Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Epickie osiągniecia w BFP4F

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ja też się czymś pochwale.

Zabił bym pewnie więcej ale nie udało nam sie zniszczyc przekaźników i doszlismy tylko do 2 lini frontu ;/

14785872974458055891.jpg

Jak widać w sv-98 też kryje się wielka MOC!

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz coś co się przydarza pewnie każdemu czyli: Raz na kilka tam rund strzele np 10 razy do lecacego jeta z karabinu a on rozbija się zaraz po otrzymaniu dmg od Twojego karabinu i wszystkie punkty życia jakie miał pasażer i jet lecą do Cb, tak samo z helikopterami. Teraz moje sytuacja związana właśnie z tym:

Strzelam do Black Hawka z mg36, zabrałem mu jakieś tam 100-200 hp, rozbił się o hotel na omanie a tu jeb było w nim 6 osób i wszystko do mnie: multi kill, 6 killów i zniszczenie pojazdu, razem dostałem około 1,5k+ punktów

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Kilka ode mnie :)

Zniszczenie jeta z m95

screen578.jpg

Nie pytajcie mnie jak to zrobilem bo nie mam pojecia ;d

screen530y.jpg

Zniszczylem transportowy heli z m95 i 4 gosci w srodku

screen450.jpg

A ten heli mial pecha i nie dolecial na A

screen352.jpg

Taki tam triple :p

screen464.jpg

Opublikowano

305 SKSem to też nic, tyle to zwykłym L96 ustrzelisz. Nawet SW-98 strzela na prawie 300 metrów.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja ostatnio miałem taką akcję: leci na mnie Heli, napieprzam go z Gaza, zabijam pilota, heli spada na ziemię, przejmuję go i tamci są bez heli. Może i nie epicka ale śmiechowa akcja.

Opublikowano

Kiedyś zestrzeliłem pilota śmigłowca zwiadowcą. Albo medykiem trafiłem z 50 m do mechanika, który mnie wyzwał od cheatera, ale cóż. Najgorsza sytuacja była,jak pobiegłem do nieruchomego wroga i nie trafiłem nożem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...