Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] 4 Story 4GoH 4 fun! (dedyk)

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 GoH(PvP)!!!

A więc tak głosowanie ile osób chce grać na PvP, a ile na PvE?

PvP:

95 lvl na start

eq pvp na start

kowal 100%

full skile na start

free IS

kasa max

bizu SSS w wypo

PvE:

exp x 15

eq pvp na start

kowal x2

free IS

kasa x 10

Wiecej info pisac tutaj odpiszę.

A teraz następna sprawa. Jeżeli ktoś chce grać i oplacac abonament miesieczny (11 zl smsem)

to tak dochodzi do sieci hamachi:

4s01..4s05

haslo dedyk

i tam pozostaje.

Jak będzie 12 osob chetnych stawiam na miech i gramy

Dodatkowe opcje:

-mozliwosc kupienia bonow SSS za 4z sms(w jednej czesci eq)

Za 20 zl abonamentu dostajecie eq na 42 lvl PVP i bony A

Konto zakladam po dokonaniu zaplaty.

Piszcie co o tym sądzicie. Dolączac na hamachi tylko i wylacznie osoby zdecydowane na 100%!

Dla tych osob postawie server do testow hamachi ,zeby w razie co zobaczyli jak to wyglada.

PS. Ja nie mam z tego ani grosza placicie pienaidze trafaiaj odrazu do Hosta dedyka, na ktorym mam konto i za to co jest w moim "portfelu" oplacam server, nie moge tego w zadensposob wyplacic. Pozniej abonament zmaleje do 4-8 zl.

http://www.exone.pl/?ref=worek Klikajac w ten link dodacie kilka groszy promocyjnych na dedyka .

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Testowałem wcześniejszy serwer tomeczkooo i mimo wszystko lepszy był PVE.

- Więcej zabawy z "ulepszaniem"

- Wbijanie lvla i tak jest szybkie, więc nie ma co narzekać

- Chyba najważniejsze, że gra szybko się nie znudzi, trzeba się trochę pomęczyć.

Zastanawiam się jeszcze z kolegą na dojście do sieci. Zobaczymy ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli możecie, to podajcie ile osób chętnych, bo jeszcze się zastanawiam. :D

@Editek

Jeżeli ktoś wie co to za błąd proszę o pomoc. Wpisuje passy i daje log-in... obrazek z tyłu się kręci (zawsze jak wchodze to się nie kręcił) i czekam i czekam i nic... Taki jakby lag? Nie wiem o co kaman z tym, ale za pomoc byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Rozwiązany problem. Wystarczyło dać na końcu 4816 i to wszystko. Wbijać na serwa bo nie wiem do jakiego królestwa iść.

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy co trzeba zrobic zeby zagrac i wejsc na serwer? Mianowicie, pobieram clienta gry 3.5, robie to co na filmiku ten plik.bat wlaczam przez niego gre i co dalej? Gdzie zalozyc konto? Jak wejsc do tej sieci hamachi i o co chodzi z tymi porami? Nie jestem zielony tylko po prostu mam do czynienia z owym serwerem hamachi pierwszy raz a 4story pl juz jest po prostu monotonne i chcialbym od tej kupy gowna sie oderwac i zreleksowac sie np. na takim serwerze. Ja bym bardziej preferował PvP :) Wojny arenki itp itd. Czekam na odpowiedź od jakiegos milego forumowicza-gracza :)

Opublikowano

Nie ten temat >.< czyt temat jak dol do servera 4goh dedyk,,,, stoi dzis do 24 a pod tym tematem szukam oso b chetnych zeby wykupic na miech..

Nie potraficie czytac tematU?

Opublikowano

PvE więcej zabawy z wbijaniem lv i itemków i cieakwiej bd się rozwijał handel.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Ale na serwerze będą grały osoby które będą opłacały abonament czy oni + gracze? I czy jeżeli będą takie osoby które rzeczywiscie by placily abonament to mieliby oni jakąś wyzszosc nad tymi graczami? Czy mogliby np. banować czy coś ? :D Ja moze bym sie nawet oto pokusil ale musialbym wiedziec, ze nie padnie to na nastepny tydzien tylko postoi troche - ta oplata smsem bylaby od razu teraz czy pozniej? Bo obecnie na telefonie mam kilka złotowek dopiero w przyszlym tygodniu zaladuje :D

