Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinesha [Dedyk]

DevilxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

News!

Na naszym serwerze został uruchomiony Item Shop!

Gdy tylko uzbieramy odpowiednią ilość pieniędzy, kupimy lepszy serwer dedykowany, co pozwoli nam się bardziej rozwinąć.

Pozdrawiam,

[GA]Walky

Poprawcie pytania na oxie, a nie za isa się bierzecie. Do trzepania kasy każdy chętny, ale żeby błędy poprawić to już nie.

Opublikowano

Dajcie clienta na inny hosting bo do tego trzeba mieć FlashPlayer'a zaktualizowanego a mi nie działa ten nowy flash i nie mogę ściągnąć. Pozdrawiam.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Proszę o pliki, które odpoadają za wygląd itemek, tekstury oraz wygląd Zwoju do ulepszenia:). Dam limit +

Ponawiam Prośbę.

Opublikowano

Jak k.... robisz prezke to chyba bys mogł bardziej ch.. zrobic to prezeke bo z kont mam wiedziec ile server ma raty

Opublikowano

Naprawcie mapkę 127... Poprawcie drop z metinów i exp bo serwer jest fajny tylko niedoprawcowany ...

Opublikowano

Serwer nawet fajny jak by nie te bugi, ale team chujowy. Ludzie piszą do nich na czacie, a ci tylko chodzą sobie w garniakach, puszczają serduszka do siebie i dają się bić. Zero reakcji, co najwyżej napiszę ci wejdż na ts. A jak ktoś nie ma tsa i mikro to co?Macie go w dupie. Z takim podejściem to zamkniecie serwa przed końcem przyszłego tygodnia, bo nikt nie będzie chciał grać. Bugi nie naprawione, wywala z oxa, na którym są błędne pytania, exp do dupy, moby mają dmg z kosmosu, jedne bronie na 65 mają śr/um, inne nie, łuku nie da się dalej ulepszać, ale co tam, The i Spot Skot chodzą sobie po m1 dumni z tego, że postawili gówno na gównianym dedyku i liczą na kasę z isu.

HAHA i do tego co chwilę wywala albo robią przerwy bez ostrzeżenia, no po prostu pojebani są w tym teamie :angry:

Opublikowano

Serwer nawet fajny jak by nie te bugi, ale team chujowy. Ludzie piszą do nich na czacie, a ci tylko chodzą sobie w garniakach, puszczają serduszka do siebie i dają się bić. Zero reakcji, co najwyżej napiszę ci wejdż na ts. A jak ktoś nie ma tsa i mikro to co?Macie go w dupie. Z takim podejściem to zamkniecie serwa przed końcem przyszłego tygodnia, bo nikt nie będzie chciał grać. Bugi nie naprawione, wywala z oxa, na którym są błędne pytania, exp do dupy, moby mają dmg z kosmosu, jedne bronie na 65 mają śr/um, inne nie, łuku nie da się dalej ulepszać, ale co tam, The i Spot Skot chodzą sobie po m1 dumni z tego, że postawili gówno na gównianym dedyku i liczą na kasę z isu.

HAHA i do tego co chwilę wywala albo robią przerwy bez ostrzeżenia, no po prostu pojebani są w tym teamie :angry:

Kocham Dzieci, ktore sie mszcza ze nie przyjeli go na funkcje GM :)

drogi graczu, chcesz by ci pomoc, pytasz sie gdzie dropi stalka mowie metiny na mapie 75, a ty mi wyjezdzasz z textem do idz mi dropnij, obrazasz mnie i oczekujesz pomocy, placzesz ze usuneli ci temat (podanie na TGM). rekrutacja zamknieta. dziekuje :)

Server Dziala, caly czas robimy Update

teamspeak IP: mynl.pl zapraszam

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Poprawcie pytania na oxie, a nie za isa się bierzecie. Do trzepania kasy każdy chętny, ale żeby błędy poprawić to już nie.

Przeglądasz wgl forum serwera? Co chwile jest coś poprawiane.

widze team troche leniwy ale coz zagram jak bedzie luncher

Dziś zostało poprawione około 10 poważnych błędów, które nie były łatwe do naprawy..

Dajcie nam czas, cały czas cos poprawiamy, a też jestesmy ludźmi i musimy zrobić przerwe.

Opublikowano

Serwer padnie po tyodniu- lub po dwóch tak jak inne reaktywacje/serwery Sheili.

Ps. Zapamiętajcie ten post i nie róbcie tematów, że wydaliście na is i serwer nie działa.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

@up
zapewniamy ze tak nie bedzie

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

NOŻ JA PIERDOLE. NAGLE SERWER BYŁ OFF MIAŁEM SPRZEDANE!!!! 400 SZTABEK. PRZED SPRZEDAŻĄ MIAŁEM 27KK. WBIŁEM NA SERWER I NIE MAM W OGÓLE TYCH SZTABEK, ANI SPRZEDANYCH, ANI W POSTACI ITEMÓW!!!!!!

Opublikowano

to tak jest yang bug ^^ zapewne wiele osob jzu z niego korzystala.... probowalem to zglosic ale " the " ma zablokowany szept tak wiec dziekuje =)

@Edit

dobra wlaczyl szept ^^

Rekrut
Opublikowano

Zapraszam każdego do gry, dziś będzie kolejny update z mapy 127.

Co do maszyny niby słaba uciąga ponad 200 osób.

Opublikowano

Dzisiaj już ze 3razy mi cofało postać(lvl)3razy zaczynałem (40lvl,70lvl....do 1lvl) i eq+ sztaby raczej już tu kończę grę póki co...w dodatku mam często mocne ściny(lagi) po czym kick.

Pełno ludzi na BS robi śr/um itp.tak samo na wh . Gdyby serwer był na poważnym dedyku i lepiej ogarnięty( pełno bugów) to był by dobry, ale tak to dzięki.

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...