Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

DevilxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server bedzie wylaczony na dluzszy czas do 22/23 na to na celu naprawienie wszystkiego co jest zbugowane .

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Boże akurat dzisiaj jest OFF jak pobrałem a od kilku dni nie mogłem .... No to dzisiaj już mam z głowy -.-

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Witajcie, jak wiecie nie udało się nam ogarnąć tego wszystkiego, jest tego za dużo, a jak sami wiecie jak się coś robi szybko to się wszystko sypie, było powiedzenie z diabłem ale zapomniałem. Serwer zostanie zawieszony, wiem możemy stracić dużo graczy. Ale uwierzcie robimy to dla waszego dobra.
Teraz wszystko niby ok, ładnie chodzi po 2.0.0 lecz zawsze musi być ten - spoty są za duże na nowych mapach i większość osób laguje, ale już nie buguje. Postaramy się przez ten cały czas pomagać wam jak i na forum jak i w grze (Wtf ? przecież serwer wyłączony co wy gadacie..) Serwer będzie wyłączony lecz.. Będziecie mogli tutaj pisać co i jak i gdzie co chcecie wymienić po co dla czego.. Została wam zablokowana możliwość pisania tematów w tamtych działach, aby administracja oraz moderatorzy nie latała po działach itp.. (Tinesha) Konta nie zostaną zrestartowane, bo to nie miało by żadnego sensu. Teraz poleci hejt pewnie czekaliśmy tyle godzin itp, dobrze czekaliście wynagrodzimy teraz My wam się, będziemy siedzieć przy serwerze około 4-6 godzin dziennie. Aby wam się grało jak najlepiej. Wiem rozpisałem się, to dobrze. Dobrze było by jak byście nam wypisali co i jak. Może będzie lepsza maszyna jak znajdziemy sponsora no nic , nie będę się rozpisywał. Jak mówiłem piszcie tematy ale z perfixami
[bUG], [NAPRAWCIE], [uSUŃCIE], [DODAJCIE], [ZMNIEJSZCIE], [ZWIĘKSZCIE] itp, każdy z IQ + 15 wie o co chodzi. Tyle ode mnie przepraszamy za problemy. Serwer niezostał wyłączony 4Ever.. Serwer zostanie wyłączony jutro o godzinie 8-10.

Ps. Gdy człowiek się śpieszy to diabeł się cieszy.

;*

13735324352268179080.png

Opublikowano

Ma ktos aktualne informacje na temat servera ?

Pozdrawiam Lim0n ;D

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Powiem Tyle Późno Zobaczyłem Prezke Ale Daje Wielkiego + Za Filmiki Na YT A Głównie Muze W Tych Filmikach

W Łazience Ktos Sie Zrzygał To Pewnie Twa Dziewczyna :D :D Fajne

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Ten serwer ruszy kiedyś na poważnie czy nie?! Co 2h jakieś niby drobne poprawki, a potem się okazuję, że serwer nie działa 2 dni i administracja nawet nie raczy ruszyć czterech liter żeby poinformować graczy co się dzieje? Także administratorze, mamy jakąś szanse się dowiedzieć czy serwer będzie jeszcze kiedykolwiek ON czy już upadł na zawsze? Bo taka gra 2h, a potem przerwa 2 dni, nie ma sensu, może lepiej sobie darować? Czekamy aż szanowny admin ruszy się nas poinformować co i jak...

Opublikowano

Aha poszukuja sponsora na new maszyne.. , kiedy ten serwer bedzie oN ? 0000 info

Nowa maszyna będzie, jak tylko uzbieramy trochę pieniędzy z IS.

Jak narazie ta wystarcza, ponieważ nie ma 250graczy+, a poniżej spokojnie pomieści.

Opublikowano

Mają już prawie wszystko skonczone... to co zaplanowali na 3 dni zrobil w 1 dzien. Kilka poprawek i serv bedzie sprawny bo już wczoraj Beta była. Myślę że na 99% serv będzie dziś. Ale czy wszystko będzie OK nie wiem.

07397503792889363185.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...