Opublikowano

tomeczko, ale jezeli placiloby tak z 12 osob po te 11zł to serwer bylby jakby taki ogolnoswiatowy tzn. tylko dla polakow taki jak np. eg ? No bo jak dedyk to mi sie wydaje, ze tak powinno byc :D I jezeli tak bedzie to ide na to bo zawsze chcialem taki serwer jak kiedys eg byl ;p I najlepiej wlasnie tylko PVP wojenki,arenka,pvp i wojenki na td :P Ja tylko tak pytam bo wydaje mi sie, ze za serwer trzeba z kilkaset euro placic albo wiecej :D

Opublikowano

jak bedzie z 15 osob chetnych to spokojnie postawie na miesiac server (za jednorazwoe zebranie oplat) jezeli bedzie was okolo 40-50 to placicie 10 zl na 3 miesiace. zreszta kot chetny na 100%zeby wsylac smsa na start dedyka dolaczyc na hamachi jak bedzie odopwiednia ilosc wysylacie po smsku i przez noc stawiam dedyka z odbugowaniem wgranie mwszystkiego itp. po czym prosze was o podanie loginu i chalsa do konta zakladam wam kotna i daje link do downloadu mojego wlasnego klienta. Kazdy co chce grac musi wyslac sms. Jezeli sie okaze, ze z gory na 3 miesiace oplacony serv to byc moze bedzie mozna grac za 4 zl(opltta rejestracyjna) i dodatkowo jakies tam pierodly w grze bony inne eq itp dla tych graczy co po 4 zl placa ci co pelny (11 ) dostaja po sierpie czy prokelu ,czy co tylko zechca. a dla tych po 20 zl to juz musa byc przywileje ;D za 40 zl dam GM-A. (mozna zaplacic 2x po 20 w ciagu 2 miesiecy). GM ma pro bony w eq po 600 all , dodatkowy czat (ten na jaso zielono) i pilnuje porzadku + moze miec dodatkowe konto do zwyklej gry,

jak bedzie z 15 osob chetnych to spokojnie postawie na miesiac server (za jednorazwoe zebranie oplat) jezeli bedzie was okolo 40-50 to placicie 10 zl na 3 miesiace. zreszta kot chetny na 100%zeby wsylac smsa na start dedyka dolaczyc na hamachi jak bedzie odopwiednia ilosc wysylacie po smsku i przez noc stawiam dedyka z odbugowaniem wgranie mwszystkiego itp. po czym prosze was o podanie loginu i chalsa do konta zakladam wam kotna i daje link do downloadu mojego wlasnego klienta. Kazdy co chce grac musi wyslac sms. Jezeli sie okaze, ze z gory na 3 miesiace oplacony serv to byc moze bedzie mozna grac za 4 zl(opltta rejestracyjna) i dodatkowo jakies tam pierodly w grze bony inne eq itp dla tych graczy co po 4 zl placa ci co pelny (11 ) dostaja po sierpie czy prokelu ,czy co tylko zechca. a dla tych po 20 zl to juz musa byc przywileje ;D za 40 zl dam GM-A. (mozna zaplacic 2x po 20 w ciagu 2 miesiecy). GM ma pro bony w eq po 600 all , dodatkowy czat (ten na jaso zielono) i pilnuje porzadku + moze miec dodatkowe konto do zwyklej gry,

TO CZY BEDZIE MOZNA GRAC BEZ ABONAMETNU ZALEZY TYLKO I WYLACZNIE OD ZGODY TYCH CO OPLACAJA ABONAMENT.

TO CZY BEDZIE MOZNA GRAC BEZ ABONAMETNU ZALEZY TYLKO I WYLACZNIE OD ZGODY TYCH CO OPLACAJA ABONAMENT.

Jak narazie nahamachi sa 4 osoby + ja armin kocio i hapy.

Opublikowano

Jestem zainteresowany grą na owym serwerze, mogę pomagać finansowo w większych ilościach :)

Zawsze jakoś się dogadamy ! Proszę o PW bądź kontakt na Hamachi znajduję się w sieci 4s01 pod nickiem Aero!

Opublikowano

No to jak bedzie wkoncu z tym serwerem? Mozna gdzies jeszcze probnie pograc czy juz nie oplaca mi sie pobierac clienta 3.5 bo bedziesz mial wlasny client?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...