Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4 Story 4GoH 4 fun! (dedyk)

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wlasnie ! Jakby byla rejestracja platna i byloby tak, ze wysyla sie sms i przychodzi sms zwrotny z kodem to by bylo lepiej i napewno wiecej osob by sie zdecydowalo ;p Wiem, ze nie jest to takie hop siup do zrobienia ale to bylby dobry pomysl.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kot jak kto , ale ja nie podpisuje juz umow z zadna firma platnosciowa , ze duzo roboty, server psotoi z 4 miesiace nei max 2. Osob jest sporo. A smsa zwrotnego nie bedzie, wszystko jest robione przezmnie, zrobie szablon jak to ma przebiekac puki co zglaszajcie sie na hamachi z oplatami i po konta. Najpierw zajmuje sie tymi, co juz oplacili

Opublikowano

Mam jedno pytanie, czy zeby zagrac na tym serwerze trzeba postepowac wedlug tego filmiku na yt czy tego co tomeczkooo napisal na stronie glownej serwera?

Opublikowano

Robisz to co jest na stronie.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Mam jedno pytanie, czy zeby zagrac na tym serwerze trzeba postepowac wedlug tego filmiku na yt czy tego co tomeczkooo napisal na stronie glownej serwera?

Masz tutaj link do filmiku z you tube? Jest tam wyrazne powiedziane, ze ot serer hmahciktory stal z 2 miechy temu >.< Aby zagrac na ddyku dolacz dohamachiaby meic ze man bezposredni kontakt wysylasz smsa a aj ci zakladam konto proste.

Opublikowano

Tyle ze z toba nie ma kontaktu tomeczko ja 20x sie pytalem o numer na jaki trza wyslac i jak to przebiega

To napsiz teraz na hamachi

Opublikowano

Po pierwsze, to serwer już jest postawiony na tym hostingu, a po drugie sami sobie szukajcie darmozjady, chcielibyście mieć wszystko na tacy.

Opublikowano

A kto tu mówi, zeby miec wszystko na tacy? Z tomeczkoo nie ma normalnego kontaktu, na hamachi siedze od 16 gdzies do teraz a tomeczkoo nie bylo. Nie ma z nim normalnego kontaktu, jak tu sie dowiedziec jak z tym abonamentem, jak all przebiega i wgl? To, ze wejdzie za 2h na forum i mi napisze, zebym wbil teraz na hamachi a mnie nie ma to bezsensu.. nie ma z nim normalnego kontaktu, rejestracja powinna byc zrobiona platna i byloby gladko i by napewno wiecej wiary przyszlo. A jak juz robic to porzadnie.

Opublikowano

Nie ma co sie oszukiwac.... TEN SERVER NIE WYPALI W 100%!! JESTEM TEGO PEWIEN!!

ZAPRASZAM NA TEN SERVER:http://www.elitepvpers.com/forum/4story/2506571-masslstory-neuer-server-hamachi.html DEDYK,DUZO OSB GRA, MILA ATMOSFERA, KOWAL 100% ALL ZA FREE!!

Ten serwer wypali, a w zasadzie już wypalił bo chodzi i jest opłacony ;) Jak ci się nie podoba to nie graj i tyle. A ten serwer który podałeś jest na hamachi i nie jest 24/7 SŁABO.

A kto tu mówi, zeby miec wszystko na tacy? Z tomeczkoo nie ma normalnego kontaktu, na hamachi siedze od 16 gdzies do teraz a tomeczkoo nie bylo. Nie ma z nim normalnego kontaktu, jak tu sie dowiedziec jak z tym abonamentem, jak all przebiega i wgl? To, ze wejdzie za 2h na forum i mi napisze, zebym wbil teraz na hamachi a mnie nie ma to bezsensu.. nie ma z nim normalnego kontaktu, rejestracja powinna byc zrobiona platna i byloby gladko i by napewno wiecej wiary przyszlo. A jak juz robic to porzadnie.

Rejestracja będzie jutro albo dzisiaj w nocy, jak będzie wszystko działało to poinformujemy.

Opublikowano

Nie jest 24/7 ale w zupelnosci wystarczy tyle h bo od 9 do 22/23 jest i bez lagow. Co do tego serwa to obczaje jutro moze, ile macie osob?

