Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Epickie osiągniecia w BFP4F

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50m? Jak ty to zrobiłeś?!

Normalnie. Zobaczyłem napis pomarańczowy przez chwile,to strzeliłem z M3 i go zabiłem,bo miał kilka hp.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu, zwykłym bugiem, przecież wiadomo że żadna broń tyle nie da rady. Strzelasz w Jeta, on leci kilkaset metrów i się rozwala, a ty dostajesz ranged killa -,- Widziałem rangedy po 800 metrów i więcej, w P4F to częsty widok.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up nie :)

To było na dv, byłem w btr i strzelałem do drugiego btr-a a jak hp mi się kończyło to chciałem wysiąść ale nie zdążyłem bo zabiło mnie tak jakby w trakcie wysiadania i tak oto zabiłem kogoś i do tej pory nie wiem kogo i jak :)

Opublikowano

A no to jeszcze co innego :D Ja niedawno wbijam na serwer, zdążyłem przebiec jakieś 10 metrów, nie rozstawiłem nawet jednego claymore'a ani nic w tym stylu, kiedy nagle widzę napisy: "Zabicie wroga +50", "Zabicie wroga +50", "Zabicie wroga +50", "Potrójne zabicie", "Zniszczenie pojazdu +50" :D Nie mam pojęcia jakim cudem, okazało się że na drugim końcu Karkandu (ja biegłem z D na B, zdarzenie miało miejsce między A a spawnem) rozwalił się Gaz :) ale punktów za dystans nie dostałem.

PS. Ktoś chyba drugi raz przestawił czas na forum, jest chyba 12:48, nie?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Eee... tam :) Najlepiej to na Oman W bazie Ruskiej do odrzutowca i na Hardkora Na bazę USA. Rozbić lub rozwlacić(Jak kto tam lubi) transportowy i leci 800 pkt. na start :)

Oczywiście na początku rundy :)

Opublikowano

Eee... tam :) Najlepiej to na Oman W bazie Ruskiej do odrzutowca i na Hardkora Na bazę USA. Rozbić lub rozwlacić(Jak kto tam lubi) transportowy i leci 800 pkt. na start :)

Oczywiście na początku rundy :)

Nie lepiej go rozwalić? ;x

Jak masz robić coś takiego to nie graj, bo psujesz tylko innym zabawę.

@Edit.

Nie wiedziałem gdzie to wstawić.

myślę, że nie zostanie uznane za odkop.

hcf2ac9p9ynz.png

436951440626370320491.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja na omanie mialem taka dziwna sytuacje: lecialem jetem na ruska baze i zabilem pare typow i helikopter lece dalej i patrze a tu mi ciagle punkty nabija niewiem jak ale zdobylem 5k expa...

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Zniszczyłem czołg granatami.
Zestrzeliłem helikopter augiem.
+wielobój helim. Aha, i zapomniałem o headshocie claymorem.

A raz chciałem zaznaczyć helikoptera i zamiast trafić helikopter trafiłem kolesia w kabinie lolz.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie lepiej go rozwalić? ;x

Jak masz robić coś takiego to nie graj, bo psujesz tylko innym zabawę.

@Edit.

Nie wiedziałem gdzie to wstawić.

myślę, że nie zostanie uznane za odkop.

hcf2ac9p9ynz.png

Może, ale nie zapominajmy o Kamikadze :0

Opublikowano

Zniszczyłem czołg granatami.

Zestrzeliłem helikopter augiem.

+wielobój helim. Aha, i zapomniałem o headshocie claymorem.

A raz chciałem zaznaczyć helikoptera i zamiast trafić helikopter trafiłem kolesia w kabinie lolz.

To nazywasz Epickim osiągnięciem? Ja Helikopter z M9 rozwaliłem.... Czołg i BTR zniszczyłem granatem, to co ty zrobiłeś to przynajmniej u mnie nic epickiego.

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

No moim największym osiągnięciem jak do tej pory to stary 14/0. Mechanikiem na Omanie w punkcie D na przeciwlocie. Nie ma się czym chwalić a jednak daje mi to satysfakcje.

Opublikowano

Ja pykam od niedawna w sumie bo w lutym w 2012 gralem przez 3 dni ale to sie nie liczy :P. To moja najbardziej epicka akcja byla na omanie, jak wiekszosci tutaj, to bylo tak: Jade hummerem, patrze jakas zbieranina 5-6 kolesi leci, dobra to ja na dzialko w hummie i napierdzielam, a ze to bylo przy punkcie B to sie schowali w tej takiej budce, to ja wpadam z mp5 i dupy urwane :P. Najlepsza akcja jaka dotychczas mialem.

Opublikowano

@ref

Wyciąłem z MG36 4 gości na A w Dalian. Miałem 6 HP. Ale jedno było fajne-mechanik strzelał do czołgu, bo myślał, że tam jestem. Niespodzianka. Dopiero teraz dostrzegłem potencjał medyka.

Opublikowano

To nazywasz Epickim osiągnięciem? Ja Helikopter z M9 rozwaliłem.... Czołg i BTR zniszczyłem granatem, to co ty zrobiłeś to przynajmniej u mnie nic epickiego.

Nie interesuje mnie twoje zdanie :)

461151420292002410470.png
Opublikowano

A ja miałem rundę- ok.3000 punktów wbiłem za samo uleczanie i reanimowanie,a miałem staty 1/2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...