Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W domu mam dużo jedzenia i mam pieniądze itd ale po co płacić jak mogę mieć za darmo ;) ale już przestałem kraść

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

W domu mam dużo jedzenia i mam pieniądze itd ale po co płacić jak mogę mieć za darmo ;) ale już przestałem kraść

Nie, nie możesz mieć za darmo, to zwykłe przestępstwo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie, nie możesz mieć za darmo, to zwykłe przestępstwo.

Przestępstwem jest dopiero gdy cię złapią ;)

Opublikowano

Przestępstwem jest dopiero gdy cię złapią ;)

Aha, czyli morderstwo nie jest przestępstwem dopóki cię nie złapią, good to know.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Aha, czyli morderstwo nie jest przestępstwem dopóki cię nie złapią, good to know.

Tak ;_;, ja mam kanarka za darmo xD

Opublikowano

heh,ja pamietam jak ukradłem moje pierwsze buty do gry w piłkę :P

Nike Mercurial Victory III,mam je do dzisiaj :)

Wszedłem z ziomkami do sklepu,rozszliśmy się,każdy niby patrzał itd. a ja wziąłem buty do plecaka i tyle ;) A one kosztowały 320zł <3

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Ja pierd...

SraŚ WYPAD Z TEMATU

@TOPIC

funny_gif_by_luckygay-d41azpb.gif

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jak ktoś kradnie bo nie ma jak przeżyć to rozumiem, ale jak ktoś kradnie a w domu ma to jest debilem i jebanym złodziejem.

heh,ja pamietam jak ukradłem moje pierwsze buty do gry w piłkę :P

Nike Mercurial Victory III,mam je do dzisiaj :)

Wszedłem z ziomkami do sklepu,rozszliśmy się,każdy niby patrzał itd. a ja wziąłem buty do plecaka i tyle ;) A one kosztowały 320zł <3

[ironia] Jest się kurwa czym szczycić! [/ironia]

Gimbaza się chwali...

popek.gif

Opublikowano

Ja raz jedyny ukradłem loda gdy miałem 7 lat. Ale dręczyło mnie sumienie więc na drugi dzień oddałem pieniądze. Od tego czasu nawet nie odważyłem się kraść chociaż czasem bardzo mnie kusi gdy widzę te ceny z kosmosu... A po drugie widać, że ten MadridistaPolan i autor tematu to zwykłe trolle. A teraz się pochwale. Ja nawet żadnej gry nie pirace :D

tak btw. To wiecie, że się przyznaliście do kradzieży to Policja może was namierzyć, wbić wam na chatę, zabrać na komendę i przesłuchać?

Albo wysłać list z wezwaniem/Zadzwonić. Dzięki numerowi ip internetu i komputera, mogą zrobić wszystko :)

@edit. Zapomniałem dopisać ,,pieniądze". :P

Opublikowano

Było nie panikować i nie uciekać. Jeżeli w sklepie nie było kamer, to możesz czuć się bezpieczny. Wątpię, żeby policja uwierzyła od tak na słowo komuś :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Ja raz jedyny ukradłem loda gdy miałem 7 lat. Ale dręczyło mnie sumienie więc na drugi dzień oddałem. Od tego czasu nawet nie odważyłem się kraść chociaż czasem bardzo mnie kusi gdy widzę te ceny z kosmosu... A po drugie widać, że ten MadridistaPolan i autor tematu to zwykłe trolle. A teraz się pochwale. Ja nawet żadnej gry nie pirace :D

tak btw. To wiecie, że się przyznaliście do kradzieży to Policja może was namierzyć, wbić wam na chatę, zabrać na komendę i przesłuchać?

Albo wysłać list z wezwaniem/Zadzwonić. Dzięki numerowi ip internetu i komputera, mogą zrobić wszystko :)

Jak można oddać loda ?

Opublikowano

Jak można oddać loda ?

Musial go zrobic :/

@Top

Nie kradne, bo mnie stac

Potem nie dziwota, ze zagranica polacy maja taka opinie jaka maja

s2c77Oa.png

Opublikowano

no faktycznie jest się czym chwalić. Wyobraz sobie, jakby teraz wszyscy zaczęli kraść, bo ,,po co pracować jak mozna miec za darmo". Dzięki takim jak ty, którzy nie muszą, a kradną, za granicą Polacy są postrzegani tak a nie inaczej. Holandia mówisz...Dobrze sie składa, bo coś o tym kraju wiem. Zastanów się, dlaczego w przypadku wykonywania tej samej pracy przez Holendra i Polaka, Holender zarobi więcej. O ile w ogole Polaczek dostanie tą samą pracę, bo z reguły dostają te najgorsze. Oby cię policja złapała, a holenderska z polaczkami sie nie pierdoli. Trzymam kciuki

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Jeju ale macie problemy.Raz ukraść to,to się nie liczy nawet :).

Mam w klasie ziomala co chodził codziennie po szkole do chińskich sklepów, i ciągle coś kradł,jakieś długopisy z laserami itd.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...