Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stwórz własny crafting na swoim serwerze Minecraft!

Keesh™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, no, no.. Nie sądziłem, że tak kreatywne osoby jeszcze są.. No ale z tego co widzę jednak są.. Bardzo dobry poradnik, a co na pewno pomocny.. Doceniam i nagradzam. Pozdrawiam.

gkg5.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

A jak chce zrobić crafting diaxa i robie tak ze musze zajac c bo chce np zloto redstone i szmaragdy. Czyli tak: a: Emerald_block b: Gold_block c: Redstone_block Ale nie dziala. Pomozcie :C

Opublikowano

A jak chce zrobić crafting diaxa i robie tak ze musze zajac c bo chce np zloto redstone i szmaragdy. Czyli tak: a: Emerald_block b: Gold_block c: Redstone_block Ale nie dziala. Pomozcie :C

Wpisz tak, może zadziała:

a: 133

b: 41

c: 152

Opublikowano

To dodaje tylko recepty craftingu ze na kilof robisz z 2 patykow i 3 blokow irona zamiast sztabek czy jak tam chcesz

Opublikowano

Czy można np. tworzyć w ten sposób własne przedmioty, i dodać do nich teksturę?

Ten plugin umożliwia tylko zmianę bądź dodanie craftingu do przedmiotów których normalnie w grze nie da się zrobić. Teksturki możesz dodać poprzez Texture Pack, elo.

// Być może jutro dodam jak usunąć stary crafting aby został tylko nowy. ;)

Opublikowano

Nie powinnien aczkolwiek radzę 3x sprawdzić jak zachowują się bloki stworzone za pomocą nowej receptury. Ja miałem taki błąd, że po dodaniu craftingu na "grass" to każdy mógł ją niszczyć na claimach, cubach itp. Może niezgodność wersji, ale po 3-4 próbie zrezygnowałem z craftingu bloków. (rozkopali mi cały spawn :D)

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...