Opublikowano

Server na Hamachi bez lagów? Panowie jeżeli wy tam tylko robicie eq i grzejecie dupe w stolicy, to szacunek. Zaden serwer Hamachi nie ma przyszłości(z oczywistych przyczyn), a reklamować, to sobie możecie kolegom w Sms'ach. Piszczycie że ten serwer nie ma przyszłośći, a poprostu nie macie lat, opłacenie abonamentu to dla was za wiele. Powiem wprost, temat jest dla ludzi którzy chcą na nim grać, nie grałeś nie pisz beszsensownych komentów. Server szybko się rozwija, więc nie bierzcie nikogo na litość.

Opublikowano

tomeczkoo tylko was w chuja robi;]

Tak robie ich w chuja ,ze graja sobie na dedyku 24/7 i wszystko jest jak pisalem i mowilem.... Ja tu sciemy nie widze <3

Nahamachi siedze od godziny 11.00 i nikt do mnei nei pisal, moze masz zle sieci :3

www.skroc.pl/4sgoh

Macie darmozjady za free... na 3 dni jak przetestujecie i bedziecie chcieli pograc piszczcie na hamachi albo na [email protected]

Opublikowano

Nie wiem moze to dlatego ze mnie eksmitowales pewnego dnia. Kocio, jest bez lagow i w ardir 8v8 spokojnie sie bijemy. Kocio nie wiem co ma wiek do abonamentu, bierzesz telefon i oplacasz.

Opublikowano

Nie wiem moze to dlatego ze mnie eksmitowales pewnego dnia. Kocio, jest bez lagow i w ardir 8v8 spokojnie sie bijemy. Kocio nie wiem co ma wiek do abonamentu, bierzesz telefon i oplacasz.

Eksmitowalem jednego goscia co napisal "nie zaplacilem i nie zamierzam placic", A moze zamist podpinac mi sie pod posty zrobil bys publikacje na wlasnym temacie ;>?

PROSZE MODERATORA O USUNIECIE REKLAM SERVERA HAMACHI , Z TEGO TEMATU. POWOD: NIE ZGODNOSC Z TEMATEM.

DZIEKUJE I WESOLYCH,

Opublikowano

nie wiem czy opłaca się płacić za serwer na którym jest 16 osób , wiadomo że nie zawsze się w trafi max osób na serwie . Jeżeli wam ten serwer odpowiada to good grajcie se :) ważne żebyście mieli na opłacenie serwa ale i tak jak dla mnie za mało osób ! a co do tego posta:

Po pierwsze, to serwer już jest postawiony na tym hostingu, a po drugie sami sobie szukajcie darmozjady, chcielibyście mieć wszystko na tacy.

Pytałem na jakim hostingu! podaj stronę tego hostingu !

Opublikowano

nie wiem czy opłaca się płacić za serwer na którym jest 16 osób , wiadomo że nie zawsze się w trafi max osób na serwie . Jeżeli wam ten serwer odpowiada to good grajcie se :) ważne żebyście mieli na opłacenie serwa ale i tak jak dla mnie za mało osób ! a co do tego posta:

Pytałem na jakim hostingu! podaj stronę tego hostingu !

Hoting nie zostanie podany, po co ci to? zreszta byl juz podawany w tym temacie. I server ma dopiero 2 dni.... Ile ty bys chcial 100 osob w 2 dni? Az takich cudow nie ma, od czegos trzeba zaczac.

Opublikowano

Ja nie reklamowalem tego serwera hamachi bo link dal do niego Freecon nie ja .. Ja tylko dopisalem, ze nia ma lagow bo ktorys tam up pisal i odpowiedzialem. Modek powinien juz zablokowac temat :D

Cos nie moge posta zedytowac wiec sory za spam. Eksmitowany bylem ja bo jak gralem na twoim hamachi napisales mi czy zaplace abonament czy nie ja ci odpisalem, ze jeszcze musze sie zastanowic i zobaczyc ile wiary bedzie gralo i sie pytalem czy jak co moge zaplacic we wtorek np. a ty mi odpisales " teraz jestes eksmitowany, jak sie zdecydujesz to dolacz spowrotem i napisz"

Opublikowano

To masz odpowiedz... blokowales miejsce kmus kto mogl zapalcic. zreszta hamachi bylo tylko do postawienia servera, teraz to jest bardziej zorganizowane i na chodzie . Kazdy kto chce sie zastanowci czy grac, poprostu testuje jak chce grac daje mi znac wysyla smsa i nieblokuje mu konta proste? Jest test na kilka dni to moze sie wiary zleci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...