Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Epickie osiągniecia w BFP4F

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stworzylem ten temat, poniewaz chcialbym zebyscie pochwalili sie swoimi najlepszymi momentami i osiagnieciami w bfp4f. :) ja np. raz na sniperze w omanie mierzylem w czolg z mozdzierza pociski leca i nagle leci wrogi samolot nad czolgiem, trafia na nie i sie rozwalił :) to bylo moje niezapomniane epickie osiagniecie :D

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem wczoraj na omanie latał migiem taki kox staty chyba ponad 100/0 a ja strzelilem ze snajperki (l96a1) w niebo i jeb headshot mu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

suras widze, ze wszystkie twoje range i ladne strzały to z umówionym wrogiem kolegą, weź walnij jakiegoś 400+ normalnemu wrogowi który się rusza i strzala ci headshota.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tak, racja.

406 było umówione ale takie nie ustawiane to 399 miałem.

Spróbuj pobić rekord bez znajomych, powodzenia życzę.

Macie tutaj, żebyście się nie nudzili.

snqz4drt15v1.png

Mój rekord z sv98 to 285m hed.

Nie, nie ustawiany, na takie odległości strzelam na ślepo.

ngtg86rz7zvh.png

o8pdcsah7vir.png

xvvvokz2phej.png

fh5uh5eyozwh.png

ytfpd3utz5n6.png

Ale z tej akcji jestem najbardziej dumny.

Headshoot z m95 pilotowi apacha BEZ CELOWANIA

9b0anmyymrj1.png

44z41wiervpo.png

@Down.

Przypominam, że jedyna ustawiona sytuacja z wyżej to ten hed z 406m, ale i tak nawet jak masz kolegę to nie tak łatwo to zrobić.

436951440626370320491.png

Opublikowano

dobra skoro ustawione to moge zagrac xD bo mialem 460 m jak koles lecial migiem <3:D

@edit

ale sie skasowaly wsystkie statystyki bo jeb*em tego killa zanim byly te "profile" :<<

Opublikowano

dobra skoro ustawione to moge zagrac xD bo mialem 460 m jak koles lecial migiem <3:D

@edit

ale sie skasowaly wsystkie statystyki bo jeb*em tego killa zanim byly te "profile" :<<

Coś mi się wydaje, że max ogólnie ze snajperek to 406, a sks dodali chyba po tych profilach, a nie przed. Ale mogę się mylić. @Topic. Moje osiągnięcie to jak leci na omanie z lotniskowca helikopter z 5 typa to poleciały 2 bomby na niego i bummm.

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że max ogólnie ze snajperek to 406, a sks dodali chyba po tych profilach, a nie przed. Ale mogę się mylić. @Topic. Moje osiągnięcie to jak leci na omanie z lotniskowca helikopter z 5 typa to poleciały 2 bomby na niego i bummm.

Do 30m nie masz napisu range kill, czy jakoś tak, potem masz + ileśtam, więc do tych 406 dodajesz te 30 czy 50m

436951440626370320491.png

Opublikowano

ehh chciałbym tak móc kupowac bronie na zawsze jak wy wszyscy. Ja to na jtigera rozmyślałem 2 tygodnie czy mogę kupić czy nie, a potem 2 godziny do sklepu, żeby kupić doładowanie za 25zł i kupić.

25hmxok.png

Opublikowano

Wy wszyscy tak o snajperkach i pojazdach gadacie, a moje osiągnięcie to "Zabij 10 wrogów w mniej niż 5 sekund". Otóż na omanie wbiłem do budynku, który był na terenie wrogiej flagi, a w nim 10 snajperów. Wyrżnąłem ich jak kaczki MG36. :P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

surasmen niezły jesteś aż musze zobaczyć na serwie jak ty grasz

ja osobiście mogę się pochwalić multi killem ze spasa 12 elite 4 typa na strzała a tak to to ja cienki w bfa jestem

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

wy wszyscy o medyku, że mg36 albo qbb reszta to szajs a ja tu m240b wymiatam range na 100m i gdyby stal ktos dalej to bym i tak ubil bo wale wtedy z heada 40 1 strzalem, do tego m145 i vipery i jestem maszynowy snajper.

25hmxok.png

Opublikowano

Miałem kiedyś sytuację 1 na milion. Celowałem tracerem w BTR, ale ułamek sekundy przed strzałem wyszedł kierowca i pojawił się na linii strzału. Jak się okazało miał 1 hp... Koniec wiadomy ;D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

akcja prze chwilą

gram sobie na moim drugim koncie mierne eq reconem z kupinym m95 na dzień, mapka oman, siedze sobie na hotelu, przy drabince zostawilem wszystkie claymory, widze heli leci na mnie i już wiem co sie stanie ded ... ale jednak typek mnie uratował wchodził po drabince i gdy był na samej górze i miał wchodzi heli podleciał nad niego i kabooom rozwaliłem heli claymore co prawda niewiem jak to sie stało ale jest

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

Zabić 5 osób w ułamku sekundy? Kilka dni temu na Myanmar pędze autkiem na złamanie karku na flage A wroga. Było tak kilku biedaków którzy nie mieli czym pojechać więc wpakowali się w pięciu w apc. Nie trudno domyślić się co zrobił taki engenier z tym apc :) Tylko jeden skapnął się żeby wysiąść ale i jego zabiłem ponieważ nie zdążył ubiec pół kroka gdy wrogi apc zdetonował minę

Opublikowano

Dzisiaj na karkandzie jedzie sobie gościu jeepem to ja na niego rpg, jak wystrzeliłem rakieta leciała prosto na niego po czym zaraz przy nim wybiła się w góre bo gdzie indziej był chyba czołg zaznaczony strzałką i tu sie uśmiałem bo dostałem potrójne zabicie z granatnika :D

Opublikowano

Trafienie w gościa który siedział w czołgu(z L96) :O Pewnie strzeliłem w jakiś czuły punkt czołgu i trafienie ;)

Niestety go nie zabiłem.Działo się to jakiś miesiąc temu albo nawet dawniej.

Opublikowano

Ja zabiłem na omanie z dźwigu na D kolesia który biegł sprintem na A (bez ustawiania nie znałem go) i na sharqu gorączce graliśmy 13 vs 13 i oni nas jechali przykampili wszyscy w jednym miejscu a ja ali steajkeren masowe zabicie 13 osób.

Opublikowano

Zabicie z D na A to nie jakiś mega wyczyn, a skoro tamci przykampili wszyscy w jednym miejscu to świadczy to tylko o ich głupocie.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...