Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chip-Chan Creepypasta + VIDEO Z KAMERKI!

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kogo ci chodzi ? od prawie 10 godzin (gdzieś tak) nie ma jej na wizji jest u niej już 6 rano.Dalej jest u niej jasno jak by było 9 rano zauważ

Pierwsza kamera po prawej widzisz tą lampę, skąd wiesz, że w tamtym pokoju jej nie ma poza tym ona mieszka w bloku. Zapaliła na korytarzu takie zółte jak u nas.

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pare miesiecy temu ciagle ja ogladalem. trwa do od paru lat i po przeczytaniu kazdego artykulu na jej temat wywnioskowalem ze jak ciagle ja ogladamy to stajemy sie jak ona patrzymy sie ciagle w kamerki a praitycznie jej nigdy jej nie ma tak bylo jak ja ja ogladalem widzialem ja pare razy moze jest chora no opcji jest duzo :-) moze kiedys sie to wyjasni. sorki za taki chaos ale pisze z tabletu :-)

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Wróciła, nie widać jej na kamerkach, powoli wpadam w obsesję oglądania tego 0_0

Chyba wszyscy wpadam xD.Ponieważ dziś byłem w sql i ciągle myślałem co ta babka robi czy coś ciekawego czy coś nudnego.Na prawdę to coś wciąga chociaż to jest banalne

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kurde raz obejrzałem o 13:00 jakoś i teraz.. wciągnąłem się i chcę wiedzieć co robi ciągle :D

Nie tak dawno grała na laptopie, a teraz wychodziła przez kartony ale słaba grafika jest więc wyglądała jak cień :P

Raczej nie jest to pętla baaardzo długa więc niezła schiza xD

photo261314.png

Opublikowano

Mi się wydaje, że Ona się czegoś boi. Ale też dziwne jest przypuszczenie, że ktoś wczepił jej ten chip. Nikt dla normalnej dziewczyny nie wydawał by sporo kasy, na to , aby jej jakiś zasrany chip wczepili. Kogo obchodzi co robi w snach. Równie dobrze, może popełnić samobójstwo, a i tak nie dziele się to na rl. w dzień jak widać nic nie robi.. jak dla mnie zwykła obsesja . Dziewczyna niech weźmie jakieś środki wspomagające (mózg xD) Bo ona se chyba coś uroiła . Jest świadoma wielu rzeczy , prowadzi bloog i tak dalej, to nie jest możliwe, że dany chip posiada.. wtedy nie mogła by siebie kontrolować. Coraz bardziej wydaje mi się to chore, bo nagrywa się już tak długo, ale po co to jej ?

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

I jak tam co ona robi ?.Oglądałem przez 1h i nie było jej wg.Ktoś zauważył coś ciekawego :D ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

beka, pewnie znowu koera jakiś scenariusz ma na film i to kręcą codziennie no nic hajs się zgadza

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

refresh

CIEKAWEEEE..................................................................................................................

CIEKAWEEEE..................................................................................................................

REFRESH TO NIE ODKOP SPRAWA MUSHI SHE TOCHYCH DALEJ !

ciekawe u nich jest po 12 kurde przyszla do domu patrze haha

7zfd9i2e2l0k.png

Opublikowano

@UP

weź sobie obraz tylko z tej kamery i wtedy dziala.

@TOP

Straszne, laska siedzi przy lapku : O!!

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

refresh

REFRESH TO NIE ODKOP SPRAWA MUSHI SHE TOCHYCH DALEJ !

ciekawe u nich jest po 12 kurde przyszla do domu patrze haha

Odświeżyłeś mój stary temat xD

IKSS DEE

Propo tematu:

jak zakładałem ten temat ta dziewczynka była inna.. wtf xD

To jest jakieś zjebane xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Moim zdaniem to ksenomorf, i was zeżre w nocy.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Kilka lat i zobaczymy jak się tam zabije.

Trzeba jej wysłać psychologa, prawdopodobnie ma psychozy, a zamknięcie się, strach i wmawianie sobie tego, że ma jakiś chip raczej pogłębia jej fatalny stan psychiczny.

Opublikowano

Moim zdaniem to ksenomorf, i was zeżre w nocy.

roni troll ;>

Autorze,co z tą datą? Czy to się dzieje na żywo,czy było nagrane w 2008?

Opublikowano

Jakbym miał dostęp do tego chipu to by miała fajniejsze sny xD. Co do tej historii to myślę, że fake, bo wątpię, żeby na te czasy była taka technologia żeby sny kontrolować na odległość jakim chipem (niezła bajka), a co do tych kamerek to sam nie wiem. Ona wie o nich czy nie wie? Może sama je wyłącza?

Nosz kurde nie zauważyłem, że odkop. Myślałem, że jakiś nowy temat. Nie dawajcie mi warna. Proszę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...