Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4 Story 4GoH 4 fun! (dedyk)

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw musi być serwer i client, na cholere reklama skoro serwer nie bedzie otworzony jak nie bedzie wiary zeby oplacac abonament?

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobierzcie narazie tego klienta 3.5 bo ja suzkam hostingu dla mojego! każdy , kto dolaczyl do hamachi jest zobowiazany zapalcic 11.50 zl smsem kto nie ma zamairu zapalcic do lanego poneidzialku ma odlaczyc sie od sieci musze wiedziec czy mam anulowac zamuwienie servera ,czy nie bo moze dla was to smieszne ,ale ja mam serv zamuwiony i jezeli nie bedzie chetnych jakos trzeba oplacic server, bo ja za to odpowiadam prawnie. to nie sa zarty , jak nie zaplacicie ja bede musial z wlasnej kieszeni a wtedy zpaomijcie o serverkach ;D

Opublikowano

Czyli jeszcze moge dzis pobrac tego clienta 3.5 i jezeli nie zaplacilem moge jeszcze potestowac troche na serwerze hamachi, bo nie gralem tam w ogole ? : D

Opublikowano

Czyli jeszcze moge dzis pobrac tego clienta 3.5 i jezeli nie zaplacilem moge jeszcze potestowac troche na serwerze hamachi, bo nie gralem tam w ogole ? : D

mozesz na hamachi przetestowac

Opublikowano

A zeby wybrac ta siec i wpisac potem haslo ja musze pobrac to hamachi? Bo na kompie mam cos takiego LogMeinHamachi czy cos :D Czy wystarczy pobrac clienta, zrobic to co na filmiku ale jak konto zalozyc ? :D

Opublikowano

Pytasz o testa hamachi czy dedyka jak dedyka wyslac smsa o to psiz na hamachi log mein hamachi to jest dobre, wes join a network id i halso podaj i jestes. to tyle a o konto psizesz do mnie.

Opublikowano

Pytam o hamachi, poniewaz chce najpierw przetestowac i zastanowie sie wtedy czy nie skusic sie na ten abonament. Jakie id i haslo? Bo wpisalem 4goh haslo dedyk i mam tam brak polaczenia.

Okej juz jest git, zaraz mi sie pobierze i jak co juz tam na hamachi napisalem prosbe o konto ;d

Opublikowano

Ogłoszenia Parafialne!

Serwer jest już wykupiony, gotowy do użytku póki co w 10%.

Osoby, które zapłaciły abonament, będą mogły zagrać jutro (czyt. w sobotę) wieczorem.

Będę informował was na bieżąco.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ktoś mi powie jak sie jeszcze kontaktowac z tomeczko bo na hamachi go nie ma a mam pytania odnosnie tego abonamentu jak to przebiega all i czy nie zostane wychujany, ze wysle sms a on powie, ze nic nie doszlo.

Opublikowano

PVP lepsze

To że na PL nie dajesz rady albo inny globcu nie usprawiedliwia by był PvP bo nigdy nie zrobiłeś itema +24 ;)

Opublikowano

Ktoś mi powie jak sie jeszcze kontaktowac z tomeczko bo na hamachi go nie ma a mam pytania odnosnie tego abonamentu jak to przebiega all i czy nie zostane wychujany, ze wysle sms a on powie, ze nic nie doszlo.

Nikt nie ma zamiaru oszukiwać opłacających, robimy to w końcu dla was, abyście mogli pograć na prywatnym serwerze ;) Jeżeli masz jednak podejrzenia, to z Tomkiem możesz się skontaktować na PW na tym forum (jak go nie ma na hamachi).

Opublikowano

Ja jeszcze przemysle z tym abonamentem, fajnie by bylo jakby ktos potem zrobil filmik na yt z recenzja tego serwera i bym ogarnal czy wysylac tego smsa na abonament czy nie ;p Bo pograc bym naprawde pogral ale musialoby byc troche wiary :D

Opublikowano

Jak ty piszesz ze stronki z rejstracją nie bedzie, to nie licz ze bedzie duzo osob grac;] Mysle ze server pochodzi z max 2 miesiace;]

Opublikowano

Xarmin strona główna serwera do rejestracji to podstawa, bez tego nie będzie ludu.

Kiedy serwer startuje?

Jak by była rejestracja, to by ludzie mieli konta nie płacąc abonamentu. Dla niezdecydowanych będą 1-2 dniowe konta testowe.

Co do startu to pisałem w poście wcześniej.

Opublikowano

Póki co priorytetem jest skonfigurowanie i odbugowywanie serwera. Pomysł jest dobry, ale żeby to ogarnąć potrzeba trochę czasu. Pewnie to wprowadzimy, ale nie od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...