Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'slaba'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • MMO
    • Metin2
    • Minecraft
    • League of Legends
    • Tibia
    • MU Online
    • Gry Blizzard Entertainment
    • Via WWW
    • Inne Gry MMO
  • FPS
    • Counter-Strike
    • Apex Legends
    • Fortnite
    • Seria GTA
    • Inne Gry FPP
  • Gry Mobilne
  • Single Player
  • Elektronika
  • Niezbędnik Programisty
  • Giełda MPCforum
  • Forum Ogólne
  • Inne
  • Bestie Disa Tematy
  • Kryptowaluty Tematy
  • Największy Klub Hakierski Tematy
  • Test1 Test
  • Metinczycy Zapraszać Metinowów
  • Fani Asy Akiry ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy Asa Akira przyjedzie kiedyś do polski?
  • Klub opinii! Tematy
  • Miłośnicy Miklósia Horthego Zdjęcia
  • mpc joint club fajne piosenki do ćpania
  • SB Mafija Tematy
  • Gta Maniacs Tematy
  • White Site of Dream Gry
  • SubNautica Team Mody
  • SubNautica Team Tematy
  • SubNautica Team Ciekawostki
  • SubNautica Team Poradniki

Blogi

Brak wyników do wyświetlenia.

Brak wyników do wyświetlenia.


Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


Telegram


Discord


GG


Skype


Strona WWW


Lokalizacja

Znaleziono 1 wynik

  1. Specyfikacja: -Intel Core i3 8100 3.6GHz -Pamięć Corsair Vengeance LPX DDR4, 8GB(2x4GB), 3000MHz, CL15, Red -Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 -SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W SPC166 -Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Jakieś pół roku temu grałem w GTA V fabułę, wszystko chodziło płynnie, zero lagów przy wysokich ustawieniach z włączoną NVIDIA, od tamtego czasu dorzuciłem do komputera dysk SSD, postawiłem na nim system itp. Teraz jak odpalam GTA to już misja fabularna była niegrywalna, ciągłe lagi jakbym grał przy 20fpsach a licznik pokazywał po 110, zmiana ustawień nie pomogła. Zmieniłem ustawienia na najniższe, ustawiłem priorytet na wysoki i w GTA Online mam 60-80 fps stałe lecz w niektórych lokacjach mam wrażenie, że spadają na milisekundę do 0. Temperatury lekko wysokie ale bez przesady i nie wiem co może być przyczyną. Sterowniki oczywiście najnowsze. Czy jest to normalne, żeby przy takim komputerze osiągał takie fpsy w GTA Online? Macie jakieś pomysły jak je zwiększyć?

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...