Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chip-Chan Creepypasta + VIDEO Z KAMERKI!

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No taa, ale zeby spac po 20h dziennie i wstawac zeby pojsc po jedzenie? Dalej tego nie ogarniam i chce poznac prawde, o co w tym kurwa chodzi?

Z tego co widziałem to działa tylko jedna "kamerka" Równie dobrze mogli dać tam zdjęcie zamiast transmisji na żywo. Tak samo może być z tym jej spaniem dają zdjęcie i tylko czasami puszczają, że się rusza czy coś.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Z tego co widziałem to działa tylko jedna "kamerka" Równie dobrze mogli dać tam zdjęcie zamiast transmisji na żywo. Tak samo może być z tym jej spaniem dają zdjęcie i tylko czasami puszczają, że się rusza czy coś.

Ta druga kamerka to jakoś szwankuje i to nie przez to że oni wyłączają bo to jest nie możliwe po prostu a co do tego zdjęcia to też fake.Razem z TPikaczu oglądamy to i w pewnej chwili zauważyliśmy że ona tak na prawdę wyszła do sklepu lub do marketu w nocy (była u niej jakoś 1-2 w nocy).Następnie poszła do komputera i coś sprawdziła.Następnie poszła do kuchni zapaliła światło i znikła.Już nie wiem co było dalej poszedłem.Ale z tego co mi napisał TPikaczu to niby ktoś jadł hamburgera przed komputerem.Pewnie zastanawiacie się czemu napisałem "ktoś" otóż TPikaczu mi napisał że to była bardzo gruba kobieta a nasza gwiazda jest chuda przecież.Nie wiem kto to był i nie wiem dokładnie ponieważ nie oglądałem tego momentu.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

pojebane rzeczy, nie chce mi się siedzieć i patrzeć na to... Ale będę monitorował ten temat, może ktoś wpadnie na dobry pomysł o co kurwa chodzi o0

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Na stronce sadistic.pl znalazlem znaczenie „kilku” znakow z jej pokoju a mianowicie

„Nie możesz zmusić osoby aby była nieprzytomna tylko od 7 do 10 po południu” -„Nie daj się oszukać/Nie daj się ogłupić”

-„Zawsze, wcześnie rano/Codziennie, samym rankiem”

-„Jeżeli ktoś przyjdzie, to sparaliżuje (w domyśle, tą osobę)”

-„Nie mogę przestać/Nikt mnie nie powstrzyma”

Opublikowano

Na stronce sadistic.pl znalazlem znaczenie „kilku” znakow z jej pokoju a mianowicie

„Nie możesz zmusić osoby aby była nieprzytomna tylko od 7 do 10 po południu” -„Nie daj się oszukać/Nie daj się ogłupić”

Za późno. Czytałeś spoiler mój? Historie którą dałem w spoilerze? Tam jest to tłumaczenie ;)

Jeszcze raz daje jak by co:

„Nie możesz zmusić osoby aby była nieprzytomna tylko od 7 do 10 po południu”. Zauważono, że znaki “경정P” albo nie znaczą nic albo są pewnego rodzaju imieniem bądź nazwą własną. Ponownie z powodu na jakość obrazu, pełne tłumaczenie było praktycznie niemożliwe do wykonania. Mimo wszystko udało się przetłumaczyć kilka z nich :

-„Nie daj się oszukać/Nie daj się ogłupić”

3t6EGVz.png

Opublikowano

Przydał by się tutaj shoutbox : )

btw. te kamery nadają od 2009 roku oO ?

Podobno chip wczepiono jej w 1999r. w 2006r. zauważyła objawy.. i od tamtego roku ma podobno włączone kamery.. dziwne to jest .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Wyszła gdzieś xD

/ubiera sie na 1 o.O

/ brak o>o

/wróciła na dwójkę

/ona nie ma krzesła przy kompie

Po co ona robi te pułapki ? boi sie czegoś/kogoś, że ja śledzi?

post-383011-0-67921200-1364152981_thumb.png

Opublikowano

Wyszła gdzieś xD

/ubiera sie na 1 o.O

/ brak o>o

/wróciła na dwójkę

/ona nie ma krzesła przy kompie

Po co ona robi te pułapki ? boi sie czegoś/kogoś, że ja śledzi?

attachicon.gifBez tytułuawwdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaada1111.png

Nie wiadomo.Prawdopodobnie słyszałem że ona specjalnie zabarykadowała te drzwi ponieważ niby jak by lunatykowała żeby nie wyszła.Przeczytałem na stronce

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Ubiera się na 1

Ahh.. gdzie ja wtedy byłem ;_;

Prawdopodobnie słyszałem...

