Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do dyskusji o aktualizacjach botów

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie, mam pytanko.. jak zaktualizować licencje w Kbocie? Bo jak się logam to niby wszystko pokolei wczytuje aż do momentu gdy sprawdza licencje i pisze mi że moja licencja wygasła, a ni cholery nie moge znaleźć jak to obejść :(

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema ludzie, mam pytanko.. jak zaktualizować licencje w Kbocie? Bo jak się logam to niby wszystko pokolei wczytuje aż do momentu gdy sprawdza licencje i pisze mi że moja licencja wygasła, a ni cholery nie moge znaleźć jak to obejść :(

Zapewne wykorzystałeś triala w Kbot. Czy masz wykupioną licencję ? Jeśli nie to żeby dalej bota używać musisz ją wykupić.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Zapewne wykorzystałeś triala w Kbot. Czy masz wykupioną licencję ? Jeśli nie to żeby dalej bota używać musisz ją wykupić.

A jest coś podobnego do tego kbota bez licencji? albo czy jest coś czym można licencje obejść?

Opublikowano

A jest coś podobnego do tego kbota bez licencji? albo czy jest coś czym można licencje obejść?

Nie, każdy bot teraz jest płatny, mają jedynie co to darmowe triale na 24/48/72h i po wykorzystaniu ich musisz kupić licencję lub czekać na kolejny reset licencji.

A co do obejścia tego, nie ma takiej opcji a jeśli nawet to to forum nie wspiera piractwa

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Nie, każdy bot teraz jest płatny, mają jedynie co to darmowe triale na 24/48/72h i po wykorzystaniu ich musisz kupić licencję lub czekać na kolejny reset licencji.

A co do obejścia tego, nie ma takiej opcji a jeśli nawet to to forum nie wspiera piractwa

Okej dzięki za pomoc :)

nie wiesz może kiedy nowy restart licencji? Jeśli nie to nie sprawdzaj, nie trudź się ;)

Opublikowano

Okej dzięki za pomoc :)

nie wiesz może kiedy nowy restart licencji? Jeśli nie to nie sprawdzaj, nie trudź się ;)

Tylko autorzy wiedzą, kiedy reset servera licencji nastąpi, nam pozostało jedynie czekać ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kbot nie działa Wyświetla błąd Could not find main class : ibot/Main. Przeinstalowałem kbota i to samo na ibocie też

Pomogłem daj Like <3

Opublikowano

Kbot nie działa Wyświetla błąd Could not find main class : ibot/Main. Przeinstalowałem kbota i to samo na ibocie też

up, w kosie mam identyczny problem

Usuńcie wszystko co z Kbotem/KOS'em jest związane i pobierzcie program raz jeszcze.

Jak merkavabot sprawuje się na palladium?

Mam pytanie, czy opłaca się kupić ibota?"

Z tego co słyszałem to na mapach 5-3 niezbyt stabilnie się zachowuje, wariuje i lata po całej mapie

Co do Ibota, szybkie aktualizacje, dużo można wybocić, jak Cię stać możesz kupić ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Up czy się opłaca to zależy tylko od ciebie :) Jeśli chcesz dużo urki w krótkim czasie to oczywiście że tak, jeśli chcesz wydac troche mnie zostań przy kbocie
EDIT: pff.. kombass pierwszy :)

killalllogo.jpg

Opublikowano

Wszystkie te boty które teraz latają to na merkavie bocie?

na merkavabocie i Ibocie

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Na Merkavie,Ibocie,Kbocie,Mbocie i jeszcze jakiś tam

Jeśli się nie mylę to z KBotem występują masowe problemy, więc tylko nieliczne sztuki na nim latają. A co do MBota, pierwsze słyszę, możesz wyjaśnić co to za bot ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Hi i dowlanded Kopen Stealth 2.01 .. I instal it .. I open Kopenstealth from desktop and pc write : Could not find the main class: stealth/Main ..

Where is the problem? How to fix it? please help :)

Hi i downloaded Kerkava 27.7 .. I instal it.. I open Kerkava from desktop and its opened but on front square is writed : Preparing to update , Please give permission antivirus to downalod files - START .. I click on START .. I received a Complete and reset the program and again at the initial square was Preparing to update .. Where is the problem ? How to fix it ? please help , someone had the same problem?

Opublikowano

Hi i dowlanded Kopen Stealth 2.01 .. I instal it .. I open Kopenstealth from desktop and pc write : Could not find the main class: stealth/Main ..

Where is the problem? How to fix it? please help :)

Hi i downloaded Kerkava 27.7 .. I instal it.. I open Kerkava from desktop and its opened but on front square is writed : Preparing to update , Please give permission antivirus to downalod files - START .. I click on START .. I received a Complete and reset the program and again at the initial square was Preparing to update .. Where is the problem ? How to fix it ? please help , someone had the same problem?

This is polish forum, at this forum gada się po polskiemu. Swoją drogą nie wiem co to za proceder więc radzę wam nie korzystać z tego bo kto wie co to jest.

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...