Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stwórz własny crafting na swoim serwerze Minecraft!

Keesh™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Meeeeeeega update! O to lista rzeczy które zostały dodane:

- Dodano Video-TuT'a!

- Zmieniono troszeczkę "budowę tutoriala"!

- Dodano obrazko-napisy! :D

Więcej zobaczysz na 1 stronie tego tematu.

Opublikowano

Przez 5 godzin myślałem dlaczego mi to nie działa :_;

Wszystko pisałem w pliku config.yml ...

o.O

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik bardzo pomocny, ale mam pytanie czy jak stworzymy nowy crafting to czy zablokuje się stary crafting?

Opublikowano

Poradnik bardzo pomocny, ale mam pytanie czy jak stworzymy nowy crafting to czy zablokuje się stary crafting?

Niestety nie, ale ten plugin bardziej się przydaje do tworzenia innych przedmiotów np takich jak... blaze rod z gold blocków czy coś takiego, wiesz :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam znalazłem buga gdy się ułoży crafing w tym crafting boxie ;D i sie nacisnie esc to bedzie mozna brac itemow ile sie chce mozna to jakos naprawic ? bylo to w starszej wersji

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Opublikowano

Witam znalazłem buga gdy się ułoży crafing w tym crafting boxie ;D i sie nacisnie esc to bedzie mozna brac itemow ile sie chce mozna to jakos naprawic ? bylo to w starszej wersji

Przecież jak się wciśnie "ESC" podczas craftingu to zamyka się okienko i itemki się wywalają na ziemię.

Opublikowano

Podoba mi sie plugin tylko ze juz jest pare takich poradnikow nawet lepszych ale no trzeba od czegos zaczanc aby zablysnac

Logo_IGracze.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież jak się wciśnie "ESC" podczas craftingu to zamyka się okienko i itemki się wywalają na ziemię.

Tak ale gdy itemki wylecą na ziemie to jak otworzysz crafting to w craftingu jest juz zrobiony np spanwer potem zamykasz i znowu masz i to jest ten bug

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Opublikowano

Pierwszy raz taki plugin widzę Super plugin :) Ocena : 8/10

------------------------|

Gasman245           |

MPCForum            |

------------------------|

Opublikowano

Jest jeden - ponieważ gdy chcę połączyć skript oraz ten plugin to nie działa robiłem na kilkanaście sposobów lecz żaden nie działa a co do poradnika spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...