprawdę niskie raty , napewno nie ma wiecej niże x20...

za 1 lvl moba dostalem 3 lvl ... wiec naprawde sa male , na serverze jest w tej chwili max chyba 85 lvl
ciężko idzie , ale jest super , z dnia na dzien , z godziny na godzine coraz wiecej osob gra...

Opublikowano

@UP

0 lagów ?? Nic dziwnego przy liczbie 113 graczy onl...

a rate są 60x vsro

Opublikowano

No świetnie. Nie gram od dłuższej przerwy, ale ten serwer mnie do tego zmusza. Świetny jak i świetnie się na nim gra. Czekałem na coś takiego!

zbyt duża sygna

Opublikowano

Wbijajcie na serwer jutro FW potrzebujemy jak najwiecej ludzi pisac do Elewatorr, Jaguar,VenM guild ma juz 10 osób

NICK ELEWATORS

Rekrut
Opublikowano

@UP

0 lagów ?? Nic dziwnego przy liczbie 113 graczy onl...

a rate są 60x vsro

A na tym twoim gejowskim Nuvo masz 400 graczy przy czym moze gra z 50 osob bo reszta to 8/8 gbot pt.

EDIT: [10:38:38] (Global) Elewatorr: SunRise recryting english speaking players!!! chyba jednak nie rekrutujecie english speaking ludzi ^^

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Mam pytanie na tym serwie drop rate sox jest taki niski, ze nie opłaca się farmić ? Jak cały serwer opiera się na system coins i wyłącznie to wbijam :)

Nuvo to już przeszłość gm nie potrafi nawet zmienić job rate ! Nie zachęca do gry ! Nie mam zamiaru tylko notorycznie klikać start w mbot !

Opublikowano

Raty są niskie , Job jest wysoki , ludzie robią karawany , zbierają powoli na Seta Som :)
Server super , Gm cały czas jest w grze i każdy może mieć z nim kontakt , Co prawda Ogólnie jest trudno , Raty są niskie , drop /gold też , dlatego się ciekawie gra. A co najlepsze to to , że jest dużo party ( tak , naprawdę , ludzie chinolami robią PT ) na każdy lvl i się expi :)

Opublikowano

A jak byś mi jeszcze powiedział czy w NPC z coins są itemy na 5-9dg czy tylko 10dg ?

a jak są na mały dg to co trzeba ? tylko gold coins ?

Rekrut
Opublikowano

A jak byś mi jeszcze powiedział czy w NPC z coins są itemy na 5-9dg czy tylko 10dg ?

a jak są na mały dg to co trzeba ? tylko gold coins ?

Są tylko na 10dg, na niższy takie itemy nie są w ogóle potrzebne.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Serwer godny uwagi, na prawdę dobrze się na nim gra, są aktywni ludzie, serwer nie laguje .
Nic tylko pozbierać ludzi z MPC na ten własnie serwer i pomyśleć o gildiach i unii polskiej ; ) !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wpadam na tego serwa z koleszka ja zaczne jeszcze dzis a kumpel jutro, mysle ze jest naprawde swietnie tak jak piszecie :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tia, serw naprawdę spoko, mili gm'owie i "niektórzy" ludzie.

Tych którzy wiążą z serwerem poważniejsze plany zapraszam do gildii SunRise - jutro będziemy 3 najlepszą gildią gdyż brakuje nam kilku pkt do podium :). Posiadamy przyjaźnie nastawioną unię z Fusion, oraz z BlackCompany.

Gildia SunRise jest international. Wydaje mi się że SunRise posiada największą liczbę polaków ze wszystkich gildii na serwie.

Zapraszam na serwer i życzę powodzenia na szlaku.

Jaguar

14mxpnc.jpg
Rekrut
Opublikowano

Ja to powiem tak... ogarnijcie się polaczki z SunRise, bo to jest masakra co paru z Was tutaj prezentuje. Rekrutujcie z głową, większość tych jebanych ulowów od Was za przeproszeniem wpierdala się na moje spoty.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

To że jest paru noobkow nie znaczy ze wszyscy tacy sa, pozatym w Avalon tez nie brakuje delikwentów wbijających sie na spota. Także pozdrawiam i też sie trochę ogarnij to tylko gra....

NICK ELEWATORS

Rekrut
Opublikowano

To że jest paru noobkow nie znaczy ze wszyscy tacy sa, pozatym w Avalon tez nie brakuje delikwentów wbijających sie na spota. Także pozdrawiam i też sie trochę ogarnij to tylko gra....

Nie mówie,że wszyscy ale powinniście tamtych ogarnąć. Nie chodzi mi tylko o wbite na spota. Pozatym nawet z Avalonu nie jestem, także nie wiem czemu akurat ich przykład podałeś.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Hades : 320 / 1000
i ciągle rośnie z dnia na dzień =)

na Serverze dużo Polaków , jak i innych graczy.
Bardzo dużo Guildi się zrobiło ostatnio , i naprawdę jest z kim Rywalizować , a GM jest aktywny i prawie codziennie robi Eventy =)
Serdecznie Polecam server , bo naprawdę jest godny uwagi.
Na serverze nie ma Sunów co wyrównuję szanse na PvP , są tylko Somy u npc które można zdobyć za Coiny ( które nie tak łatwo zdobyć )

Silki za godzine ( 1 za godzine ) działa , dobry pomysł.

co do itemów na start da się przenosić do storage , więc Grabpety 3 dni to nie problem , reversy też =)
Nie ma Goldfarm ! sporo graczy aktywnych
bardzo dużo osób robi w tej chwili Party na wingach , w jangan cave , i Taxi na penonach =)
0 lagów , nie ma crashy , co jakiś czas są update =) a unique w jangan cave mają swoje napisy które widać jak się zrespią =)
ip-limit na 3 konta działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...