Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanie czy w swoim życiu cos ukradłes np. Czekoladę ze sklepu itd itd i czy kiedyś cię złapali itd mnie akurat złapali 1 raz z kumplami w Holandii na kradzieży po raz kolejny puszek redbull od pewnego czasie zadaje sie z marokanami i oni kradną w sklepie ja tez kradnie w tym sklepie od pewnego czasu ukradłem towar za jakies 180euro i dziś gdy poszliśmy do tego sklepu naladowalismy kurtki oraz plecaki towarem i ja wyszłam bez przypalu a ich chcieli zatrzymać to 1 z nich zaczną biec a ja nie wiedziałem co sie dzieje tez zacząłem uciekac teraz jestem w szkole oraz mam do was takie pytanie ten sklep jest na dole w centrum sklepowych a ja bd miał praktyki w saturnie na goze czy ktoś może mnie normalnie zatrzymać w centrum i zabrać na psy albo cos ? Bo to tak naprawdę kradzież z ucieczka xD

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Trza być idiotom by kraść w Holandii, nie lepiej w Polsce? Jak nie ukradniesz towaru za 1000 zeta to ci gówno zrobia. :D

ofc, jak cie poznają i mają dowody że to TY to tak. Bez dowodów mogą ci nastukać :D

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

A niech cię kurwa zamkną.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Za kradziez to bedzie jedna lub dwie gwiazdki poziomu poszukiwan
Zaleznie od tego w ktorej czesci gta chcesz dokonac rabunku

s2c77Oa.png

Opublikowano

Za malolata do szkoly chodzilem z prawie pustym plecakiem zeby miec gdzie schowac. Chodzilem do Rossmana na poczatku lazilem i patrzylem gzie sa ochroniaze, a pozniej pakowalem do plecaka :D. Nakradlem tak na ponad 2k zl :D to co ukradlem to sprzedalem lub rozdawalem, zazwyczaj byly to perfumy ale kradlem tak przez jakis miesiac moze i akurat pech bo nie zauwazylem, ze dodali nowego ochroniarza ktory mnie zlapal, policyjka mnie zgarnela i dostalem listem do zaplaty 500 zl :D a nabralem sobie artykulow na 2k ponad.

Nie raz kradlem i zawsze na tym dobrze wychodze, niestety mam lepkie rece ... i do tej pory z kazdego sklepu cos wynosze ...

Teraz juz nie robie tego codziennie ale zdarza sie ze przynajmniej raz na tydzien cos mi sie przyklei do reki :D

Za kradziez zlapali mnie tylko raz.

@ zmien nazwe tematu xD

Opublikowano

Ja jak bylem maly to zawsze w sklepie lubialem podkradac orzeszki laskowe :P Bralo sie zawsze do kórtki po 1 kg xP No i moze raz redbull'a ale przypalu za to nie mialem xD

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ale się srasz i tak cię zamkną nie ma bata.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Chodzisz głody, że kradniesz?

Jeśli nie, to powinni Ci połamać te złodziejskie łapska albo je obciąć...

Zabierasz pieniądze porządnym ludziom to mam nadzieje, że poniesiesz konsekwencje swojego czynu...

btw, złodzieju ukradnij sobie słownik i go przeczytaj!

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja znam dobry sposób jak zabrać coś małego, ale wartościowego np. pendriva bez płacenia nawet z dużego centrum typu Tesco. Otóż wystarczy niby przypadkiem nie wyjąć tej rzeczy z wózka. Kasjerki praktycznie nigdy nie patrzą na to co zostało w wózku, tylko od razu na to co na taśmie. A w razie jakby zwróciła uwagę że coś tam zostało, można udać głupiego, że się zapomniało :P . Oczywiście takie coś można zrobić tylko jeśli mamy sporo artykułów w wózku i nie możemy tego robić zbyt często, zwłaszcza w tym samym sklepie. Sposób odkryłem przypadkiem, jak raz na serio nie zauważyłem czekolady, która została w wózku, dopiero po zapłaceniu za resztę się zorientowałem :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

ech owale sie na łyso i zmienie kurtke oraz zmienie plecak i tak mnie pewnie nie rozpoznaja dzis pod szkola byly psy ale mi nic nie zrobili :)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

W Polsce są cyganie a w Holandii Marokańczycy.

Nie masz się czym chwalić gościu. Obyś się kiedyś obudził w pustym domu, jak ci rodzina cygańska podwędzi całe sprzęcicho :)

Opublikowano

A niech cię kurwa zamkną.

Lol to nie był hejt.Zgłaszam administracji że Mateq ma włam na konto.

@TOP

Ja nic nie ukradłem bo nie musze :D

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Trza być idiotom by kraść w Holandii, nie lepiej w Polsce? Jak nie ukradniesz towaru za 1000 zeta to ci gówno zrobia. :D

ofc, jak cie poznają i mają dowody że to TY to tak. Bez dowodów mogą ci nastukać :D

Możesz mandat dostać i tyle .:) Polskie prawo to jest dopiero beka.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Jak najbardziej może, w końcu ukradłeś sporo. (tak wgl. czegoś Ci w domu brak, że musisz kraść ? To, że chcesz im zaimponować, nie musi oznaczać,że to odmieni Twoje życie na lepsze )
A teraz trochę odbiegnę od tematu. Pisze się : kradzież, a nie kradziesz ;) .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Kradziesz ?? pisze sie kradzież

Nie napinaj się w bo Ci żyłka w .... pęknie/

Opublikowano

Pamiętam kiedy w TESCO byłem i wypiłem sobie tigera i odłożyłem ! Wiem, wiem. Krejzol ze mnie <3

A tak na prawdę to po co kradniesz ? Już lepiej babci ukracs 2zł na bułkę :)

skpUo.png

Opublikowano

Nie napinaj się w bo Ci żyłka w .... pęknie/

raczej tetnica ;) w szkole nie nauczyli ?

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

A tam nie masz żyłki ?

Opublikowano

nie spinaj sie tak bo starego wysrasz ;)

youtbe mnie nauczył ;D

nie, nigdy niczego nie ukradłem i nie zamierzam :]

graphic.png

Opublikowano

&nbsp;&nbsp;

nie spinaj sie tak bo starego wysrasz ;)

youtbe mnie nauczył ;D

nie, nigdy niczego nie ukradłem i nie zamierzam :]

Co za rynsztokowe słownictwo ...

Opublikowano

Po Co to robisz ? Chcesz zostać złodziejem ? W domu nie masz co jeść ? Bo na moje to robisz to tylko zeby zaimponować kolegom ...

Pomoglem? Postaw Like :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...