Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XBOX Vs PS3

Eldox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mysle ze PS bo ma darmowe multi i jescze mozliwosc połączenia pada od xboxa.

no tak z tym, że potrzebujesz specjalny adapter żeby podłączyć pada od X'a do PS, ja znam tylko jeden o nazwie XCM Cross Battle Adapter i kosztuje on tyle co nowy pad do konsoli

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Lepiej ps3 + pad do 360.

PS3 ma darmowy multi + steam od valve. Do tego łatwo można go przerobić, za przerobienie 360 dostajemy bana na xlive i nasza konsloa jest blokowana.

Te coś do czego ktoś dał linka to fake... Xbox może się łączyć jedynie z xlive.

Nie wiem jak z ps3 ale xbox jest pełen amerykańskich neo-kidów, więc gadanie, że dzieci grają na ps3 a na xboxie nie lub na odwrót jest głupie.

Minus? Nie.

Miałem kiedyś podobną akcje i też bawiłem się z idiotą :D

Widać że gówno wiesz, ps3 da się przerobić ale trzeba na to wydać dużo kasy i jeszcze najnowsze gry nie chodzą, przerobienie xboxa kosztuje 50zł i gra się we wszystkie gry ostatni ban za to był w 2009r. Ten link co ktoś dał wyżej to prawda tylko trzeba mieć przeróbke.

Do tej pory nie spotkałem żadnego amerykańskiego neo-kida.

Opublikowano

Sam się zdecyduj to już od ciebie zależy! Niedługo zaczną ci pisać który pad ma lepsza kolorystykę przycisków. Niektórzy sami nie grali na obu konsolach, a piepszą coś co jest nie prawdą. Nie słuchaj opini tylko wybierz ta która przypadnie ci do gustu.

Edit:

Takie tematy powinny być usuwane! Tylko zbierają się dzieciaki którzy nie zmienia decyzji choćby nie mieli racji(nie mówię o wszystkich oczywiście).

Opublikowano

microsoft nie banuje już tak często graczy którzy grają na piratach(no chyba, że grasz w dzień premiery na piracie to wiadomo, że szanse na bana są wysokie) a co do multi to masz darmowe klucze na 2dni(2dni miną i możesz zrobić nowy), a jeśli spodoba ci się gra na xbox live itd. to zawsze można kupować abonament, 4-5dych za 3miechy (i nalicza tylko wtedy kiedy konsola jest podłączona pod neta) więc to nie dużo

A co do ps3, to znajomy mówi, że są jakieś darmowe, pełne wersje do pobrania (1/3 gry na miech, jakoś tak) ale ile w tym prawdy to nie wiem ^^

btw. w wiedźmina 3 sobie nie pograsz na ps3 bo wychodzi tylko na pc, ps4 i xbox360(+może ten nowy, ale tego na razie nikt nie wie ; o)

Opublikowano

microsoft nie banuje już tak często graczy którzy grają na piratach(no chyba, że grasz w dzień premiery na piracie to wiadomo, że szanse na bana są wysokie) a co do multi to masz darmowe klucze na 2dni(2dni miną i możesz zrobić nowy), a jeśli spodoba ci się gra na xbox live itd. to zawsze można kupować abonament, 4-5dych za 3miechy (i nalicza tylko wtedy kiedy konsola jest podłączona pod neta) więc to nie dużo

A co do ps3, to znajomy mówi, że są jakieś darmowe, pełne wersje do pobrania (1/3 gry na miech, jakoś tak) ale ile w tym prawdy to nie wiem ^^

btw. w wiedźmina 3 sobie nie pograsz na ps3 bo wychodzi tylko na pc, ps4 i xbox360(+może ten nowy, ale tego na razie nikt nie wie ; o)

Powiedz mi gdzie kupić ten xbox live, który nalicza się tylko jak konsola jest podpięta pod neta ?

Na PS3 za darmo nie ma żadnych pełnych wersji gier, chyba, że masz Playstation + to wtedy co miesiac kilka gier dostajesz, ale za PS+ trzeba płacić.

Wiedźmin 3 nie wyjdzie na Xboxa360. Tylko na PC i next-geny.

Opublikowano

ja mam osobne konta, jedno do gier na singla a drugie tylko na multi i jakoś przez ponad pół roku (nie gram często) cały czas mam golda(ponad 20 dni zostało z tego co pamiętam, a miałem an 3miechy)

Opublikowano

powiem tak jak sa darmowe kody na xbox gold to xbox a jak nie to ps3 :D to zalezy czy za darmo mozna tyrac czy nie :D

moje bity elo

Opublikowano

Chcesz grać na orginalnych płytkach:PS3

Chcesz grać na nagranych płytkach:X360 z LT i masz LIVE

Chcesz grac z pendrive:X360 z RGH i zostaje ci albo dual nand ( Live ) Lub zwykłe RGH (Xlink)

Dla mnie pad od xboxa jest wogdniejszy mimo że grałem długo na ps2, A reszta to to samo

PS:Xbox360 Jasper wyrwiesz za 400zł z LT ( Jasper czyli nigdy nie będzie RROD )

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...