Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] XBOX Vs PS3

Eldox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na xboxie według mnie lepiej gra się w FPS-y , lepsze ustawienie pada

@down

Na konsolach nie ma tylu cheatów co na PC . Nawet nie pamiętam ile uczyłem się grać na padach . Lecz trzeba zapamiętać podstawy sterowanie . W niektórych grach tylko trochę się zmieniają . Pierwsza strzelanka , w którą grałem było chyba Halo 3 ODST , lecz ta gra ma inne celowanie . Lecz ogólnie sterowanie jak już mówiłem , czyli poruszanie , strzelanie jest podobne , jak w innych strzelankach .

mihcio15.png

Opublikowano

No i cena bardziej odpowiadająca. A mogę wiedzieć jak długo się uczyłeś grac w fps na xboxie ? ile musiałeś pograć żeby coś zabić a i czy to prawda ze nie ma tylu cheatow co na PC-tach ?

Opublikowano

@UP

1-2 godzinki dziennie i dobrze grasz :)

Łatwo ogarnąć pada , na początku trudno , ale juz 50h gry naprawde dobrze grałem..

Mowa O xboksie..

Opublikowano

Tak tylko to multi bo teraz wyczytałem ze jest platne i nie usmiecha mi sie to za bardzo na ps 3 jest za free wiecie musze za swoje kupowac a nie mam stalego przychodu.

Opublikowano

Płacisz za b. Dobra zabawe..Na 3 miechy 55 zł to nie duzo. Na PSN jest duzo dzieci , ktore krzycza , na xlive tak nie ma..Bierz x360.

Opublikowano

Xbox Live Gold - Umożliwia granie na multi ,

Bez golda możesz grać na single player .

mihcio15.png

Opublikowano

na obu konsolach gra się tak samo

idź do sklepu i chwyć oba pady w łapę i wybierz ten który będzie Ci lepiej leżał w dłoni bo to podstawa w komfortowym graniu

płatnym netem nie masz co się przejmować, skoro stać Cię na konsole i gry to stać Cię wydać raz na rok na abonament który kosztuje tyle co nowa gra

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Powiem Ci że mam Xboxa ,ale miałem też PS3.

Kupiłem PS3 pograłem z 3 miesiące i sprzedałem.Mi osobiście lepiej się gra na Xboxie lepszy pad ponieważ jest doskonale wyważony.Też od PS3 bardzo lekki i dziwnie lezy w łapie :)

Co do nauki gry w FPS szybko idzie się nauczyć.Polecam naukę najpierw na grach na których jest auto-namieżanie , potem bez :D

Opublikowano

Chce kupic konsole ze wzgedu na malo cheatow,nie ma problemow z fps-ami (klatkami) jak na kompie kase sobie zarobilem ale nie mam stalego dochodu.

Opublikowano

Mi się super gra na PS3 w fpsy tyle, że z padem od xboxa. Ogólnie wybrałem PS3 bo ma darmowy tryb multi a ja nie mam zamiaru płacić za grę w sieci :) Pozdr. Wybierz ps3! :D

Opublikowano

Lepiej ps3 + pad do 360.

PS3 ma darmowy multi + steam od valve. Do tego łatwo można go przerobić, za przerobienie 360 dostajemy bana na xlive i nasza konsloa jest blokowana.

Te coś do czego ktoś dał linka to fake... Xbox może się łączyć jedynie z xlive.

Nie wiem jak z ps3 ale xbox jest pełen amerykańskich neo-kidów, więc gadanie, że dzieci grają na ps3 a na xboxie nie lub na odwrót jest głupie.

Minus? Nie.

Miałem kiedyś podobną akcje i też bawiłem się z idiotą :D

Opublikowano

Lepiej ps3 + pad do 360.

PS3 ma darmowy multi + steam od valve. Do tego łatwo można go przerobić, za przerobienie 360 dostajemy bana na xlive i nasza konsloa jest blokowana.

Te coś do czego ktoś dał linka to fake... Xbox może się łączyć jedynie z xlive.

Nie wiem jak z ps3 ale xbox jest pełen amerykańskich neo-kidów, więc gadanie, że dzieci grają na ps3 a na xboxie nie lub na odwrót jest głupie.

Minus? Nie.

Miałem kiedyś podobną akcje i też bawiłem się z idiotą :D

Nie zgodzę się, że łatwo przerobić PS3. Jak masz nowe FW to tak łatwo nie jest...

A na Xboxie tak szybko bana nie dostaniemy, chyba że z naszej głupoty.. ( Masowych banów nie było już 4 lata :) )

Opublikowano

Nie zgodzę się, że łatwo przerobić PS3. Jak masz nowe FW to tak łatwo nie jest...

A na Xboxie tak szybko bana nie dostaniemy, chyba że z naszej głupoty.. ( Masowych banów nie było już 4 lata :) )

e3 flasher i konsola jest przerobiona nawet przy najnowszym FW

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja mam XBOXA 360 i polecam grałem tez na ps3 ale pady o niebo lepsze na xbox i nie gra tyle dzieci... co ryczą najbardziej opyla grac się w Fife13 Ultimate Team.... na xbox 360.

Opublikowano

Do autora tematu:

Wybierz to co wolisz.

Jak widać 50% ps3, 50% x360, kilka dni i będzie flame bo jakiś fanboy się znajdzie.

Ewentualnie ktoś powie, że nie warto kupować starych konsol tylko lepiej zaczekać na next-geny lub kupić PC. Na osoby takie fanboye rzucają się jak na mięso...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...