Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chip-Chan Creepypasta + VIDEO Z KAMERKI!

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez mi sie tak wydaje...

Prawdopodobnie to jest fake. Czyzby osoby sie nie zmienialy kiedy kamerka jest wylaczona?

To nie może być fake.. skoro są nawet artykuły na internecie z 2009r. , 2010r. , 2011r. 2012r. tylko brak z 2013r.

Ona się wyłącza co kilka minut najbardziej kamera 2.Ale i tak nikogo nie widać na obu kamerkach.Ta dziewczyna gdzieś poszła.Albo śpi ?

Nie wiadomo czy śpi, skoro kamerki ciągle ktoś wyłącza, i włącza. Zresztą

jak sama napisała, nie wyłącza ich bo chce widzieć, co robi podczas snu.

To nie poszła by spać gdzie indziej skoro chce być nagrywana. Prędzej

gdzieś poszła. Jest ciemno, nikt jej na ulicy nie rozpozna. Z tego co mi

wiadomo wychodzi tylko wieczorami.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poczytałem troche o tym i ona jest jakas pojebana xD

Ogląda sama siebie w tym, albo ma jakąś schize ze ktoś jej coś wszczepił albo serio tak jest.Obstawiam to 1.

Na inncyh forach widzialem skriny jak wychodzi z domu, korzysta z telefonu.A te kamerki są po to żeby widzieć co robi podczas snu.

POJEBANE xD

Opublikowano

A co ona robi kiedy spi? Bo nie ogarniam tego wszystkiego. I co z nia w ogole jest, spi w dzien, w nocy wychodzi. Choruje na cos?

Opublikowano

A co ona robi kiedy spi? Bo nie ogarniam tego wszystkiego. I co z nia w ogole jest, spi w dzien, w nocy wychodzi. Choruje na cos?

Możliwe, ale o co chodzi z jej znakami ?

Tutaj jest jej bloog dla ciekawych :

Ten jest po koreańsku :

http://blog.naver.com/qewwer/80061575421

A ten przetłumaczony na angielski :

http://verichip4criminal.wordpress.com/

Opublikowano

A co ona robi kiedy śpi?

A Ty co robisz gdy śpisz? xD

A tak na poważnie. To chyba ten Chip kontroluje jej sen czy coś takiego.. czy tam kontroluje ile ona śpi.. i takie tam ze snem.

3t6EGVz.png

Opublikowano

A Ty co robisz gdy śpisz? xD

A tak na poważnie. To chyba ten Chip kontroluje jej sen czy coś takiego.. czy tam kontroluje ile ona śpi.. i takie tam ze snem.

Niby wojsko/skorumpowany policjant wszczepił jej czip dzięki któremu może kontrolować jej sny może mieć koszmary itd.I na dodatek może słyszeć wszystko to co ona słyszy widzieć co ona i może zrobić tak żeby ona spała nawet 20 godzin.

Moim zdaniem to jest na 50/50 fake gdyż po co by robiła takie zapasy? straciła by tylko kase.A drugie kto by jej wszczepił czip wart 5-20 MLN dolarów bo taki czip to jest coś niezwykłego

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

. Verichip wszczepia się do przestępców lub szpiegów, wrogów, którzy muszą być śledzone.
Verichip przestępców wszczepia się do kości, aby uniknąć być ujawnione RTG lub MRI.

To boli, kiedy wszczepiony do kości, ale to nie boli, gdy jest dokonywane na kości chrząstki.
Verichip jest doskonała funkcja

1. Jest on wyposażony w ukrytym mikrofonem, co oznacza, że słyszą, co słyszysz.

2. Kradną spojrzenie, co oznacza, że co widzisz.

3. Jest również umieszczenie urządzenia osobiste.

To co napisała na własnym bloogu. Skoro wczepia się go dla przestępców itd.. to czemu Ona go posiada ?

@Down

Tak , google translate, bo stracił bym czas na tłumaczenie tego sam :D .

Opublikowano

Verichip jest doskonała fukcja <-- xD O kurwa, kocham to forum xD Google translate? :D

Ja być pewny że to być eksperymento. . xD

a po normalnemu: Dlaczego Ona? Eksperyment? Wszystko może być możliwe..