A nie czytałeś czasem Darkusie? :P

Zabarykadowane?

A kim jest człowiek TEN: (Screen z "przeszłości")

tumblr_lxpvc1gXVt1r1q55eo1_500.png

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ahh.. gdzie ja wtedy byłem ;_;

A nie czytałeś czasem Darkusie? :P

Zabarykadowane?

A kim jest człowiek TEN: (Screen z "przeszłości")

tumblr_lxpvc1gXVt1r1q55eo1_500.png

A nie dziwi cie to ze AKURAT tam muszą stać te różne graty kartony itd?.A ten gość to nie wiem bo nie doczytałem może jej przyjaciel lub chłopak ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem czy się nie zrozumieliśmy czy coś ale napisałeś że słyszałeś ale chyba raczej czytałeś o Tym a nie słyszałeś o Tym xD

No ogólnie ja nie ustawiam kartonów pod drzwiami bez celu tak jakby to było moje miejsce na graty.. xD Więc raczej myślałem o tym że to taka "barykada".

Chłopak. Od razu małżeństwo no nie? xD Odwiedził ją jeden raz czy tam kilka, chłopak to by raczej codziennie przychodził, co jakiś częstszy czas :P

Z Przyjacielem też wątpię, nie wiem czemu ale wątpię. Odbierajmy odpowiedzi użytkowników czasem zabawnie ^_^

3t6EGVz.png

Opublikowano

Nie wiem czy się nie zrozumieliśmy czy coś ale napisałeś że słyszałeś ale chyba raczej czytałeś o Tym a nie słyszałeś o Tym xD

No ogólnie ja nie ustawiam kartonów pod drzwiami bez celu tak jakby to było moje miejsce na graty.. xD Więc raczej myślałem o tym że to taka "barykada".

Chłopak. Od razu małżeństwo no nie? xD Odwiedził ją jeden raz czy tam kilka, chłopak to by raczej codziennie przychodził, co jakiś częstszy czas :P

Z Przyjacielem też wątpię, nie wiem czemu ale wątpię. Odbierajmy odpowiedzi użytkowników czasem zabawnie ^_^

Typ jest bez spodni to wiesz... xD, a może to ten policeman

Co do tematu to jak wróci niech ktoś napisze :D

Pewnie to jeden wielki fejk a nagranie pusczane w koło, bo co znaczy watch time stop jak nie zatrzymane dlaczego reszta kamer nie działa???

Opublikowano

Też w to wątpię, gdyby był to jej przyjaciel przychodził by z Nią rozmawiać etc.. a gdyby był to chłopak to wgl. codziennie, by bywał i robił by wszystko, aby nie stała się jej krzywda , dlatego też to można wykluczyć. Więc kim on mógł być.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Reżyser tego projektu :D ?.Zobaczcie są dowody że może być to fejk a są dowody że to może być prawda.Jaki jest w tym sens ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Ogólnie po co od 2009r. robić internautów w bambuko? Pieniędzy chyba nie zgarnia no nie? Raczej to nie trolling level Master.. :ninja:

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ogólnie po co od 2009r. robić internautów w bambuko? Pieniędzy chyba nie zgarnia no nie? Raczej to nie trolling level Master.. :ninja:

Trolling Level Expert :D.A tak na prawdę to z tych 4 stron odpowiedzi jak i pytań nasuwa się Główne pytanie: Ile to ma zamiar jeszcze trwać ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Reżyser tego projektu :D ?.Zobaczcie są dowody że może być to fejk a są dowody że to może być prawda.Jaki jest w tym sens ?

TROLLING LVL GAME MASTER!!!

Pierdoły, a ludzie w to wieżą #debile.

Opublikowano

To nie petla bo trolle z 4chana to sprawdzili, im się wierzy;c

Ja stawiam ze ona jest pierdolnięta po prostu

O kogo ci chodzi ? od prawie 10 godzin (gdzieś tak) nie ma jej na wizji jest u niej już 6 rano.Dalej jest u niej jasno jak by było 9 rano zauważ

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...