3t6EGVz.png

Opublikowano

Nie wiem jakaś schiza może ona ma jakoś chorobę?? I ten Chip to fake a on ma jakoś chorobę albo ja obcy porwali?

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Nie wiem jakaś schiza może ona ma jakoś chorobę?? I ten Chip to fake a on ma jakoś chorobę albo ja obcy porwali?

I zgwałcili..Ta weź ciacho myśl normalnie

@TOP

A może na prawdę jej wbili ten czip ? boże ona nie ściemnia.Tylko trochę dziwnie że u niej jest godzina 23 i jest bardzo jasno jak by było 9-10 rano.Z drugiej strony kto by ją chciał kontrolować ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Może ktoś podrzucic screeny bo jestem na tablecie i mi sie nie wczytuje ?

Opublikowano

I zgwałcili..Ta weź ciacho myśl normalnie

@TOP

A może na prawdę jej wbili ten czip ? boże ona nie ściemnia.Tylko trochę dziwnie że u niej jest godzina 23 i jest bardzo jasno jak by było 9-10 rano.Z drugiej strony kto by ją chciał kontrolować ?

My kontrolujemy xD No nie wiem, Ci co jej ten czip to nie muszą mieć kamer przecież słyszą, widzą itp.. Ona przez kamery sama siebie chce kontrolować jak już.

@@@

Ciacho na pierwszej stronie masz dwa ode mnie.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Może ktoś podrzucic screeny bo jestem na tablecie i mi sie nie wczytuje ?

1364134181-U470972.jpg

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Zauważyliś cię ze na 2 kamerze pisze "Broni do kontrolowańia umysłu"? Może koreanie szykują jakoś broni?

Opublikowano

Zauważyliś cię ze na 2 kamerze pisze "Broni do kontrolowańia umysłu"? Może koreanie szykują jakoś broni?

Ta weź :D.A na drugim pisze "oglądanie czas stop" trochę dziwnie albo "oglądanie czas zatrzymać" coś w tym stylu

1373415594-U477327.png

Opublikowano

To nie jest creepypasta, po prostu jakiś policjant chciał się pobawić lub ta dziewczyna jest jakoś z nim powiązana i teraz ją dręczy chipem. Nie znam się na ich prawie ale u nas coś takiego by nie przeszło. Gdybyście tak nagle zasypiali w taki sposób to też niektórzy z was zamontowaliby kamery w domu żeby dowiedzieć się co jest grane.

Opublikowano

To nie jest creepypasta, po prostu jakiś policjant chciał się pobawić lub ta dziewczyna jest jakoś z nim powiązana i teraz ją dręczy chipem. Nie znam się na ich prawie ale u nas coś takiego by nie przeszło. Gdybyście tak nagle zasypiali w taki sposób to też niektórzy z was zamontowaliby kamery w domu żeby dowiedzieć się co jest grane.

Ale to podobno nie Ona wstawiała te kamery do siebie, tylko zostawiła je tam, aby obserwować co się dzieje.

@Down

Ja też mam, tak jakby Ona ją wyłączyła.

Opublikowano

Czemu cały czas mam szary ekran na drugiej kamerce?

@up odświeżam pare minut i się włącza,potem się nic nie dzieje to wyłączam stronkę potem jak chcę wejść to znowu nie działa i musze odświeżać :D

Bo jest albo wyłączona albo jakieś problemy są

@Shogun

Na single też nie działa szare jest

1373415594-U477327.png

Opublikowano

musicie kliknac 16 screens i bedzie, wrocila z domu ale nie widac jej

No wyszła.To dobrze się zgadza wychodzi tylko w nocy.Ale zauważyłem jak poszła do kuchni czy do pokoju zapaliła także światło

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Siedzi przy kompie, z tego co widzę je chamburgera czyli wychodzi po środki potrzebne do życia

Opublikowano

xD

Wystarczyło wymyślić jakąś historyjkę a potem ją rozreklamować i kasa leci.

Jak myślicie ile ciągle siedzi tam ludzi? Pewnie kilka tysięcy. Też mogę siedzieć w domu przed kamerkami jak ktoś będzie mi płacił...

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

No taa, ale zeby spac po 20h dziennie i wstawac zeby pojsc po jedzenie? Dalej tego nie ogarniam i chce poznac prawde, o co w tym kurwa chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...